Η Sarah Jessica Parker δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εκτός από μία πολύ επιτυχημένη γυναίκα, που φροντίζει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και το στυλ της, δίνει μεγάλη προσοχή και στη φυσική της κατάσταση. Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά της ως μητέρα, επιχειρηματίας, ηθοποιός και influencer, πάντα ξεκλέβει χρόνο, προκειμένου να γυμναστεί. Έτσι λοιπόν, έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα αψεγάδιαστο κορμί με τέλειες αναλογίες.

Πολύ πρόσφατα, η αγαπημένη μας ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να είναι ξαπλωμένη σε ένα στρώμα και να κάνει κοιλιακούς, φορώντας όχι sneakers ή αθλητικές κάλτσες αλλά τα ψηλοτάκουνά της.

Και εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε, εάν η ιέρεια της μόδας δεν αποχωρίζεται τις γόβες, ακόμα και όταν γυμνάζεται ή εάν αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώσει το κοινό της για τις δραστηριότητές της, καθώς αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στο πολυκατάστημα Bloomingdales της Νέας Υόρκης για να γνωριστεί με τις πελάτισσές της και να τις εξυπηρετήσει από κοντά;

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS