Μία μεγάλη και αναλυτική συνέντευξη σχετικά με τις δεκάδες καταγγελίες που γίνονται αυτή την περίοδο στον χώρο του θεάτρου, αλλά και στα όσα προσάπτονται στον ίδιο σχετικά με τη στενή του φιλία με έναν από τους καταγγελόμενους, έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πρωινή εκπομπή του Μega «Πάμε Δανάη».

Όσα είπε όμως προκάλεσαν την άμεση και εξαγριωμένη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος με μία ανάρτηση στο ίνσταγκραμ απαντά σκληρά και ξεκάθαρα στα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

 «O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν;

Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική / παραγωγική / αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα. Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και "συγκαλύπτεις" τον "βασανισμένο καλλιτέχνη" που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις.

Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος»;

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένας από τους ηθοποιούς που στηρίζουν ενεργά όσους μιλούν, μετά το τσουνάμι των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, τόσο για λεκτική και ψυχολογική βία, όσο και για σεξουαλική παρενόχληση. Μεταξύ αυτών είναι και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη ενώ δεν δίστασε και ο ίδιος να μιλήσει στην ΕΡΤ για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

Δείτε το σχόλιο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη:

 

 

 

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS