Τα σημερινά στοιχεία εξηγούν πως 1 στις 3 γυναίκες θα υποστεί ενδοσυντροφική βία κατά τη διάρκεια της ζωής της, με την αύξηση του φαινομένου κατά 30%-60% τη διάρκεια της καραντίνας να αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνο είναι. Από την άλλη, οι 13 γυναικοκτονίες που συνέβησαν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, κρούουν τον κώδωνα, με το μήνυμα που βγαίνει μέσα απο αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες, είναι οι γυναίκες να μιλούν και να μην κρύβουν ποτέ αυτό που τους συμβαίνει.

Από την άλλη, οι 13 γυναικοκτονίες που συνέβησαν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, κρούουν τον κώδωνα, με το μήνυμα που βγαίνει μέσα απο αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες, είναι οι γυναίκες να μιλούν και να μην κρύβουν ποτέ αυτό που τους συμβαίνει.

Όπως έκαναν 7 διάσημες γυναίκες του Hollywood, που δε δίστασαν να μοιραστούν προσωπικές τους ιστορίες για να βοηθήσουν άλλες που το έχουν ανάγκη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών που έχει ορισθεί από τον Ο.Η.Ε. ως η 25η Νοεμβρίου, συγκεντρώσαμε τις ιστορίες αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS