Η Πέννυ Μπαλτατζή, μητέρα πλέον ενός αγοριού, με αφορμή το νέο της τραγούδι, «Πλούτος», που έγραψε με τον φίλο της Άγγελο Αδριανό, μίλησε στο «Πρωινό» για τον Γολγοθά που ανέβηκε μέχρι να καταφέρει να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της, στα 37 της χρόνια: «Το μωρό ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες. Είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε, γιατί έτσι ο καθένας δεν νιώθει μόνος, αν περνάει κάτι αντίστοιχο με το δικό σου. Έχω κάνει και εξωσωματική, γιατί μια γιατρός μου είπε ότι οι σάλπιγγές μου, δεν… Τελικά έκανε λάθος. Είχα μείνει έγκυος και με την εξωσωματική, τα έχασα και τα δύο παλίνδρομα, ήταν δίδυμα».

Δεν ήταν, ωστόσο, η μοναδική εγκυμοσύνη της που τερματίστηκε πρόωρα. «Στο πρώτο ήμουν 6,5 μηνών έγκυος. Έπρεπε να κάνω διακοπή κύησης γιατί είχα ανεπάρκεια πλακούντα. Έπρεπε να κάνω κάποια ενεσάκια γιατί έχω θρομβοφιλία και δεν το ήξερα. Με την εγκυμοσύνη αυτά γιγαντώνονται». 

Σήμερα, ωστόσο, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, αφού έχει αποκτήσει το πρώτο της παιδί, τα αφηγείται όλα αυτά με ψυχραιμία. Άλλωστε, όπως εξηγεί: «Έχω ξεχάσει ότι 35 εβδομάδες έκανα ενέσεις, κάθε μέρα. Τα ξεχνάς όλα». Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τη ρωτάει αν φοβάται να ξαναδοκιμάσει να κάνει και δεύτερο, εκείνη απαντάει: «Όχι, θέλω πάρα πολύ!».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS