Παντρεύτηκε τον επί 19 χρόνια αγαπημένο της Μάριο Πολίτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με κουμπάρα τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η έκπληξη ωστόσο που επεφύλασσε η νύφη, δεν ήταν το υπέροχο φόρεμά της, αλλά η κοιλίτσα της, μιας και διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Μαίρη Κατράντζου διανύει αναμφισβήτητα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ακόμα και αν προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα γι΄ αυτή παρόλο που η φήμη της έχει ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια τα ελληνικά σύνορα, με τα σχέδιά της να γίνονται ανάρπαστα ανάμεσα στις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

Δεν είναι τυχαίο ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα γι΄ αυτή παρόλο που η φήμη της έχει ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια τα ελληνικά σύνορα, με τα σχέδιά της να γίνονται ανάρπαστα ανάμεσα στις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

Και τώρα, η ταλαντούχα fashion designer, θέλησε να μοιραστεί μία από τις πιο τρυφερές της φωτογραφίες, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «26,5 εβδομάδων» έγραψε κρατώντας τρυφερά την κοιλιά της.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για το ευτυχισμένο ζευγάρι. Με το καλό.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS