ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον

Συμπρωταγωνιστές σε πολύ γνωστές ταινίες που τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνυπάρξουν μπροστά στις κάμερες.

Έχουμε απολαύσει αμέτρητες ρομαντικές ταινίες με μεγάλους έρωτες οι οποίοι έχουν αφήσει εποχή. Έχουμε κλάψει και συγκινηθεί: Αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Μερικά από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά ζευγάρια υποδύονταν πως ζούσαν ένα μεγάλο έρωτα αλλά στα γυρίσματα... δεν άντεχαν ο ένας την παρουσία του άλλου. Να κάποιοι διάσημοι ηθοποιοί που πραγματικά έκαναν δύσκολη ο ένας τη ζωή του άλλου στα γυρίσματα:

1. Charlize Theron - Tom Hardy, Mad Max: Fury Road

H αλήθεια είναι ότι o Tom Hardy και η Charlize Theron δεν υποδύονταν ένα ρομαντικό ζευγάρι στο Mad Max του George Miller. Η έντονη και εκρηκτική ατμόσφαιρα της ταινίας ταίριαξε γάντι με την ανταγωνιστική σχέση της Φουριόζα που υποδυόταν η Theron με τον Μαξ του Hardy. Στην ταινία οι δύο χαρακτήρες σταδιακά ξεπέρασαν την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχαν και προχώρησαν σε μια συμμαχία που αργά εξελίχθηκε σε φιλία. Εκτός οθόνης όμως τα πράγματα δεν έφτασαν ποτέ τόσο μακριά. Η Theron έχει πει ότι εκείνη και ο Hardy δεν ήταν οι καλύτεροι φίλοι όταν γίνονταν τα γυρίσματα. "Ίσως η ταινία να είναι αυτό που είναι επειδή το παλεύαμε τόσο πολύ μεταξύ μας και οι χαρακτήρες μας έπρεπε να παλεύουν πολύ μεταξύ τους. Αν είμασταν μέσα στις γλύκες ίσως η ταινία να μην ήταν τόσο καλή."

2. Ryan Gosling - Rachel McAdams, The Notebook

Ενώ η Allie και ο Noah τσακώνονταν, χώριζαν, και τελικά συμφιλιώνονταν, στη ρομαντική ταινία "Το Ημερολόγιο", ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams αποκαλύφθηκε ότι μόνο τσακώνονταν. "Ίσως δε θα έπρεπε να πω αυτή την ιστορία, αλλά πραγματικά δε τα πήγαν καλά ούτε μία ημέρα στα γυρίσματα. Ούτε μία.", είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας Nicholas Cassavetes. "Μια μέρα ενώ γύριζα μια μεγάλη σκηνή και ο Ryan έκανε πρόβα με τη Rachel με φώναξε και μου είπε να την πάρω από μπροστά του και να του φέρω μια άλλη ηθοποιό ώστε να διαβάσει τα λόγια του μαζί της. Δεν μπορούσε να το κάνει με τη Rachel." Ο σκηνοθέτης περιέγραψε πως οι δυό τους κατέληγαν να τσιρίζουν και να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Αλλά όλη αυτή η ένταση προφανώς σήμαινε κάτι άλλο αφού μετά τα γυρίσματα ο Gosling και η McAdam κατέληξαν να είναι μαζί για 3 χρόνια.

3. Pierce Brosnan - Teri Hatcher, James Bond: Tomorrow Never Dies

Ο πρώην 007 Pierce Brosnan προφανώς δεν ήταν πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία του με το Bond Girl στο Tomorrow Never Dies, Teri Hatcher. Ο ηθοποιός φέρεται να αγανάκτησε με την ηθοποιό διότι δεν ήταν ασυνεπής και καθυστερούσε επανειλημμένως στα γυρίσματα. "Νευρίασα πάρα πολύ μαζί της", δήλωσε ο Brosnan σε μια συνέντευξη του στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair. "Με άφηνε να την περιμένω για ώρες. Οφείλω να ομολογήσω ότι άφησα να μου ξεφύγουν κάποια λόγια τα οποία δεν ήταν πολύ ωραία". Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Χάτσερ δε συμπεριφερόταν απλά σα ντίβα: Αντ' αυτού, ήταν έγκυος και έπασχε από πρωινή αδιαθεσία!

4. Claire Danes - Leonardo DiCaprio, Romeo+Juliet

Mπορεί η Claire Danes να ήταν μόλις 16 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην ποπ εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Baz Luhrmann το 1996, αλλά αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στο να θεωρήσει εκνευριστικά ανώριμο τον συμπρωταγωνιστή της Leonardo DiCaprio. Ο Leo είναι γνωστό ότι δεσμεύεται στους δύσκολους ρόλους που αναλαμβάνει αλλά στη δεκαετία του '90, δεν φοβόταν να δείξει μια ελαφρύτερη πλευρά του στα γυρίσματα. Η Danes είχε απηυδήσει με τη συνήθεια του DiCaprio να κάνει φάρσες στο cast και στους τεχνικούς, ενώ ο DiCaprio με τη σειρά του, έβρισκε τη Danes ενοχλητικά σφιχτή και νευρική. Σύμφωνα με τις φήμες, το ζευγάρι απέφευγε να μιλάει όταν έκλειναν οι κάμερες.

5. Julia Robert - Nick Nolte, Ι Love Trouble

Ενώ η έχθρα κάποιων συμπρωταγωνιστών καταλαγιάζει όταν τελειώνουν τα γυρίσματα, η αντιπάθεια μεταξύ του Nick Nolte και της Julia Roberts φαίνεται να έχει διαρκέσει περισσότερο από ό, τι σε άλλες περιπτώσεις. Το ζευγάρι συγκρούστηκε για πρώτη φορά το 1994 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στη ρομαντική κωμωδία I Love Trouble (Πρωτοσέλιδος Έρωτας). Η αμοιβαία αποστροφή τους μεταφράζεται σε μια ξεχωριστή έλλειψη χημείας στην οθόνη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων φαίνεται ότι χρειάστηκε να γυρίσουν μερικές από τις σκηνές τους ξεχωριστά. Στη συνέχεια, η Roberts περιέγραψε τον Nolte ως "εντελώς αηδιαστικό", ενώ η άποψη του Nolte για τη Roberts ήταν: "Δεν είναι καλός άνθρωπος, όλοι το ξέρουν." Χρόνια αργότερα, σε μια συνέντευξή της το 2009 στο The Late Show με τον David Letterman, η Roberts μιμήθηκε έναν πρώην συμπρωταγωνιστή της βρίζοντας πάνω σε μια έκρηξη θυμού. Kανείς δεν εξεπλάγη όταν ο εν λόγω συμπρωταγωνιστής αποκαλύφθηκε αργότερα ότι ήταν ο Nolte.

6. Shannen Doherty - Jason Lee, Mall Rats

O Jason Lee, που έπαιζε το ερωτικό ενδιαφέρον της Shannen Doherty στην κωμωδία του 1994 Mall Rats, λέγεται ότι χαρακτήρισε τη συμπρωταγωνίστρια του αγενή, κακομαθημένη και η συνεργασία τους ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη. Δεν ήταν ο πρώτος συμπρωταγωνιστής της Doherty που έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις αφού τόσο ο Jason Priestley, που έπαιζε τον αδερφό της στην τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210, όσο και η Alyssa Milano, που έπαιζε την αδερφή της στη σειρά Οι Μάγισσες έχουν περιγράψει την ηθοποιό ως "δύσκολη".

7. Patrick Swayze - Jennifer Grey, Dirty Dancing

Πάρτε χαρτομάντηλο και προετοιμαστείτε για ένα βαθύ συναισθηματικό σοκ. Όταν γυρίστηκε το Dirty Dancing, η Jennifer Grey και ο Patrick Swayze δεν είχαν καθόλου καλές εμπειρίες. Ο Swayze αποδείχτηκε ότι θεωρούσε τη Grey έντονα ενοχλητική στη συνεργασία τους. "Πολλές φορές είχε πολύ κακή διάθεση και μας ανάγκαζε να κάνουμε τις σκηνές ξανά και ξανά", έγραψε αργότερα στα απομνημονεύματά του. "Είχαμε μερικές στιγμές τριβής ...φαινόταν ιδιαίτερα συναισθηματική, μερικές φορές ξεσπούσε σε δάκρυα όταν κάποιος της έκανε κριτική." Ωστόσο (σε αντίθεση με τη Roberts και τον Nolte), οι δύο ηθοποιοί κατάφεραν τελικά να συμφιλιωθούν και να γίνουν φίλοι.

8. Richard Gere - Debra Winger, Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Louis Gossett Jr ο οποίος έπαιζε στην ταινία Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν η πρωταγωνίστρια Debra Winger περνούσε πάρα πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το 1982. Δεν είχε καλή εντύπωση για τον συμπρωταγωνιστή της Richard Gere και για την ακρίβεια τον σύγκρινε με "τοίχο από τούβλα". Όμως ο Gere δεν ήταν ο μόνος: η Winger περιέγραψε και τον σκηνοθέτη της ταινίας Taylor Hackford ως "ζώο".

9. Tony Curtis - Marilyn Monroe, Mερικοί το Προτιμούν Καυτό

Όταν ρώτησαν τον Τony Curtis πως ήταν όταν φιλούσε τη Marilyn Monroe, η οποία υπήρξε μια από τις πιο ποθητές γυναίκες στην ιστορία, εκείνος απάντησε:"Ήταν σα να φιλάω τον Χίτλερ". Οι δύο πρωταγωνιστές υπήρξαν εραστές πριν να γυρίσουν την ταινία του Billy Wilder "Mερικοί το Προτιμούν Καυτό" οπότε τα συναισθήματα του Curtis για την ξανθιά σεξοβόμβα είχαν προφανώς υποστεί μεταστροφή μέχρι το 1959 που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμωδίας. Κάποιες πηγές λένε ότι είχε βαρεθεί το γεγονός ότι συμπεριφερόταν σα ντίβα στα γυρίσματα και τις συνεχείς απαιτήσεις της να ξαναγυρίζουν σκηνές. Κάποιοι λένει ότι το σχόλιο για τον "Χίτλερ" ήταν απλώς ένα αστείο αφού ο Curtis απελπίστηκε από τις ανούσιες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

10. Harrison Ford - Sean Young, Blade Runner

H σχέση μεταξύ της Rachael και του Deckard δημιούργησε το τέλειο γλυκόπικρο ρομάντζο στη sci-fi ταινία του Ridley Scott, Blade Runner, το 1982. Αλλά εκτός οθόνης ο Harrison Ford (Deckard) και η Sean Young (Rachael) είναι πασίγνωστο ότι αντιπαθούσαν ο ένας τον άλλον. Η έχθρα τους ήταν τόσο μεγάλη που οι εργαζόμενοι στην ταινία βάφτισαν την ερωτική τους σκηνή ως "η σκηνή του μίσους".

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.