ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υπάρχει ένα καλλυντικό για νεανική επιδερμίδα προσώπου & σώματος και στοιχίζει μόλις 5,88 ευρώ

Έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 332 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και έχει γίνει το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων.

Υπάρχει ένα καλλυντικό για νεανική επιδερμίδα προσώπου & σώματος και στοιχίζει μόλις 5,88 ευρώ

Οι αλλαγές της θερμοκρασίας επηρεάζουν σημαντικά τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Το Bio-Oil, το αγαπημένο έλαιο περιποίησης,με λίγες μόνο σταγόνες μαςβοηθά να αντιμετωπίσουμε τις νέες φθινοπωρινές προκλήσεις απλά και εύκολα.Προετοιμάστε λοιπόν,την επιδερμίδα σας για τις χαμηλές θερμοκρασίες που έρχονταισε τέσσερα βασικά σημεία.

Υπάρχει ένα καλλυντικό για νεανική επιδερμίδα προσώπου & σώματος και στοιχίζει μόλις 5,88 ευρώ
Το Bio‑Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο εξειδικεύεται στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων, της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς και των σημαδιών γήρανσης.

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι το κλειδί για να διατηρήσετε το δέρμα σας, υγιές και απαλό, αφού αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή. Απλώνοντας, λίγες σταγόνες Bio-Oil, συνδυαστικά με χοντρό αλάτι στα χέρια σας και κάνοντας απαλό scrub, θα δείτε άμεσα το δέρμα λείοκαι σφριγηλό. Μη ξεχνάτε εξάλλου, πως, η σωστή και εβδομαδιαία απολέπιση θα βοηθήσει πολύ στην ενυδάτωση.

Ενυδάτωση

πρόσωπο και το σώμα πρέπει να είναι ενυδατωμένα ανά πάσα ώρα και στιγμήγια να είναι υγιή και λαμπερά. Καθιερώστε λίγα λεπτά, κάθε ημέρα μετά το ντους για την ενυδάτωση της επιδερμίδας με Bio-Oil. Στην περίπτωση ξηροδερμίας, απαντήστε μεμία εντατική θεραπεία σώματος, εφαρμόζοντας τρεις φορές την ημέρα Bio-Οil, και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν νιώθετε την επιδερμίδα πιο λιπαρή, εφαρμόστε Bio-Οil, μετά το πρωινό ή το βραδινό ντους, κάνοντας την πιο ελαστική και σφριγηλή.

Περιποίηση άκρων

Με τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, τα άκρα ταλαιπωρούνται και η ξηρότητα κάνει την εμφάνισή της. Έτσι, οι φτέρνες και τα πέλματα χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση. Μην ψάχνετε το χρόνο, μία καλή ευκαιρία είναι ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία ή ακούτε μουσική. Πώς; Εφαρμόστε τοπικά Bio-Οilσε πέλματα δοκιμάζοντας παράλληλα να φορέσετε βαμβακερές κάλτσες για πιο αποτελεσματική απορρόφηση.

Δες ένα βίντεο:

Ραγάδες & Ουλές

Οι ραγάδες και οι ουλές θέλουν τη συνεχή φροντίδα μας όλες τις εποχές. Ακόμα και αν τα χειμωνιάτικαρούχα τις καλύπτουν, χρειαζόμαστε κάτι που πραγματικά θα δώσει λύση.Με το Bio-Oil μπορούν να γίνουν παρελθόν, αφού βελτιώνει την όψη τους και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος. Με συχνή χρήση, δύο φορές την ημέρα, η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και ανακτά την ελαστικότητα που χρειάζεται.

Δώστε λοιπόν, στο δέρμα σας τη σημασία που του αρμόζει με Bio-Oil και χαρίστε του τη λάμψη και τη φρεσκάδα που του αξίζει απλά και εύκολα κάθε εποχή.

Λίγα λόγια για το Bio–Oil:

Το Bio‑Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο εξειδικεύεται στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων, της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς και των σημαδιών γήρανσης.

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος. Χάρις στο καινοτόμο, παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό PurcellinoilTM το οποίο περιέχεται στη σύνθεσή του, η απορρόφηση όλων των ευεργετικών συστατικών του μεγιστοποιείται ενώ η υφή του παραμένει εξαιρετικά ελαφριά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Γι’ αυτούς τους λόγους, το Bio‑Oil μπορεί να γίνει το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας για την καθημερινή περιποίηση του σώματος αλλά και του προσώπου της.

Το Bio‑Oil έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 332 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και έχει γίνει το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων σε 24 χώρες.

Δες το εδώ

Bio Oil 60ml Λάδι, Αντιμετώπιση:Ανάπλαση, Αντιγήρανση, Ραγάδες, 60 ml Σύσφιξη Σώματος 5,88€

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.