ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βρήκαμε το “θαυματουργό” προϊόν για τα σπυράκια που χρησιμοποιούν οι celebrities

Είναι η λύση σε κάθε emergency case, για κάθε σπυρί που εμφανίζεται έτσι ξαφνικά.

Βρήκαμε το “θαυματουργό” προϊόν για τα σπυράκια που χρησιμοποιούν οι celebrities

Έτσι ξαφνικά. Εκεί που όλα είναι καλά, ένα ενοχλητικό σπυράκι κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπό μας από το πουθενά χωρίς μια προειδοποίηση. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα πάντα εμφανίζεται όταν έχω κάπου να πάω. Παρά τις προσπάθειές μου να το καλύψω, όχι μόνο φαίνεται, αλλά κάθε φορά πρέπει να αντιμετωπίσω αυτή την άβολη στιγμή που κάποιος θα κοιτάει περισσότερο το σπυράκι μου, παρά τα μάτια μου.

Έτσι, λοιπόν άρχισα να αναζητώ ένα αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο θα είναι ο σύμμαχός μου όταν ο συναγερμός σημάνει “σπυράκι-alert”. Όλες οι αναζητήσεις μου οδηγούσαν σε ένα δρόμο: στη Drying Lotion του Mario Badescu. Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο προϊόν, που βοηθάει στην εξάλειψη των σπυριών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι η Νο1 επιλογή των celebrities σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι η Bella Hadid, η Lili Reinhart, η Kylie Jenner, η Jennifer Aniston και η Sarah Jessica Parker. Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές επιδερμίδες, διαφορετικές ανάγκες. Παρ’ όλα αυτά, όλες επιλέγουν τη συγκεκριμένη λοσιόν, που με έκανε να αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που τις κέρδισε.

Είναι η Νο1 επιλογή των celebrities σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι η Bella Hadid, η Lili Reinhart, η Kylie Jenner, η Jennifer Aniston και η Sarah Jessica Parker. Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές επιδερμίδες, διαφορετικές ανάγκες.

Μετά λοιπόν, από μια δοκιμή της, κατάλαβα. Η απάντηση εν συντομία είναι ότι “λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά”. Και αυτό είναι το μυστικό της “μαγικής” φόρμουλας του Mario Badescu που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν έχει βρεθεί κάτι που θα τη ξεπεράσει.

Βρήκαμε το “θαυματουργό” προϊόν για τα σπυράκια που χρησιμοποιούν οι celebrities

Βρες την Drying Lotion

Ο Mario Badescu ήταν χημικός και κοσμετολόγος. Το 1967 ύστερα από πολλά χρόνια έρευνας, άνοιξε το δικό του κέντρο αισθητικής στη Νέα Υόρκη, όπου παρουσίασε και τη σειρά των προϊόντων του. Η αποτελεσματικότητά τους τον έκανε γρήγορα γνωστό στον κύκλο των διασήμων της εποχής. Και μέχρι σήμερα οι θεραπείες προσώπου Mario Badescu συνεχίζουν να αποτελούν το “μυστικό” όχι μόνο των διασήμων της Νέας Υόρκης, αλλά όλου του κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Drying Lotion ήταν από τις πρώτες φόρμουλες που δημιούργησε ο Mario Badescu τη δεκαετία του 60 και μέχρι και σήμερα -σχεδόν 60 χρόνια μετά- αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη των διαδόχων του, καθώς συνεχίζει να είναι το απόλυτο best seller της εταιρείας.

Βρες την Drying Lotion

Τι έχει λοιπόν αυτό το προϊόν που έχει κάνει τους πάντες να ορκίζονται στο όνομα του Mario Badescu;

Η Drying Lotion λειτουργεί για όλους τους τύπους δέρματος λόγω ενός μείγματος δραστικών συστατικών και δε ξηραίνει την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα περιέχει:

  • Σαλικυλικό οξύ: Ένα ισχυρό απολεπιστικό που βρίσκεται σε πολλές θεραπείες κατά της ακμής. Βοηθάει να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους και συμβάλλουν στη δημιουργία σπυριών.

  • Θείο (Sulfur): Βοηθά στην απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας και ξηραίνει το σπυράκι.

  • Καλαμίνα (Calamine): Καταπραΰνει και δροσίζει την ερεθισμένη περιοχή.

  • Οξείδιο του Ψευδαργύρου: Προστατεύει την επιδερμίδα και από περαιτέρω ερεθισμούς.

Βρες την Drying Lotion

Πού, πώς και πότε χρησιμοποιείται;

Η Drying Lotion προορίζεται για τοπική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε σπυράκια στο πρόσωπο, στην πλάτη, στο στήθος και στο λαιμό. Η ιδανική στιγμή της ημέρας για να χρησιμοποιηθεί είναι το βράδυ πριν τον ύπνο. Φυσικά, μπορεί κάποιος να τη βάλει και το πρωί αν είναι τόσο επείγον, αλλά το ροζ χρώμα της λοσιόν φαίνεται πάνω στο δέρμα, οπότε υποθέτω ότι δε θα θέλεις να σε ρωτάνε όλοι τι είναι αυτό το ροζ πάνω σου. Αν είσαι σπίτι, τότε μπορείς να την αφήσεις να δράσει όσο θέλεις. Οι περισσότεροι πάντως στηρίζουν την εφαρμογή του προϊόντος το βράδυ, καθώς το πρόσωπο είναι εκτεθειμένοι σε λιγότερους ρύπους και η Drying Lotion μπορεί να δράσει ανενόχλητη.

Μετά λοιπόν, τον βραδινό καθαρισμό και το toner, βυθίζεις μια καθαρή μπατονέτα στο ροζ ίζημα στο κάτω μέρος της φιάλης. Με την μπατονέτα εφαρμόζεις το προϊόν πάνω στο σπυρί, το αφήνεις να στεγνώσει και το ξεπλένεις το πρωί όταν ξυπνήσεις. Το σπυρί -όσο και αν μπαίνεις στον πειρασμό- δεν πρέπει να το έχεις πειράξει, καθώς το προϊόν δεν εφαρμόζεται πάνω σε πληγές. Επίσης, είναι σημαντικό να μην ανακινήσεις το μπουκαλάκι. Αν για κάποιο λόγο ανακατευτεί, απλώς το αφήνεις σε μία λεία, επίπεδη επιφάνεια για να επανέλθει στην αρχική του μορφή.

Συνήθως, χρειάζονται δύο ημέρες -άρα δύο εφαρμογές- για να εξαφανιστεί τελείως το σπυράκι. Αλλά και από την πρώτη κιόλας χρήση του, το σπυράκι γίνεται αισθητά μικρότερο και το χρώμα του λιγότερο έντονο.

Μετά λοιπόν, από μία χρήση του, κατάλαβα γιατί βλέπω παντού αυτό το μικρό μπουκάλι με το ροζ υγρό. Κατάλαβα γιατί όλοι πρέπει να το έχουμε στο ντουλάπι μας. Just in case.

Την Drying Lotion του Mario Badescu μπορείς να τη βρεις εδώ

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.