ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βρήκαμε τα δύο προϊόντα για μια επιδερμίδα πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας

Ένα από τα πιο καλοφυλαγμένα μυστικά του περίφημου “layering” των Ασιατισσών.

Βρήκαμε τα δύο προϊόντα για μια επιδερμίδα πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας

«Μερικές φορές θα πρέπει να παίρνουμε αποστάσεις από αυτά που πάντα γνωρίζαμε για να βρούμε μια νέα έμπνευση. Από τότε που ζω στην Ασία, με έχει γοητεύσει η επιδερμίδα των Κορεατισών. Η ιεροτελεστία της ομορφιάς τους έχει απίστευτο πλούτο και δεν θα έπρεπε να γνωρίζει σύνορα. Δημιούργησα αυτήν την essence για να ομορφαίνω τις γυναίκες και να αποκαλύπτω τη λάμψη τους καθημερινά» -Mathilde Thomas

Για τη Mathilde, έχει γίνει δεύτερη φύση: να παρατηρεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, τη ρουτίνα της ομορφιάς τους, τις μικρές εμμονές τους, τις αισθητικές προσδοκίες τους. Μια καλοπροαίρετη περιέργεια που την έκανε να διασχίσει την Ασία αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, να βυθιστεί στην κουλτούρα και την κοσμητολογική πρωτοπορία αυτής της γωνιάς της υδρογείου. Ειδικότερα στην Κορέα, όπου οι γυναίκες καλλιεργούν την τέχνη της ομορφιάς με μια σπάνια λεπτότητα, στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν τη διαχρονική επιθυμία τους για διάφανη επιδερμίδα, σαν μια σταγόνα νερού. Μια επιδερμίδα λεία, σφριγηλή, ενυδατωμένη, “αφράτη”. Μια επιδερμίδα πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας. Πίσω από αυτήν την αναζήτηση; Η περίφημη υβριδική “essence”, κάτι ανάμεσα σε λοσιόν και serum, με υδάτινη υφή, εξαιρετικά πλούσια, όμως, σε δραστικά συστατικά.

Βρήκαμε τα δύο προϊόντα για μια επιδερμίδα πορσελάνινη, χωρίς ίχνος κηλίδας
Η Vinoperfect Concentrated Brightening Essence της Caudalie: η πρώτη εσάνς λάμψης που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά του serum και επιπλέον, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του.

Η Mathilde μυήθηκε σ’ αυτή την ντελικάτη και τόσο ξεχωριστή κίνηση. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι αυτό το βήμα-κλειδί στη ρουτίνα της ομορφιάς εκείνων των γυναικών δεν θα πρέπει να γνωρίζει σύνορα (συμπεριλαμβανομένων των φαρμακείων), δημιούργησε την Vinoperfect Concentrated Brightening Essence της Caudalie: την πρώτη εσάνς λάμψης που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ενεργά συστατικά του serum και επιπλέον, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του.

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο με την χρήση των 2 προϊόντων:

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (για μια τέλεια ρουτίνα ομορφιάς)

Η Essence είναι ένα από τα πιο καλοφυλαγμένα μυστικά του περίφημου “layering” των Ασιατισσών. Αυτή η αισθαντική και εκλεπτυσμένη ρουτίνα, συμφιλιώνει μια συγκεκριμένη αντίληψη του τρόπου ζωής με μια γνήσια κοσμητική λειτουργία. Η Essence γίνεται ένα βασικό βήμα του προγράμματος περιποίησης Vinoperfect.

Βήμα 1
Βήμα 2

ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ: Εμπνευσμένη από την κορεάτικη κοσμητολογία ΚΑΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ CAUDALIE.

H ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μιας σύνθεσης με βάση το γλυκολικό οξύ στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, με εκχύλισμα λευκής παιώνιας για ομοιογένεια και λάμψη στην επιδερμίδα και με νερό σταφυλιών- ένα συστατικό, σήμα κατατεθέν της Caudalie αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Αξιολογημένη από δερματολόγους σε 33 εθελόντριες, έπειτα από 56 ημέρες, η Concentrated Brightening Essence βελτίωσε την ομοιογένεια της χροιάς της επιδερμίδας κατά 27%. Ένα αποτέλεσμα επιβεβαιωμένο από το 91% των γυναικών που την δοκίμασαν***.

Η ΑΝΟΧΗ μιας σύνθεσης που εκτιμήθηκε από το σύνολο των εθελοντριών.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ των αισθήσεων μέσα από την αίσθηση άμεσης φρεσκάδας από την υδάτινη υφή της και τις λεπτές και φυσικές αρωματικές της νότες - υδρόλυμα άνθους πορτοκαλιάς - μέσα σε ένα κομψό μπουκάλι με καθαρές γραμμές.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.