ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το σαμπουάν για ξανθιές αποχρώσεις που αναδομεί την τρίχα & διώχνει τη θαμπάδα από την πρώτη δοκιμή

Η φόρμουλα του νέου σαμπουάν «κλειδώνει» το χρώμα και χωρίς να περιέχει θειϊκά άλατα.

Το σαμπουάν για ξανθιές αποχρώσεις που αναδομεί την τρίχα & διώχνει τη θαμπάδα από την πρώτη δοκιμή

Η Moroccanoil, παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα ομορφιάς εμπλουτισμένα με Αrgan Οil, καλωσορίζει με ενθουσιασμό το νέο Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo, που στόχο έχει να αναδείξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της βαφής σας. Αυτό το σαμπουάν διορθώνει την απόχρωση, εξουδετερώνοντας τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους στα ξανθά, ανοιχτόχρωμα ή γκρίζα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα καθαρίζει απαλά εξισορροπώντας τη λιπαρότητα. Διαθέτοντας την αποκλειστική ArganID™ Τechnology της Moroccanoil, η φόρμουλα του νέου σαμπουάν «κλειδώνει» το χρώμα και χωρίς να περιέχει θειϊκά άλατα, εισχωρεί τις αντιοξειδωτικές δυνάμεις του Αrgan Οil βαθιά στις ρίζες των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην προστασία της επιδερμίδας και προσδίδει υπέροχη λάμψη.

Όταν αλλάζετε το χρώμα σας σε ξανθό, πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια κίτρινοι υποτόνοι των μαλλιών σας, όπως αντίστοιχα στο καστανό κάποιες φορές εμφανίζονται ανεπιθύμητες πορτοκαλί αποχρώσεις. Ακόμα και τα γκρίζα μαλλιά είναι επιρρεπή, παρουσιάζοντας ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις λόγω της ρύπανσης και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η έκθεση των υποκείμενων χρωστικών ουσιών μπορεί να οδηγήσει τόσο σε ανεπιθύμητη λιπαρότητα, όσο και στη δημιουργία έντονων αποχρώσεων που διαφέρουν κατά πολύ από το αρχικό αποτέλεσμα της βαφής σας. Η βαθιά μωβ φόρμουλα του Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo είναι ιδανική για την εξουδετέρωση ζεστών τόνων σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

Το σαμπουάν για ξανθιές αποχρώσεις που αναδομεί την τρίχα & διώχνει τη θαμπάδα από την πρώτη δοκιμή

«Η καινοτομία και η φροντίδα ήταν πάντα η προτεραιότητά μας ως μάρκα και αυτό που πραγματικά μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Η παραγωγή των προϊόντων σήμερα γίνεται υπό την καθοδήγηση της τεχνολογίας και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα σαμπουάν που θα προσφέρει ένα άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα για τα μαλλιά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντάσσουμε στη σειρά Moroccanoil Color Care αυτό το απόλυτο μωβ σαμπουάν!» δηλώνει η Carmen Tal, συνιδρύτρια της Moroccanoil.

Το Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo εμποτίζει την τρίχα με ιώδεις χρωστικές ουσίες με σκοπό να εξουδετερώσει τις κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, να ενισχύσει το βάθος και τη διάσταση της βαφής, αλλά και να προσφέρει μια φυσική λάμψη που αναζωογονεί τις φυσικές ανταύγειες των μαλλιών σας. Πράγματι, σε μια ανεξάρτητη έρευνα καταναλωτών, το 91% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι το Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo αναζωογονεί τις θαμπές ανταύγειες και το 92% ανέφερε ότι η λιπαρότητα ήταν πολύ πιο ήπια στα ξανθά ή γκρίζα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι πιο λαμπερά, υγιή μαλλιά χωρίς την αίσθηση πως ξηραίνονται ή «σπάνε».

Το Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo διατίθεται σε συσκευασία 200ml σε επιλεγμένα σαλόνια κομμωτήρια και ομορφιάς, αλλά και στο Moroccanoil.com (Π.Λ.Τ. €24). Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των ενεργειών περί βιωσιμότητας, το σωληνάριο είναι κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • ArganID™ – Η αποκλειστική τεχνολογία μικροκάψουλας της Moroccanoil που χρησιμοποιεί τη δύναμη της ιοντικής έλξης για να εμπλουτίσει το τριχωτό της κεφαλής με Argan Oil, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην αναδόμηση και τη διαφύλαξή του.
  • Βαθιές ιώδεις χρωστικές – Προσδίδουν έντονη απόχρωση και λαμπερή όψη για να βελτιώσετε εις βάθος τη διάσταση της βαφής σας, όσο πιο φυσικά γίνεται. Αυτές οι πλούσιες ιριδίζουσες χρωστικές προσδίδουν επίσης απαλή σατινέ υφή, αλλά και εντυπωσιακή κάλυψη.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Κάντε μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά, ανάμεσα στο τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα. Αφήστε για 3-5 λεπτά, μετά ξεπλύνετε προσεκτικά. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με το αγαπημένο σας Moroccanoil conditioner.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ MOROCCANOIL:

Πριν δέκα χρόνια, μια σπίθα έμπνευσης επαναπροσδιόρισε τη βιομηχανία περιποίησης των μαλλιών. Μια δεκαετία αργότερα, το πάθος μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Το πιο πρωτοποριακό μας προϊόν, το αυθεντικό Moroccanoil Treatment δημιούργησε παγκόσμια φήμη γύρω από το Argan Oil, χαράζοντας το δρόμο για μια ευρεία γκάμα πολυτελών προϊόντων περιποίησης εμπλουτισμένα με έλαια, εκπληρώνοντας τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών. Σήμερα η Moroccanoil είναι διαθέσιμη σε πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως, ενώ ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: να υποστηρίζουμε τις όμορφες αλλαγές και να δημιουργούμε προϊόντα που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Τα προϊόντα Moroccanoil είναι διαθέσιμα σε πολυτελή κομμωτήρια, σαλόνια ομορφιάς, SPA αλλά και σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.

04 Απρ 2024

Μπορεί μια πούδρα προσώπου να μας χαρίσει υπέροχα μαλλιά; Κι όμως, μπορεί!

Δες το απρόσμενο όφελος που μπορεί να έχει μια loose πούδρα για τα μαλλιά μας.