ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Beauty Stars Fest επιστρέφει άκρως ανανεωμένο αναδεικνύοντας τα νέα πρόσωπα της ομορφιάς τώρα

Με motto "The new faces of beauty", το μεγαλύτερο beauty festival στην Ελλάδα επιστρέφει για τρίτη χρονιά με τέσσερις νέους ambassadors, που αποδεικνύουν ότι η ομορφ

Το Beauty Stars Fest επιστρέφει άκρως ανανεωμένο αναδεικνύοντας τα νέα πρόσωπα της ομορφιάς τώρα

Η ομορφιά είναι δύναμη, κοινότητα, αποδοχή. Δεν έχει κανόνες, δεν κρίνει, δεν λογαριάζει ηλικίες, εθνικότητες και φύλα. Είναι απεριόριστη, επειδή υπάρχουν τόσες ομορφιές όσες και οι άνθρωποι στον κόσμο. Αναγνωρίζοντας αυτό ως το μόνο "ορισμό" της ομορφιάς, το Beauty Stars Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ομορφιάς στην Ελλάδα, γυρίζει σελίδα και παρουσιάζει το τρίτο κεφάλαιο στο "beauty book" του που αγαπήθηκε από χιλιάδες influencers, it girls, brands, experts του χώρου, αλλά και αναγνώστριες των sites των Αττικών Εκδόσεων: Madame Figaro, MissBloom, Harper’s Bazaar, Shape, WomanToc, Yupiii.

Έχοντας ως βάση του το γυναικείο empowerment, την αισιοδοξία και την αγάπη για το μακιγιάζ, το skincare, το haircare και το wellness, το μεγαλύτερο διαδικτυακό φεστιβάλ ομορφιάς στην Ελλάδα επιστρέφει λοιπόν για τρίτη χρονιά με τέσσερις νέους ambassadors, που συμβολίζουν τη διαφορετικότητα και την συμπερίληψη στην έννοια της ομορφιάς, μεταφέροντας το μήνυμα του φετινού Beauty Stars Fest, "the new faces of beauty”.

The New Face(s) of Beauty | Meet the ambassadors

Αγάπη Μπρουκς

Το Beauty Stars Fest επιστρέφει άκρως ανανεωμένο αναδεικνύοντας τα νέα πρόσωπα της ομορφιάς τώρα

Ρομαντική και πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, η Αγάπη Μπρουκς αποτελεί τρανή απόδειξη πως η ομορφιά δεν μπαίνει σε "καλούπια". Η πορεία της στο GNTM, αλλά και η μετέπειτα καριέρα της στο modeling αποδεικνύει πως, όπως λέει η ίδια, "η ομορφιά έχει χώρο για όλους".

Εβελίνα Νικόλιζα

Beauty Fest

Το juicy girl της παρέας, η Εβελίνα Νικόλιζα, είναι κάτι σαν τη μεγάλη αδερφή, που όλες θα θέλαμε να είχαμε στο πλάι μας μεγαλώνοντας. Λόγω της δουλειάς της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ξέρει πολλά μυστικά ομορφιάς, ενώ με ένα pep talk της μπορεί να σε κάνει να ξεχειλήσεις από αυτοπεποίθηση, ακριβώς όπως η ίδια.

Βασιλεία Βολανάκη

Beauty Fest

Η Βασιλεία Βολανάκη αντιπροσωπεύει το natural spectrum του φάσματος της ομορφιάς μετατρέποντας τα φυσικά, πλούσια φρύδια, τις φακίδες και τα σαρκώδη χείλη, που πολλές γυναίκες έχουν σαν ανασφάλεια, στα πιο εντυπωσιακά γνωρίσματα της εμφάνισής της.

Βασίλης Μίχας

Beauty Fest

Ο Βασίλης Μίχας θεωρεί οτιδήποτε το "καθώς πρέπει" βαρετό και δεν πιστεύει σε "κουτάκια". Αντίθετα, βλέπει πέρα από τα στερεότυπα και αγαπά τους ανθρώπους που εκφράζονται μέσα από το στιλ, το μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους κάνοντας τις επιλογές, που τους ευχαριστούν, ανεξάρτητα από το φύλο τους. Τέτοιοι άντρες αξίζουν σίγουρα μια θέση στη νέα εποχή Beauty Stars Fest.

To φετινό Beauty Stars Fest είναι, όπως κατάλαβες, η χώρα των θαυμάτων, ένα μέρος μαγικό, όπου μπορείς να ανακαλύψεις την καλύτερη και την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σου. Mark you calendar, γιατί από τις 3 Μαΐου στο beautyfest.gr βρίσκεις νέες beauty ιδέες, από εξομολογήσεις ομορφιάς από αγαπημένους influencers και πολύτιμα Q&A με ειδικούς μέχρι beauty tips και tutorials μακιγιάζ και περιποίησης.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.