ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σαν μικρό θαύμα: Ένα νέο καλλυντικό αλλάζει την επιδερμίδα του προσώπου μέσα σε 8 μέρες

Η ιστορία ενός συστατικού με θαυματουργές θεραπευτικές ιδιότητες.

Σαν μικρό θαύμα: Ένα νέο καλλυντικό αλλάζει την επιδερμίδα του προσώπου μέσα σε 8 μέρες

Το θρυλικό συστατικό Life Plankton™ και οι θαυματουργές θεραπευτικές του ιδιότητες περιέχονται στο DNA της ιστορίας της Biotherm. Το 1952, ο Δρ. Jos ταξίδεψε στα γαλλικά Πυρηναία, όπου ανακάλυψε μια θαυματουργή πηγή, στην οποία κατέφευγαν οι Ρωμαίοι μετά τις μάχες, για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Σε αυτή την πηγή, ανακάλυψε το Life Plankton™, ένα μοναδικό φυσικό συστατικό που αποτελεί αποκλειστικότητα της Biotherm. Μετά από 8 χρόνια έρευνας, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν μια μοναδική διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται Fermogenesis™ και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life Plankton™ απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον.

Σαν μικρό θαύμα: Ένα νέο καλλυντικό αλλάζει την επιδερμίδα του προσώπου μέσα σε 8 μέρες
Το LIFE PLANKTON™ ELIXIR περιέχει επίσης μοριακό υαλουρονικό οξύ, για να γεμίζει την επιδερμίδα, και κατακερματισμένο υαλουρονικό οξύ, που δρα σε βάθος, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα και τη νεανική ζωντάνια.

Σήμερα, η επιδερμίδα μας αντιμετωπίζει περισσότερες απειλές από ποτέ: το στρες, η ρύπανση, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η υπεριώδης ακτινοβολία και η έλλειψη ύπνου σημαίνουν ότι ο οργανισμός μας υφίσταται 50.000 — 100.000 βλάβες καθημερινά. Για να βοηθήσει την επιδερμίδα να αντιμετωπίζει τις καθημερινές επιθέσεις, η Biotherm παρουσιάζει το LIFE PLANKTON™ ELIXIR, που βοηθά όλους τους τύπους επιδερμίδας να ανακάμπτουν από την καθημερινή φθορά. Αξιοποιώντας τη θαυματουργή δύναμη του Life Plankton™, η μοναδική του σύνθεση έχει απίστευτη βιολογική συνάφεια με όλους τους τύπους επιδερμίδας.

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΣΕ 8 ΗΜΕΡΕΣ

Το 2014, η Biotherm δημιούργησε τη σειρά Life Plankton™, για να προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης. Τέσσερα χρόνια μετά, η Biotherm κάνει άλλο ένα βήμα στην ιστορία του θαυματουργού θεραπευτικού συστατικού με μια νέα διαπίστωση: πως ό,τι προϊόντα φροντίδας κι αν χρησιμοποιήσουμε, η επιδερμίδα δεν μπορεί να επωφεληθεί εάν δεν επανέλθει πρώτα σε βέλτιστη κατάσταση ανάπλασης. Η λύση είναι το LIFE PLANKTON™ ELIXIR: μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης.

Μέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα καταπολεμά τις καταστροφικές οξειδωτικές και φλεγμονώδεις επιθέσεις που αλλοιώνουν τη βέλτιστη υγεία και ομορφιά της.

Όταν υφίσταται επιθέσεις, η επιδερμίδα διοχετεύει όλη της την ενέργεια στην άμυνα — αντί να εστιάζει στην απαραίτητη ανανέωση. Με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα της επιδερμίδας αλλοιώνεται ορατά, καθώς η γήρανση επιταχύνεται, και η επιδερμίδα εμφανίζει ερυθρότητα, ξηρές περιοχές, απώλεια σφριγηλότητας και ρυτίδες.

Διοχετεύοντας την πιο θαυματουργή τεχνολογία μεταμόρφωσης της Biotherm μέχρι σήμερα, το νέο LIFE PLANKTON™ ELIXIR περιέχει το ισχυρά αναζωογονητικό Life Plankton™ στην υψηλότερη συγκέντρωση, 5%. Ενσωματωμένο σε ένα ελιξίριο που αναπλάθει την επιδερμίδα και χάρη στο μοναδικό του κυτταρικό προφίλ και την απόλυτη βιολογική συνάφεια με την κάθε επιδερμίδα, απορροφάται άμεσα για μέγιστη δράση και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένα απαραίτητο πρώτο βήμα που έχει βιολογική συνάφεια με την επιδερμίδα σας. Μια δόση εντατικής περιποιήσης για όλες τις γυναίκες. Το LIFE PLANKTON™ ELIXIR περιέχει επίσης μοριακό υαλουρονικό οξύ, για να γεμίζει την επιδερμίδα, και κατακερματισμένο υαλουρονικό οξύ, που δρα σε βάθος, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα και τη νεανική ζωντάνια.

Επανενεργοποιώντας τις βέλτιστες φυσικές ικανότητες της επιδερμίδας για ανανέωση, της χαρίζει σε μόλις 8 ημέρες, αναζωογονημένη όψη χωρίς ατέλειες.

Δείτε το βίντεο:

ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ LIFE PLANKTOΝ™

Το Life Plankton™ της Biotherm περιέχει 100% φυσικό ενεργό συστατικό βιολογικής ζύμωσης. 30 χρόνια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με παγκοσμίως καταξιωμένα πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ (ΗΠΑ) και το Ινστιτούτο Παστέρ (Λιόν, Γαλλία), 6 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 10 δημοσιεύσεις και 100 επιστημονικά τεκμήρια αποδεικνύουν τις εξαιρετικές ιδιότητες του Life Plankton™ ως ενός από τα ισχυρότερα αναζωογονητικά συστατικά στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων.

ΤΟ LIFE PLANKTON™ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ:

Ενισχύει και τονώνει τους εσωτερικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας και προστατεύει από τις φθορές που προκαλούν οι καθημερινές επιθέσεις.

  • ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ:

Καταπραΰνει την επιδερμίδα: επανορθώνει τις φθορές που προκαλούνται από το καθημερινό οξειδωτικό και φλεγμονώδες στρες.

  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ:

Αποκαθιστώντας την ικανότητα της επιδερμίδας να ανανεώνεται από μέσα προς τα έξω, χαρίζει επιδερμίδα χωρίς ατέλειες από τις πρώτες 8 ημέρες, με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας που βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Δοκιμασμένο σε 100% ευαίσθητη επιδερμίδα και εμπλουτισμένο με την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton™, 5%, το LIFE PLANKTON™ ELIXIR έχει μη κολλώδη υφή που δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας, για να επανορθώνει και να μεταμορφώνει την επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης. Πολύ παρόμοια με τη δομή της επιδερμίδας, η υφή απορροφάται τέλεια και απελευθερώνει γρήγορα το θαυματουργό Life Plankton™. Η απαλή και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση που σέβεται απόλυτα την επιδερμίδα μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών

Η ερυθρότητα και οι ρυτίδες μειώνονται. Η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο νεανική σε μόλις 8 ημέρες. Τα σημάδια γήρανσης μειώνονται – και τα αποτελέσματα διαρκούν.

Η ερυθρότητα και οι ρυτίδες μειώνονται. Η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο νεανική σε μόλις 8 ημέρες. Τα σημάδια γήρανσης μειώνονται – και τα αποτελέσματα διαρκούν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ένα απαραίτητο πρώτο βήμα οποιουδήποτε προγράμματος φροντίδας της επιδερμίδας, το LIFE PLANKTON™ ELIXIR βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων φροντίδας που ακολουθούν. Σε μόλις 8 ημέρες, η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο νεανική. Σε τέσσερις εβδομάδες, η αναγεννημένη επιδερμίδα δείχνει ακόμα πιο όμορφη.

Το LIFE PLANKTON™ ELIXIR της Biotherm αποτελεί πλέον ένα απαραίτητο πρώτο βήμα στην αναζήτηση της τέλειας επιδερμίδας. Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, εφαρμόστε το LIFE PLANKTON™ ELIXIR με τη μη κολλώδη υφή που απορροφάται γρήγορα σαν ορό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται 82%*

Οι δερματολόγοι παρατήρησαν κλινικά

ενίσχυση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας κατά 31%**

Η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή 82%*

Η επιδερμίδα δείχνει πιο υγιής 83%*

Η επιδερμίδα είναι πιο λεία 88%*

Και οι δερματολόγοι παρατήρησαν κλινικά μείωση των ρυτίδων κατά 34%**

ΟΡΑΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Η συνολική όψη της επιδερμίδας δείχνει βελτιωμένη 85%*

Και οι δερματολόγοι παρατήρησαν κλινικά

βελτίωση κατά 29%**

Με το LIFE PLANKTON™ ELIXIR, σε 8 ημέρες, η όψη της επιδερμίδας γίνεται πιο υγιής και η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική στις μεγάλες προκλήσεις της ζωής -ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης.

*Αυτο-αξιολόγηση – 34 γυναίκες 37 έως 60 ετών μετά από 4 εβδομάδες. **Κλινική δοκιμή – 34 γυναίκες 37 έως 60 ετών μετά από 4 εβδομάδες.

www.biotherm.com

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.