ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ποτέ δε θα επέλεγα το νυστέρι»: Δύο θαυματουργά προϊόντα ανόρθωσης της επιδερμίδας του προσώπου

Το περίγραμμα αναδιαμορφώνεται, η επιδερμίδα ανορθώνεται και γίνεται λεία και λαμπερή.

«Ποτέ δε θα επέλεγα το νυστέρι»: Δύο θαυματουργά προϊόντα ανόρθωσης της επιδερμίδας του προσώπου

Η σειρά Blue Therapy βασίζεται στην ενθαρρυντική προσέγγιση που υποστηρίζει ότι μόνο 20% των σημαδιών γήρανσης είναι αναπόφευκτα. Το υπόλοιπο 80% είναι στο χέρι μας να τα αναστρέψουμε. Έτσι, η μάρκα ενθαρρύνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ζουν περισσότερο, προσφέροντας παράλληλα στην επιδερμίδα τους δύναμη επανόρθωσης με εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά θαλάσσιας προέλευσης, τα οποία ενσωματώνονται σε υφές που κάνουν την αντιγήρανση πραγματικά απολαυστική.

Το 2018 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τη Blue Therapy, αφού στη σειρά προστίθενται δύο νέα και εξαιρετικά αισθητηριακά προϊόντα αντιγήρανσης που μειώνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης. Στην καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται ένα πρωτοποριακό συστατικό: Το τονωτικό κόκκινο φύκος – μια μοναδική ανακάλυψη που προσφέρει την πιο αποτελεσματική ανόρθωση με τη δύναμη της Φύσης. Η Biotherm ανέπτυξε δύο νέα προϊόντα, τα οποία ενισχύθηκαν με την ευεργετική δύναμη του Life Plankton™:

Δείτε ένα βίντεο:

  • BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT CREAM: Μια βελούδινη ροζ κρέμα που χαρίζει άμεσα στην επιδερμίδα λεία υφή και λάμψη.
  • BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT CURE: Μια εντατική περιποίηση 28 ημερών και μια πραγματικά επαναστατική καινοτομία σε ό,τι αφορά τη σύνθεσή της, που είναι 10 φορές πιο απαλή από οποιονδήποτε ορό.

Το δίδυμο Blue Therapy Red Algae Uplift ενισχύει ορατά τη νεανική όψη και τη σφριγηλή υφή της επιδερμίδας: το περίγραμμα αναδιαμορφώνεται, η επιδερμίδα ανορθώνεται και γίνεται λεία και λαμπερή.

Με την πάροδο των ετών, η έκφραση του προσώπου αλλάζει. Με την ηλικία, οι θεμελιώδεις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνονται σημαντικά, προκαλώντας απώλεια της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, λιγότερο σαφές περίγραμμα και ρυτίδες. Οι γυναίκες δηλώνουν ότι δε δείχνουν όσων ετών αισθάνονται. Αυτή η διαφορά ανάμεσα στην ορατή και την αντιληπτή ψυχολογική ηλικία, τις κάνει να σκέφτονται το ενδεχόμενο να καταφύγουν στο χειρουργείo, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να αναζητούν μια φυσικά αποτελεσματική λύση.

«Ποτέ δε θα επέλεγα το νυστέρι»: Δύο θαυματουργά προϊόντα ανόρθωσης της επιδερμίδας του προσώπου
Για τη γενιά των γυναικών που θέλουν να δείξουν νεότερες χωρίς να καταφύγουν στο χειρουργείο, η Biotherm προσφέρει φυσική δύναμη ανόρθωσης της επιδερμίδας με Εκχύλισμα Κόκκινου Φύκους.
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ Η δύναμη της Φύσης: Κόκκινος Φύκος

Η Φύση προσφέρει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ένα από τα πιο ισχυρά φύκια στη Γη, που αναπτύσσεται στα βραχώδη τμήματα των ακτών του Ατλαντικού από την Ευρώπη μέχρι τη Βόρεια Αμερική, το Κόκκινο Φύκος έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται και να αναδομείται αδιάκοπα όταν έρχεται αντιμέτωπο με επιθετικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Αναπτύσσεται όταν οι συνθήκες διαβίωσης είναι οι βέλτιστες και σταματά να αναπτύσσεται όταν είναι επιθετικές. Απίστευτα ελαστικό και, ταυτόχρονα, ανθεκτικό, διατηρεί το νεανικό, αναλλοίωτο σχήμα του μέρα με την ημέρα, χρόνο με το χρόνο. Προερχόμενη από τη θάλασσα κι ενισχυμένη από τους βιολόγους της Biotherm ειδικά για την επιδερμίδα, η τονωτική δύναμη του πολύτιμου Κόκκινου Φύκους έχει πλέον αιχμαλωτιστεί. Χάρη στα συστατικά του, που είναι παρόμοια με τον εξωκυττάριο χώρο του δέρματος, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και στη λείανση των ρυτίδων.

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT CREAM: Μια βελούδινη ροζ κρέμα που χαρίζει άμεσα στην επιδερμίδα λεία υφή και λάμψη.

Το θαύμα στην καρδιά κάθε σύνθεσης

Το Life Plankton™ βρίσκεται στην καρδιά όλων των προϊόντων Biotherm. Η ιστορία του ξεκινά σε ένα από τα πιο προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης: στα Γαλλικά Πυρηναία. Εκεί, σε ένα θαυματουργό σημείο κατέφευγαν οι Ρωμαίοι πολεμιστές, για να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τις μάχες. Το 1952, ένας στρατιωτικός γιατρός, ο Δρ. Jos Jullien που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση της ιδανικής θεραπείας, έλυσε το μυστήριο που έκρυβε η θαυματουργή πηγή. Αυτό ήταν ένα εκπληκτικό και μοναδικό ζωντανό συστατικό: το Life Plankton™. Για να αναδημιουργήσει τις εκπληκτικές φυσικές συνθήκες της θαυματουργής πηγής, η Biotherm ανέπτυξε μια υπερσύγχρονη διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται Fermogenesis™ και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life Plankton™ απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον του συστατικού. Μαζί με το εκχύλισμα Κόκκινου Φύκους, η σύνθεση μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Ανόρθωση

Εξαιρετικά ρευστό, πιο ανάλαφρο από έναν ορό, για ενισχυμένη συνάφεια και αποτελεσματικότητα. Εμποτίζει την επιδερμίδα για ορατή μεταμόρφωση: άμεση σύσφιξη. Την 28η ημέρα, το περίγραμμα του προσώπου δείχνει αναδιαμορφωμένο και η επιδερμίδα ανορθωμένη. Μικρονισμένη, όπως ποτέ μέχρι σήμερα, αυτή η πρωτοποριακή υφή περιέχει μικροσκοπικά σταγονίδια, 10 φορές μικρότερα από αυτά ενός serum και το 1/10.000 σε μέγεθος σε σχέση με έναν πόρο, διοχετεύοντας το εκχύλισμα Κόκκινου Φύκους ακόμα βαθύτερα, για να συσφίγγει την επιδερμίδα.

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT CURE: Μια εντατική περιποίηση 28 ημερών και μια πραγματικά επαναστατική καινοτομία σε ό,τι αφορά τη σύνθεσή της, που είναι 10 φορές πιο απαλή από οποιονδήποτε ορό.

Τα κλινικά αποτελέσματα το επαληθεύουν , η αγωγή της περιποίησης υπεραποδίδει σε όλα τα κριτήρια:

-Βελτίωση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας (-15%)

-Βελτίωση της χαλάρωσης στο κάτω τμήμα του προσώπου (-9%)

Επιπλέον, οι γυναίκες δηλώνουν πεπεισμένες μετά από 28 ημέρες χρήσης του προϊόντος :

-Η επιδερμίδα είναι πιο σφιχτή, σαν να έχει ανορθωθεί (80%, αυτοαξιολόγηση)

-Το περίγραμμα του προσώπου δείχνει πιο σαφές (74%, αυτοαξιολόγηση)

-Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή (84%, αυτοαξιολόγηση)

Ανόρθωση & Λάμψη: Ροζ κρέμα ανόρθωσης

Μια κρεμώδης φρεσκάδα περιβάλλει την επιδερμίδα, προσφέροντας ορατή αλλαγή: άμεσα πιο λεία και βελούδινη, απαλή και ενυδατωμένη, η επιδερμίδα φωτίζεται με ροδαλή λάμψη. Μέρα με τη μέρα, το περίγραμμα του προσώπου δείχνει αναδιαμορφωμένο και η επιδερμίδα ανορθωμένη. Θρεπτική και ταυτόχρονα εξαιρετικά δροσερή ενυδατική κρέμα, για την επιδερμίδα που χρειάζεται λίγη περισσότερη θρέψη – χωρίς, όμως, να κολλάει καθόλου.

Οι γυναίκες δηλώνουν*:

-Το προϊόν συγκέντρωσε υψηλή συνολική ικανοποίηση

-96% ποσοστό ικανοποίησης μετά τη χρήση

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.