ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς παραμένει τόσο φρέσκια; Η Κέιτι Χολμς αποκαλύπτει τα 5 μυστικά της νεανικής της επιδερμίδας

Τα beauty steps για την λαμπερή επιδερμίδα της είναι πολύ πιο απλά απο όσο πιστεύετε.

Πώς παραμένει τόσο φρέσκια; Η Κέιτι Χολμς αποκαλύπτει τα 5 μυστικά της νεανικής της επιδερμίδας

Η Κέιτι Χολμς είναι από τις stars, oι οποίες αποδεικνύουν επανειλημμένα ότι δεν φοβούνται το πέρασμα του χρόνου, αντίθετα το αποδέχονται και το «αγκαλιάζουν». Πρόσφατα σε συνέντευξη της, αποκάλυψε ότι «θέλει να αγκαλιάσει την φυσική γήρανση, την οποία υποδέχεται με ευγνωμοσύνη». Από τη μια λογικό να μην την φοβάται - με τόσους ειδικούς γύρω της να την περιποιούνται - απο την άλλη όμως δεν διστάζει να εμφανίζεται δημόσια χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς. Οι απόψεις διίστανται! Ωστόσο εκείνο που σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι η λαμπερή επιδερμίδας της.

Με ή χωρίς μακιγιάζ, η Κέιτ Χολμς διατηρεί ένα αψεγάδιαστο δέρμα, το οποίο φροντίζει πρώτα από όλα να παραμένει υγιές. Και η αλήθεια είναι πως δεν καταβάλει υπερπροσπάθεια για να το πετύχει αυτό, ούτε ξοδεύει εξωφρενικά ποσά για την απόκτηση πολλών και διάφορων προϊόντων καλλωπισμού. Το μυστικό της: η αυτάρκεια και η φροντίδα του εαυτό της. Φαίνεται απλό, όμως η ουσία βρίσκεται στην πράξη. Και μια που μιλάμε για πράξεις, η 42χρόνη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, πέντε πολύτιμα tips αντιγήρανσης, που ακολουθεί πιστά στην beauty ρουτίνα της.

1. Καταναλώνει πολύ νερό και πολλά λαχανικά.

Η υπερβολή λένε πως μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια σε αρκετές περιπτώσεις, εκτός και αν πρόκειται για το νερό και τα φρέσκα λαχανικά. Εδώ το «πολύ» επιτρέπεται και με το παραπάνω, καθώς όπως ανέφερε η Χολμς, «η περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινάει πριν ακόμα εφαρμόσει οποιοδήποτε προϊόν πάνω της». Οι μεγάλες ποσότητες λαχανικών και νερού που καταναλώνει σε καθημερινή βάση, την έχουν βοηθήσει να διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος της σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ ταυτόχρονα θρέφει το σώμα με βιταμίνες και μέταλλα, απαραίτητα για την διατήρηση της καλής υγείας.

Η περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινάει πριν ακόμα εφαρμόσει οποιοδήποτε προϊόν πάνω της

2. Ορκίζεται στο serum με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ έχει αποδειχτεί «θαυματουργή λύση» ενάντια σε εχθρούς της επιδερμίδας όπως η μελαγχρωμία, η αφυδάτωση και η γήρανση. Η χολιγουντιανή ηθοποιός εξήγησε πως το αγαπημένο της προϊόν είναι το serum με υαλουρονικό οξύ, ακριβώς τo boost ενυδάτωσης που χρειάζεται μέσα στην ημέρα. Ένας ορός με το ευεργετικό αυτό συστατικό επαναφέρει την σφριγηλότητα και την πυκνότητας του δέρματος, αφού χάρη στην λεπτόρρευστη υφή του εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Μην παραλείπετε να τον χρησιμοποιείτε καθημερινά, πριν την ενυδατική σας κρέμα, αν έχετε σκοπό να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα.

3. Επιδίδεται σε απολαυστικά pampering

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα δε θέλεις θυσίες. Χρειάζεται κυρίως χρόνο. Και όταν λέμε χρόνο, δεν εννοούμε ώρες ολόκληρες με μάσκες ομορφιάς και αγγουράκια στα μάτια, αλλά μερικά πολύτιμα λεπτά μέσα στην μέρα, αφιερωμένα αποκλειστικά στον εαυτό σας. Η Κέιτ Χόλμς απολαμβάνει καθημερινά μερικές pampering θεραπείες, είτε μόνη στο σπίτι, είτε στα χεράκια ειδικών. Γνωρίζοντας πως το δεύτερο μπορεί να έχει κάποιο κόστος, θυμηθείτε πως ένας καλός και ολοκληρωμένος καθαρισμός, η εφαρμογή της κρέμας, ένα peeling ή/και και μια μάσκα tissue, εντάσσονται σε αυτή την περιποίηση, που σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικό χρόνο ή χρήμα.

Γνωρίζοντας πως το δεύτερο μπορεί να έχει κάποιο κόστος, θυμηθείτε πως ένας καλός και ολοκληρωμένος καθαρισμός, η εφαρμογή της κρέμας, ένα peeling ή/και και μια μάσκα tissue, εντάσσονται σε αυτή την περιποίηση, που σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικό χρόνο ή χρήμα.

4. Λατρεύει τα Dr. Barbara Sturm προϊόντα

Καμία αμφιβολία δεν είχαμε πως, όπως κάθε διάσημη με λαμπερό δέρμα, έτσι και η Χόλμς θα είχε την δική της αγαπημένη σειρά προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιεί φανατικά. Για την Κέιτ, η ενυδατική κρέμα αλλά και το brightening serum του Dr. Barbara Sturm brand, είναι τα δύο beauty προϊόντα που λατρεύει να αγοράζει ξανά και ξανά.

5. Αντηλιακό και lip gloss: οι must have κινήσεις πριν βγει απο το σπίτι

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Dawson's Creek» ολοκληρώνει την ρουτίνα ομορφιάς της με το αντηλιακό και ένα διακριτικό, ελαφρύ lip gloss, που της χαρίζει αυτή την δροσιά και φρεσκάδα που όλοι θαυμάζουμε. Η προστασία απο την υπεριώδη ακτινοβολία και τα ενυδατωμένα χείλη είναι το Α και το Ω για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, που αποπνέει υγεία. «Όταν βγαίνω απο το σπίτι φοράω πάντα αντηλιακό και λίγο ενυδατικό lip gloss», ανέφερε η ίδια.

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.