ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πως να συνδυάσετε το no makeup look με τονισμένα με eyeliner μάτια- Σας δείχνουμε όλα τα βήματα

Ένα έντονο cat eye βλέμμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα φυσικό no makeup εφέ ώστε να έχετε ένα υπέροχο πρωινό look με τονισμένα μάτια. Σας παρουσιάζουμε τον τρόπο.

Πως να συνδυάσετε το no makeup look με τονισμένα με eyeliner μάτια- Σας δείχνουμε όλα τα βήματα

Το eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των make up artist, που θέλουν να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο βλέμμα. Και δεν έχουν άδικο, καθώς το eyeliner όχι μόνο τονίζει το βλέμμα και το χρώμα του ματιού, αλλά δημιουργεί και εφέ στις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο μακριές, γιατί στην βάση τους τονίζονται με το μαύρο. Έτσι, το βλέμμα σας γίνεται πιο σαγηνευτικό και έντονο.

Ένα έντονο cat eye βλέμμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα φυσικό no makeup εφέ ώστε να έχετε ένα υπέροχο πρωινό look με τονισμένα μάτια. Για να καταφέρετε να εντάξετε το «δύσκολο» eyeliner στα καθημερινά σας looks πρέπει να ακολουθήσετε βασικούς κανόνες στην εφαρμογή του ώστε να έχει επιτυχία. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως εφαρμόζουμε σωστά το eyeliner αφού έχουμε δημιουργήσει μια απολύτως φυσική βάση στο πρόσωπο.

  • Πριν την τοποθέτηση προϊόντων θα πρέπει να φροντίσετε το δέρμα σας, για να γίνει όσο πιο ιδανικό γίνεται κάνοντας μια περιποίηση προσώπου. Προτιμήστε την χρήση λεπτών σε υφή, ενυδατικών concealers για κανονικά προς λιπαρά δέρματα και τοποθετήστε ένα τρίγωνο κάτω από τα μάτια, μικρή ποσότητα δίπλα στην μύτη και στο κέντρο της, στο πιγούνι και κάτω από τα φρύδια σας για να τους δώσετε περισσότερο definition.
  • Οι ενυδατικές με χρώμα που έχουν έρθει να αντικαταστήσουν το foundation είναι αγαπημένα προιόντα για να αποκτήσετε ένα no makeup look επειδή είναι βασικό το δέρμα να φαίνεται διάφανο και φυσικό, κάτι που το foundation δεν μπορεί να κάνει. Απλώστε το προϊόν με ένα πινέλο στα σημεία που δεν βάλατε concealer.
  • Στη συνέχεια προχωρήστε στο eyeliner που μπορεί να είναι μολύβι, gel, ή υγρό eyeliner και cake με πινέλο, ωστόσο το θέμα είναι εσάς τι σας βολεύει. Αρχικά μπορείτε να σχεδιάσετε την γραμμή με ένα μολύβι, ώστε να το έχετε σαν οδηγό για «πατήσετε» πάνω σε αυτό. Αν επιλέξετε να εφαρμόσετε μολύβι, απαραίτητο είναι το blending, ενώ μην ξεχνάτε ότι ασκώντας ελαφριά πίεση στο eyeliner θα κάνετε την γραμμή πιο απαλή, ενώ με μεγαλύτερη πίεση θα δημιουργήσετε ένα πιο smoky αποτέλεσμα.
  • Επειδή τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα, χρησιμοποιείστε μια μπατονέτα, αφού πρώτα την έχετε βουτήξει σε ένα make up remover, για να διορθώσετε τυχόν λάθη. Φυσικά, περιμένετε να στεγνώσει η γραμμή που σχεδιάσατε περίπου 30 δευτερόλεπτα, με τα βλέφαρα προς τα κάτω αν είναι με υγρή μορφή.
  • Για πιο σταθερό αποτέλεσμα και με διάρκεια, εφαρμόστε ένα eye primer το οποίο θα «κλειδώσει» το τέλειο eyeliner διατηρώντας το έντονο και εντυπωσιακό.

  • Προχωρώντας στα μάτια προσθέστε λίγη φωτεινή σκιά στο κόκκαλο του φρυδιού, μια πιο γήινη απόχρωση στο καπάκι του βλεφάρου και μία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες και καλοχτενισμένα φρύδια γεμισμένα με χρώμα, όπου και εάν χρειάζεται.
  • Στα χείλη μπορείτε να βάλετε ένα απλό lip balm ή ένα πολύ φυσικό κραγιόν που δεν επηρεάζει την φυσικότητα του makeup.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο- tutorial

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.

04 Απρ 2024

Μπορεί μια πούδρα προσώπου να μας χαρίσει υπέροχα μαλλιά; Κι όμως, μπορεί!

Δες το απρόσμενο όφελος που μπορεί να έχει μια loose πούδρα για τα μαλλιά μας.