ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα χωρίς πανάδες

Οι πανάδες εμφανίζονται πάντα λίγο μετά το καλοκαίρι και αφού το μαύρισμα που τόσο θέλαμε, και πετύχαμε, αρχίζει να υποχωρεί. Τι κάναμε λάθος; Πώς θα προστατευτούμε;

Πώς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα χωρίς πανάδες

Ήλιος! Τον αναζητούμε ...ψάχνοντας το τέλειο μαύρισμα και τον αποφεύγουμε αργότερα για να διασώσουμε το δέρμα μας και αντιμετωπίσουμε τις πανάδες στο πρόσωπο από τον ήλιο. Αυτή η σχέση αγάπης-μίσους γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ το καλοκαίρι και σε μεγαλύτερες ηλικίες, όταν πλέον διαβάζουμε ότι οι βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση της επιδερμίδας στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι αθροιστικές με την αρχή τους να βρίσκεται στα παιδικά και νεανικά χρόνια. Ή όπως λέγεται πιο απλά, με το μπρούντζινο χρώμα που αποκτάμε στα 20, «αγοράζουμε» τις … πανάδες των 40.

Ακόμα όμως και όταν εμφανιστούν αρχικά, επιμένουμε να τις αγνοούμε γιατί στην αρχή, οι πανάδες που εμφανίζονται το καλοκαίρι, ατονούν το χειμώνα.

Επίσης, αν αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι πανάδες από τον ήλιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επανεμφανιστούν. Με το πέρασμα του χρόνου όμως , αν η αντηλιακή προστασία που παρέχουμε στην επιδερμίδα μας δεν είναι επαρκής (SPF50+) και ολοκληρωμένη, οι πανάδες εγκαθίστανται πλέον μόνιμα.

Πώς θα κερδίσουμε τη μάχη με τις πανάδες

Πώς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα χωρίς πανάδες

Λέγεται ότι η εφαρμογή μιας αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος να εμποδίσουμε την εμφάνιση πανάδων από τον ήλιο ή, τουλάχιστον, να περιορίσουμε το μέγεθος και τη χρωματική τους ένταση.

Ωστόσο, σήμερα, υπάρχουν και πολύ πιο smart λύσεις. Οι αντηλιακές κρέμες προσώπου για πανάδες με πολύ υψηλή προστασία SPF 50 και συστήματα φωτοσταθερών φίλτρων ευρέος φάσματος, προστατεύουν αποτελεσματικά από τις UVB, τις- UVA ακόμα και από τις μακρές UVA, τις ακτίνες που ευθύνονται για την κακή ποιότητα της επιδερμίδας.

Παράλληλα προσφέρουν ενυδάτωση και αντιγήρανση με ενεργά ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα από την αφυδάτωση, «γεμίζουν» τις ρυτίδες και προλαμβάνουν τις πανάδες.

Με αυτά τα συστατικά, η υψηλή αντηλιακή προστασία «δανείζεται» την υφή και τα οφέλη μιας κρέμας ΒΒ , χαρίζει άμεσα στην επιδερμίδα ομοιόμορφο, βελούδινο αποτέλεσμα και μας συντροφεύει παντού, στην πόλη και στην παραλία για να αναδεικνύει το ιδανικό μαύρισμα!

Αυτές οι έξυπνες αντηλιακές κρέμες πολλαπλών επιδόσεων , προσφέρουν άμεσα, απαλότητα, άνεση και ασφάλεια στην ξηρή αλλά και την ευαίσθητη επιδερμίδα και μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τον ήλιο χωρίς ενοχές.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.