ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πηγή νεότητας: Το καινοτόμο προϊόν που αλλάζει αυτομάτως το βλέμμα και δεν είναι κονσίλερ

Tα μάτια μας είναι αναμφισβήτητα ο καθρέφτης της ηλικίας μας –γι’ αυτό, οι χημικοί μας αποφάσισαν να στοχεύσουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή με μια νέα τεχνολογία.

Πηγή νεότητας: Το καινοτόμο προϊόν που αλλάζει αυτομάτως το βλέμμα και δεν είναι κονσίλερ

Στη βιομηχανία περιποίησης της επιδερμίδας, οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο προϊόντα με άμεσα ορατά οφέλη, που να λειτουργούν όμως και μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, τα προϊόντα ομορφιάς συνήθως είτε χρειάζονται υπομονή μέχρι να έχουν αποτέλεσμα, είτε παρέχουν άμεσα οφέλη που σιγά σιγά εξασθενούν. Η πρόκληση αυτή ενέπνευσε τους χημικούς της Kiehl’s να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή σύνθεση που να επιτυγχάνει και τα δύο. Επιπλέον, τα μάτια μας είναι αναμφισβήτητα ο καθρέφτης της ηλικίας μας –γι’ αυτό, οι χημικοί μας αποφάσισαν να στοχεύσουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή με μια τεχνολογία που παρέχει οφέλη τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα. Στην πραγματικότητα, η γήρανση στην περιοχή αυτή επηρεάζει ολόκληρο το περίγραμμα των ματιών με την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, μαύρων κύκλων, και πρηξίματος. Μετά από χρόνια ερευνών η Kiehl’s παρουσιάζει το Youth Dose Eye Treatment –μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη που αμέσως λειαίνει και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος σε βάθος χρόνου.

Πηγή νεότητας: Το καινοτόμο προϊόν που αλλάζει αυτομάτως το βλέμμα και δεν είναι κονσίλερ
Μετά από χρόνια ερευνών η Kiehl’s παρουσιάζει το Youth Dose Eye Treatment –μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη που αμέσως λειαίνει και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια.
Πριν και μετά.

ΑΜΕΣΑ ΠΙΟ ΛΕΙΟ & ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Λειαίνοντας, φωτίζοντας και ενυδατώνοντας, η σύνθεση του νέου Youth Dose Eye Treatment, αποτελείται από έναν συνδυασμό μικροσφαιριδίων πούδρας που αντανακλούν και διαχέουν το φως χαρίζοντας στην επιδερμίδα φυσική φωτεινή και απαλή όψη. Η δεξιά εικόνα δείχνει τα άμεσα, ορατά οφέλη της σύνθεσης. Κάτω από το αριστερό μάτι, όπου δεν εφαρμόστηκε προϊόν, παρατηρείται μια μέση περίπτωση μαύρων κύκλων, έλλειψης φωτεινότητας, και μη λείας όψης της επιδερμίδας. Κάτω από το δεξί μάτι, όπου εφαρμόστηκε το Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment, παρατηρήθηκαν αμέσως αποτελέσματα άνω του μέσου όρου και για τα τρία κριτήρια.

Αμέσως μετά τη χρήση του προϊόντος, η κλινική μελέτη έδειξε σημαντική κλινική βελτίωση τόσο στην ορατή φωτεινότητα και λάμψη της περιοχής κάτω από τα μάτια, όσο και στην ορατή και απτή υφή της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια.

Η σύνθεση αποτελείται από έναν πανίσχυρο συνδυασμό Εκχυλίσματος Σπόρων Σταφυλιού, Προρετινόλης & Βιταμίνης C, συστατικά που μαζί ενυδατώνουν, λειαίνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και με την πάροδο του χρόνου.

ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ & ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η σύνθεση αποτελείται από έναν πανίσχυρο συνδυασμό Εκχυλίσματος Σπόρων Σταφυλιού, Προρετινόλης & Βιταμίνης C, συστατικά που μαζί ενυδατώνουν, λειαίνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και με την πάροδο του χρόνου.

ΠΡΟΡΕΤΙΝΟΛΗ

Το γνωρίζατε; Η Προρετινόλη, γνωστή και ως Παλμιτική Ρετινόλη ή Παλμιτική Βιταμίνη Α, είναι παράγωγο της Ρετινόλης (Βιταμίνη Α). Το υγιές δέρμα αποθηκεύει, εκ φύσεως, Βιταμίνη Α για μελλοντική χρήση με τη μορφή Προρετινόλης1, τα επίπεδα της οποίας μειώνονται λόγω της φωτογήρανσης ή/και της χρονολογικής γήρανσης2. Όμως αυτό το απόθεμα εξαντλείται τόσο λόγο της φωτογήρανσης όσο και της βιολογικής γήρανσης καθιστώντας την τοπική εφαρμογή του συστατικού ιδιαίτερα ευεργετική για την επιδερμίδα.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment: Η Προρετινόλη μειώνει τα σημάδια που οφείλονται στις κινήσεις των μυών στην περιοχή των ματιών, συμβάλλοντας στη λείανση της επιδερμίδας και στη μείωση των λεπτών γραμμών. Επίσης, «ενδυναμώνει» τη λεπτή επιδερμίδα στο περίγραμμα των ματιών συμβάλλοντας στη μείωση του πρηξίματος.

Σε αντίθεση με τα «ξαδέλφια» της, η Ρετινόλη και η Ρετίν Α, η Προ-Ρετινόλη ΔΕΝ προκαλεί φωτοευαισθησία. (αυτό δεν το γράφει στο δελτίο τύπου, αλλά ίσως είναι χρήσιμο να ειπωθεί)

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Το γνωρίζατε; Τα σταφύλια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, ευρέως αναγνωρισμένα αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά. Είναι, μάλιστα, μια από τις πιο πλούσιες πηγές πολυφαινολών, οι οποίες συναντώνται κυρίως στον φλοιό και στους σπόρους3 του σταφυλιού.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment: Το Εκχύλισμα Σπόρων Κόκκινου Σταφυλιού ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας ελαχιστοποιώντας την όψη των μαύρων κύκλων.

Εφαρμόστε 3 τελίτσες στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έπειτα, ταμπονάρετε και απλώστε απαλά κατά μήκος του κογχικού οστού.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Το γνωρίζατε; Η Βιταμίνη C χρησιμοποιείται στη σύνθεσή μας με τη μορφή Γλυκοζίτη Ασκορβυλίου, γνωστού και ως Βιταμίνη Cg. Το L-ασκορβικό οξύ είναι το κύριο υδατοδιαλυτό, μη ενζυμικό αντιοξειδωτικό4 του σώματος, αλλά και το αντιοξειδωτικό που συναντάται σε μεγαλύτερη ποσότητα στην επιδερμίδα.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment: Με αντιοξειδωτικά οφέλη, αυτή η μορφή Βιταμίνης C έχει πολλαπλά οφέλη, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μακροπρόθεσμη επανορθωτική δράση.

3 ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΑΡΚΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Εφαρμόστε 3 τελίτσες στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έπειτα, ταμπονάρετε και απλώστε απαλά κατά μήκος του κογχικού οστού.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

ΚΛΙΝΙΚΗ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

Αμέσως μετά την εφαρμογή και μετά από 2 εβδομάδες, το Youth Dose Eye Treatment επέφερε κλινική βελτίωση ως προς τα ακόλουθα χαρακτηριστικά της επιδερμίδα κάτω από τα μάτια.

 • Βελτίωση απτής ομαλότητας επιδερμίδας
 • Βελτίωση ορατής ομαλότητας επιδερμίδας
 • Βελτίωση φωτεινότητας
 • Μείωση μαύρων κύκλων
 • Μείωση πρηξίματος
 • Μείωση λεπτών γραμμών / ρυτίδων

Αποτελέσματα στην επιδερμίδα μετά από 2 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος

 • 93% είπαν ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια έχει πιο λεία αίσθηση

 • 82% είπαν ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια φαίνεται πιο λεία

 • 80% είπαν ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια φαίνεται πιο φωτεινή

Αποτελέσματα στην επιδερμίδα μετά από 8 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος

 • 85% είπαν ότι μειώθηκε η όψη των λεπτών γραμμών στην περιοχή κάτω από τα μάτια

 • 83% είπαν ότι μειώθηκε η όψη των μαύρων κύκλων στην περιοχή κάτω από τα μάτια

 • 85% είπαν ότι μειώθηκε το πρήξιμο στην περιοχή κάτω από τα μάτια

 • 83% είπαν ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια φαίνεται αναζωογονημένη και πιο νεανική

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 39€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ KIEHL’S SINCE 1851

Η Kiehl’s ιδρύθηκε ως παραδοσιακό φαρμακείο του "παλαιού κόσμου" στο East Village της Νέας Υόρκης. Το απαράμιλλο και ευρύ υπόβαθρό της περιλαμβάνει ένα συνδυασμό κοσμετολογικών, φαρμακευτικών, βοτανολογικών και ιατρικών γνώσεων, οι οποίες αποκτήθηκαν και αναπτύχθηκαν από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η Kiehl’s Since 1851 διαθέτει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει σε κάθε τοπική κοινωνία τις καλύτερες φυσικές συνθέσεις για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Facebook: www.facebook.com/kiehlsgreece

YouTube: www.youtube.com/kiehlsgreece

Instagram: @kiehlsgreece

Read Next

28 Νοε 2022

4 ασυναίσθητα λάθη και παραλείψεις στο μακιγιάζ που "δημιουργούν" ρυτίδες στο πρόσωπο

Το μακιγιάζ που "σπάει" στο πρόσωπο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο κουρασμένη, ακόμα και μεγαλύτερη.

28 Νοε 2022

Πώς να "αφαιρέσεις" χρόνια από το πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας σωστά το μακιγιάζ

Με μόλις 4 makeup tips που θα κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

Περισσότερα από

Ομορφιά

27 Νοε 2022

Λάμψη στη στιγμή: 3 express μυστικά

Αν χρειάζεσαι άμεση αναζωογόνηση πριν μια μεγάλη έξοδο ανακάλυψε τρεις έξυπνες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις.

27 Νοε 2022

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: H γαλλική ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιεί εδώ και 10 χρόνια

Για βαθιά ενυδάτωση, άνεση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

27 Νοε 2022

Το κατάλληλο foundation ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

Η επιλογή του σωστού foundation δεν είναι απλή υπόθεση. Δες πως θα βρεις αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.

25 Νοε 2022

Black Friday: Αυτά είναι τα πολυτελή καλλυντικά στα οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος

Αρώματα, haircare προϊόντα και προϊόντα μακιγιάζ που θα βρεις σε μισή τιμή.

25 Νοε 2022

Η Κατερίνα Λέχου φόρεσε τη σκούρα σκιά που αναδεικνύει υπέροχα τα καστανά μάτια

Και είναι το χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στις γυναίκες άνω των 50.

24 Νοε 2022

Wine Red: Η Τζένιφερ Λόπεζ υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο νέο της μανικιούρ

Η διαχρονική και minimal απόχρωση που λατρεύουμε να φοράμε την εποχή αυτή.

23 Νοε 2022

Το μακιγιάζ που αφαιρεί χρόνια

Οι σωστές κινήσεις και αποχρώσεις που αφήνουν το πρόσωπο ανανεωμένο και απομακρύνουν τα σημάδια της ηλικίας αλλά και της κούρασης.

22 Νοε 2022

Η σειρά περιποίησης που εμπνέεται από την αρχιτεκτονική

Η νέα Lift Integral της Lierac γίνεται ο αρχιτέκτονας του δέρματος σου και το ενισχύει ώστε να είναι σφριγηλό και νεανικό.

22 Νοε 2022

To άρωμα που "έριξε" το διαδίκτυο και έχει λίστα αναμονής 200.000 ατόμων

Αυτό το άρωμα βρίσκεται στη wish list μας εδώ και αρκετό καιρό.