ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Pep-Start Eye, η κρέμα-θαύμα για τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι μεγάλος πονοκέφαλος για κάθε γυναίκα. Ήρθε η στιγμή να τον αντιμετωπίσουμε.

Pep-Start Eye, η κρέμα-θαύμα για τους μαύρους κύκλους

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εξηγούν τόσο την εμφάνιση των μαύρων κύκλων όσο και το αντιαισθητικό πρήξιμο που κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται μικρά, το βλέμμα μας θαμπό και το πρόσωπο μας γερασμένο. Μερικοί απ’ αυτούς είναι η γήρανση, η κούραση, η ρινική συμφόρηση, η κληρονομικότητα, η κατακράτηση υγρών και η έλλειψη σιδήρου. Το πρόβλημα είναι γνωστό και αρκετά συνηθισμένο. Ιδιαίτερα στην χώρα μας, που απολαμβάνουμε σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου ηλιοφάνεια, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και το ποσοστό των γυναικών που υποφέρουν απ’ αυτό το φαινόμενο είναι μεγάλο. Δε θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι με μια κρέμα θα βρείτε την λύση της ζωής σας και οι μαύροι κύκλοι θα υποχωρήσουν μαγικά. Θα ήταν αστείο. Μπορώ να σας πω, όμως, πως στα χέρια μου έφτασε μια κρέμα που μου έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.
Μιλάω για την Pep-Start Eye Cream της Clinique, ένα νέο προϊόν που δοκίμασα πολύ πρόσφατα και έχει ανεπτυγμένη τεχνολογία που προσφέρει τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Την Pep-Start Eye Cream την προτείνω με κλειστά μάτια. Ή, μάλλον, την προτείνω με τα μάτια ανοιχτά. Ανοιχτά και πιο ξεκούραστα από ποτέ.

Στην σύνθεση του προϊόντος κυριαρχεί μια ομάδα 7 πεπτιδίων που συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους για μπορέσουν να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να ενισχύσουν την σύσφιξη του δέρματος και να καταπραΰνουν την φλεγμονή. Μάλιστα, η δράση ενός από των πεπτιδίων είναι ακόμα εντυπωσιακή καθώς μπορεί και μειώνει την σύνθεση της προγερίνης (progerin), μιας τοξικής πρωτείνης που προκαλεί πρόωρη γήρανση.
Εκτός, από την πολύτιμη συνδρομή των πεπτιδίων, η Pep-Start Eye Cream ενισχύεται και με άλλα συστατικά που διακρίνονται για τα αποτελέσματα τους. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε την καφεΐνη που καταπολεμά τους ερεθισμούς και μειώνει το πρήξιμο, το algae extract που μειώνει τους ερεθισμούς και αυξάνει την απαλότητα, το phytospingosine που δρα κατά της παρακράτησης, το molasses extract που φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια για ένα ξεκούραστο βλέμμα, το magnolia officinalis bark extract που καταπραΰνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και το sapindus mukurossi fruit extract και caesalpinia spinosa gum που όταν συνδυάζονται καταπολεμούν την κούραση και διεγείρουν την παραγωγή ATP επιταχύνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Pep-Start Eye, η κρέμα-θαύμα για τους μαύρους κύκλους

Η Pep-Start Eye Cream εφαρμόζεται μ’ ένα σφαιρικό απλικατέρ που κάνει απαλό μασάζ στην περιοχή ενισχύοντας την καλή κυκλοφορία του αίματος. Η υφή της είναι απολαυστική και η απορροφητικότητα της μεγάλη. Όταν την χρησιμοποίησα, χρειάστηκε να ταμπονάρω την πλεονάζουσα ποσότητα με τα ακροδάχτυλα, για να νιώσω ότι έχει απορροφηθεί πλήρως και η αίσθηση που μου έδωσε ήταν δροσερή και ανακουφιστική. Το προϊόν λειτουργεί τέλεια σαν βάση για το μακιγιάζ των ματιών και η επιδερμίδα ανακτά γρήγορα ελαστικότητα και φωτεινότητα.
Την Pep-Start Eye Cream την προτείνω με κλειστά μάτια. Ή, μάλλον, την προτείνω με τα μάτια ανοιχτά. Ανοιχτά και πιο ξεκούραστα από ποτέ.

Υ.Σ. την Pep-Start Eye Cream θα την βρείτε γρήγορα στα καταστήματα. Μπορεί να βρίσκεται, ήδη, στα ράφια. Αναζητήστέ την.

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.