ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι συντηρητικές και μελετημένες πλαστικές επεμβάσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Πώς άλλαξε διακριτικά από τα δόντια της μέχρι τα ζυγωματικά της;

Οι συντηρητικές και μελετημένες πλαστικές επεμβάσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Η Lorry Hill είναι μία δημοφιλής YouTuber, ειδική στην κοσμετολογία των δοντιών, η οποία γυρίζει αποκλειστικά βίντεο που αφορούν σε πλαστικές επεμβάσεις διάσημων προσώπων ή συμβουλευτικά βίντεο σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να βελτιώσει την εμφάνιση του με τον λιγότερο παρεμβατικό τρόπο.

Στο βίντο που ακολουθεί εστιάζει στη Μέγκαν Μαρκλ και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, πάντα με πολύ διακριτικό τρόπο, μέσα στα χρόνια. Όπως, άλλωστε, λέει η Hill ακόμα και η ίδια «νόμιζε ότι η Μαρκλ δεν είχε κάνει ποτέ αισθητική επέμβαση στη ζωή της, αλλά παρατηρώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες της καταλαβαίνει κανείς ότι έχει υπάρξει μία διακριτική και πολύ μελετημένη παρέμβαση».

Ας ξεκινήσουμε από τα δόντια της. Το χαμόγελο της Μαρκλ θεωρείται ένα από τα ομορφότερα στην παγκόσμια σόουμπιζ. Μάλιστα την Αμερική, οι γυναίκες αποκαλούν το χαμόγελο της Μέγκαν «Markle's sparkle» (δηλαδή, η λάμψη της Μαρκλ) και επισκέπτονται τον προσωπικό τους οδοντίατρο, ζητώντας του να τις βοηθήσει να αποκτήσουν τα δόντια της. Ρίχνοντας μία προσεκτική ματιά στα φυσικά δόντια της Μέγκαν καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό της που έχει υποστεί την μεγαλύτερη αλλαγή, μέχρι σήμερα. Παρόλο που η πρωταγωνίστρια του Suits έχει ένα φυσικό, λευκό χαμογελο, δύο από τα ακριανά μπροστινά της δόντια λείπουν στην φωτογραφία της σχολικής της επετηρίδας - ίσως γιατί δεν βγήκαν ποτέ, ίσως γιατί τους είχε γίνει αναγκαστική εξαγωγή, κάποια στιγμή στην παιδική της ηλικία. Επιπλέον υπάρχει ένα μικρό χώρισμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά πάνω δόντια της, το οποίο έχει κλείσει με ορθοδοντικές εργασίες. Επίσης τα δύο κενά στα δεξιά και αριστερά της οδοντοστοιχίας της έχουν καλυφθεί με εμφυτεύματα.

Τα δόντια δεν είναι όμως η μοναδική αλλαγή που έχει κάνει η δούκισσα του Σάσεξ στο πρόσωπο της. Η μύτη της δεν είναι ακριβώς εκείνη που είχε στην παιδική της ηλικία και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές αν συγκρίνει κανείς παλιές φωτογραφίες με την τωρινή της εμφάνιση. Χωρίς να έχει γίνει κάποια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, η Μαρκλ έχει αλλάξει πολύ διακριτικά το σχήμα της μύτης της, λεπταίνοντας της και στενεύοντας τα ρουθούνια της. Σύμφωνα με την Hill, αυτή η πολύ μικρή αλλαγή στο σχήμα της μύτης της ήταν αυτό που έκανε όλη τη διαφορά στο πρόσωπο της Μέγκαν, φέρνοντας στο επίκεντρο τα μεγάλα, εντυπωσιακά μάτια της και το πλατύ χαμόγελο της. Όπως εξηγεί η Hill «μία αλλαγή στη μύτη δεν μπορεί να σε κάνει από μόνη της όμορφη. Η Μέγκαν ήταν ήδη όμορφη. Απλά αυτή η αλλαγή έκανε το βλέμμα των τρίτων να εστιάζει στα πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της».

Τέλος, φαίνεται ότι η Μέγκαν κατάφερε να αλλάξει λίγο το συνολικό σχήμα του προσώπου της όχι κάνοντας κάποια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, αλλά χρησιμοποιώντας το μπότοξ σωστά, ως σύμμαχο της. Η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Χάρι, έκανε για ένα σημαντικό διάστημα μπότοξ στα μάγουλα της με αποτέλεσμα να «παγώσει» τους μυς σε εκείνο το σημείο του προσώπου της, πράγμα που σταδιακά οδήγησε σε ένα ελαφρύ, ανεπαίσθητο στένεμα ολόκληρου του σχήματος του. Επίσης, η Hill υποστηρίζει ότι η Μέγκαν έχει βάλει fillers στα ζυγωματικά της ώστε να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο καλοσχηματισμένα.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο.

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.