ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι 10 καλύτερες λευκαντικές κρέμες από το φαρμακείο για να σβήσεις τις πανάδες

Έχεις πανάδες; Δες πώς θα τις σβήσεις με τις 10 καλύτερες λευκαντικές κρέμες από το φαρμακείο για κάθε budget.

Οι 10 καλύτερες λευκαντικές κρέμες από το φαρμακείο για να σβήσεις τις πανάδες

πανάδες, οι σκουρόχρωμες αυτές κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου αρχίζουν να γίνονται ορατές στο τέλος Σεπτεμβρίου, όταν πια έχεις χάσει το μαύρισμά σου.

Αν δεν προσπαθήσεις να τις μειώσεις αποτελεσματικά, ή ακόμα και να τις εξαλείψεις -αν δεν έχουν μεγάλο μέγεθος την πρώτη φορά- τότε σου έχουμε δυσάρεστα νέα, αφού κάθε καλοκαίρι θα σε... επισκέπτονται.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τις 10 καλύτερες λευκαντικές κρέμες που υπάρχουν στα φαρμακεία. Απόκτησε μία και άρχισε την θεραπεία.

Οι 10 καλύτερες λευκαντικές κρέμες από το φαρμακείο για να σβήσεις τις πανάδες
Frezyderm, Spot End Day Cream SPF15, 26.09 ευρώ. Λευκαντική κρέμα ημέρας ιδανική για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Περιέχει συνδυασμό τριπλού συστήματος λεύκανσης και αντηλιακής προστασίας (φίλτρα UVA-UVB νέας γενιάς). Προλαμβάνει τις δυσχρωμίες και αντιμετωπίζει κηλίδες ηλικίας, κηλίδες που οφείλονται στον ήλιο, πανάδες λόγω εγκυμοσύνης και κηλίδες από τη χρήση καλλυντικών.
Froika, Anti Spot Whitening Day Cream, 33.10 ευρώ. Λευκαντική κρέμα ημέρας με SPF 15 και βιταμίνη C 2% και αρβουτίνη. Είναι κατάλληλη για αποχρωματισμό των κηλίδων, των πανάδων και των φακίδων και αποστολή της είναι να σας χαρίζει ομοιόμορφη λάμψη και ομοιογένεια στο δέρμα.
Ducray, Melascreen Serum για αντιμετώπιση καφέ κηλίδων και πανάδων, 37.00 ευρώ. Δρα σε όλα τα σημάδια της ηλικίας, χάρη στη συμπυκνωμένη συνθεσή του. Κατάλληλο για περιπτώσεις γήρανσης του δέρματος που οφείλεται στον ήλιο, εντοπισμένες καφέ κηλίδες, κηλίδες γήρατος, ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας. Συνδυάζει το αζελαικό οξύ, επιστημονικά αναγνωρισμένη λευκαντική ουσία και το β-white που δρα στο ένζυμο κλειδί για τη σύνθεση της μελανίνης.
Castalia, Chronoderm Creme Hydra Claire, 27.00 ευρώ. Επανορθωτική κρέμα λεύκανσης με δράση κατά των πανάδων και των καφέ κηλίδων για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αποχρωματισμός κηλίδων, ομογενοποίηση της χρώσης της επιδερμίδας, δρα κατά του σχηματισμού ελεύθερων ριζών, προσφέροντας αντιερεθιστική δράση, χάρη στο συστατικό EUK-134 ανάπλαση και βαθιά ενυδάτωση, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό των συστατικών Gatuline Skin Repair Bio & Lipowheat.
MEY, Crème Eclaircissante Cellulaire, 26.56 ευρώ. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προλαμβάνει τη δημιουργία πανάδων και κηλίδων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στον αποχρωματισμό των ήδη υπαρχόντων. Περιέχει ένα σύμπλεγμα δραστικών συστατικών (arbutin και sucrose dilaurate-pea extract), το οποίο αποδεδειγμένα εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης προωθώντας τη λεύκανση του δέρματος.
Bioderma, White Objective Fluid, 26.50 ευρώ. Φωτίζει, εξομαλύνει και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Βοηθάει στην απομάκρυνση των καφέ κηλίδων και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Περιέχει βιταμίνη C που απελευθερώνεται σταδιακά για μακράς διάρκειας αποτελεσματικότητα, μειώνει τις χρωστικές μελανίνης. Επίσης περιέχει φίλτρα κατά των UVA-UVB, που προστατεύουν το δέρμα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία (SPF 25).
Lierac, Prescription depigmentant Anti-taches Intesif 26.00, ευρώ. Εντατική φροντίδα κατά των κηλίδων. Σβήνει τις δυσχρωμίες, προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους, προσδίδει ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα. Απλώνετε το τζελ με το στόμιο τοπικά στην κηλίδα και κάνετε ελαφρά χτυπηματάκια για να διεισδύσει πλήρως το προϊόν.
Korres, επανορθωτκή κρέμα κατά των κηλίδων με Άγριο Τριαντάφυλλο + Βιταμίνη C, 24.80 ευρώ. Εντατική δράση στην πρόληψη και επανόρθωση όλων των τύπων κηλίδων. Με τρία εξειδικευμένα δραστικά εκχυλίσματα (Pancratium maritium, Rheum rhapontikum, Dictyopteris membranacea), που δρούν σε όλα τα στάδια της δημιουργίας των καφέ κηλίδων: απο την μελανογένεση, μέχρι και την εμφάνιση στην επιδερμίδα. Παράλληλα μειώνουν το μέγεθος, την ένταση και τον αριθμό των ήδη σχηματισμένων δυσχρωμιών. Το Άγριο Τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με καθαρή Βιταμίνη C, προσφέρει λάμψη και αποκαθιστά ακόμη και τον τόνο του δέρματος.
Avene, D-Pigment Riche, 32.70 ευρώ. Λευκαντική φροντίδα προσώπου για ομοιόμορφο δέρμα. Βασισμένη σε τρία δραστικά συστατικά, μελανίνη, ρετιναλδεϋδη και προτοκοφερύλιο για να δρα κατά των εντοπισμένων και εκτεταμένων καφέ κηλίδων και γενικά στις ανομοιομορφίες της επιδερμίδας.
Charak, evenshade cream, 17.90 ευρώ. Ισχυρή λευκαντική κρέμα με AHA (Α- υδροξέα), κατάλληλη για χρωματικές δερματικές αλλοιώσεις όπως: μέλασμα-χλόασμα, καφέ κηλίδες που εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο και οφείλονται σε έκθεση στον ήλιο ή σε ορμονικές διαταραχές γεροντικές εφηλίδες, καφέ κηλίδες μεγαλύτερου μεγέθους που εμφανίζονται στο πρόσωπο, στα χέρια, κ.λ.π.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.