ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο ορός ομορφιάς που βάζει στοίχημα ενός έτους ότι η επιδερμίδα σου θα αναγεννηθεί

Δώδεκα μήνες μετά, οι γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτόκολλο δοκιμών επιβεβαιώνουν τη βελτίωση των χαρακτηριστικών της νεανικότητας της επιδερμίδας τους.

Ο ορός ομορφιάς που βάζει στοίχημα ενός έτους ότι η επιδερμίδα σου θα αναγεννηθεί

Ο ορός Advanced Génifique είναι κάτι σαν αίνιγμα στον κόσμο της ομορφιάς αυτήν τη στιγμή. Ο εμβληματικός ορός της Lancôme, με σύνθεση που παραμένει αναλλοίωτη από το 2013, εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης ομορφιάς για πάνω από 25 εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Για τον λόγο αυτόν, η Lancôme θέλησε να αποκαλύψει τα μυστικά της απίστευτης επιτυχίας του Advanced Génifique, μέσα από μια σειρά επιστημονικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στην εκπληκτική κλίμακα του ενός έτους.

Τα αποτελέσματα; Δώδεκα μήνες μετά, οι γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτόκολλο δοκιμών επιβεβαιώνουν τη βελτίωση των χαρακτηριστικών της νεανικότητας της επιδερμίδας τους. Δεν φαίνονται ούτε μία μέρα μεγαλύτερες.

Ο ορός ομορφιάς που βάζει στοίχημα ενός έτους ότι η επιδερμίδα σου θα αναγεννηθεί

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ

Πριν από έναν χρόνο, η Lancôme έθεσε στον εαυτό της το «Στοίχημα Του Ενός Έτους», μια τεράστια πρόκληση για τον χώρο της ομορφιάς, με τη μορφή μιας κλινικής δοκιμής η οποία έλαβε χώρα σε περίοδο δώδεκα μηνών και είχε ως στόχο την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της μακροχρόνιας χρήσης του Advanced Génifique.

Η απαράμιλλης αυστηρότητας και κλίμακας έρευνα αυτή, που διενεργήθηκε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, απέδωσε σπουδαία πορίσματα. Μολονότι τα εξαιρετικά οφέλη του Advanced Génifique για την επιδερμίδα είχαν ήδη επιβεβαιωθεί για μία εβδομάδα, έναν μήνα, και τρεις μήνες χρήσης, τα αποτελέσματα της πιο μακροπρόθεσμης χρήσης του εξαίρετου αυτού προϊόντος της Lancôme δεν είχαν μελετηθεί ακόμη. Κι αυτό που ήρθε στο φως ήταν επαναστατικό: μετά το πέρας των δώδεκα μηνών, ο Advanced Génifique όχι μόνο συνεχίζει να εξασφαλίζει μοναδική αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά τους κύριους δείκτες της ορατά νεανικής επιδερμίδας (λάμψη, λεία υφή και απαλότητα, όψη λεπτών γραμμών), αλλά επίσης η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα των μηνών!

Πρωτοφανής εκτενέστατη δοκιμή διάρκειας ενός έτους

Το πρωτόκολλο

Συμμετείχαν εξήντα έξι γυναίκες κάθε τύπου επιδερμίδας, με λεπτές γραμμές, θαμπάδα, σημάδια γήρανσης, και απώλεια ελαστικότητας, οι οποίες εφάρμοσαν τον Advanced Génifique δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, για ένα έτος, υπό την επίβλεψη έμπειρων ειδικών.

Η κλινική αξιολόγηση

Η μελέτη και η εκ των υστέρων παρακολούθηση των συμμετεχόντων ατόμων διενεργήθηκαν από ανεξάρτητους δερματολόγους, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις εγκεκριμένες, καθιερωμένες κλίμακες. Οι δερματολόγοι προέβησαν στην οπτική και απτική παρατήρηση των αλλαγών που υπέστη η επιδερμίδα όσον αφορά στη λάμψη, απαλότητα, υφή και λεπτές γραμμές. Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επιστημονική αξιολόγηση των εν λόγω παρατηρήσεων.

Η ετυμηγορία

Το πόρισμα ήταν αναμφισβήτητο: ο Advanced Génifique όχι μόνο βελτιώνει σημαντικά τους δείκτες νεανικότητας της επιδερμίδας, αλλά επίσης παρουσιάζει αυξανόμενη αποτελεσματικότητα με την πάροδο του χρόνου.

Ο Advanced Génifque σε καθημερινή χρήση επηρεάζει σημαντικά:

- Τη λάμψη της επιδερμίδας

+14% σε 3 μήνες

+28% σε 6 μήνες

+39% σε 12 μήνες

- Τη λεία υφή της επιδερμίδας

+15% σε 3 μήνες

+31% σε 6 μήνες

+45% σε 12 μήνες

- Την απαλότητα της επιδερμίδας

+14% σε 3 μήνες

+29% σε 6 μήνες

+45% σε 12 μήνες

- Την όψη των λεπτών γραμμών

+14% σε 3 μήνες

+28% σε 6 μήνες

+45% σε 12 μήνες

Εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα: η επιδερμίδα γίνεται πιο όμορφη. Οι γυναίκες δεν φαίνονται ούτε μία μέρα μεγαλύτερες, το μέλλον τούς ανήκει ακόμα. Κλινική δοκιμή σε 66 γυναίκες για διάρκεια 12 μηνών.

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ: Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ

Από όταν δημιουργήθηκε, το 2009, ο Advanced Génifique έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Advanced Génifique είναι κάτι πολύ παραπάνω από έναν απλό ορό, και κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από τις γυναίκες.

Πράγματι, τα κλινικά αποτελέσματα του "Στοιχήματος Του Ενός Έτους" δεν είναι η μόνη απόδειξη των μοναδικών οφελών του Advanced Génifique. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, οι γυναίκες που έλαβαν μέρος πραγματοποίησαν αυτο- αξιολογήσεις σχετικά με τη συναισθηματική και ψυχική τους κατάσταση στο πέρασμα των μηνών. Τα σχόλιά τους δείχνουν ότι ο ορός έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην εμφάνιση τους αλλά και στο πώς νοιώθουν. Μετά από έναν χρόνο:

  • το 100% των γυναικών νοιώθουν πιο ελκυστικές
  • το 100% νοιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
  • το 98% νοιώθουν πιο όμορφες
  • το 88% δεν νοιώθουν άσχημα για την ηλικία τους
  • Τέλος, δήλωσαν όλες τους ομόφωνα ότι πλέον δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτόν.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «LOVE YOUR AGE»

Το 2015, η Lancôme ξεκίνησε το «Love Your Age», ένα κίνημα με την υποστήριξη τεσσάρων εμβληματικών ηθοποιών, κάθε μια εκ των οποίων ενσαρκώνει και αγκαλιάζει την ηλικία της με τόλμη και υπερηφάνεια. Το 2018 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία «Love Your Age», με πρωταγωνίστριες τις Penélope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o και Lily Collins. Απελευθερωμένες, αφοσιωμένες στον στόχο τους και με το βλέμμα τους στραμμένο στο φωτεινό τους μέλλον, οι πρέσβειρες της Lancôme αποκαλύπτονται μαζί, για πρώτη φορά, μπροστά στον φακό του θρυλικού φωτογράφου Peter Lindbergh.

Δείτε ένα βίντεο:

Read Next

12 Αυγ 2022
11 Αυγ 2022

Long Hair Don't Care: Τα καλύτερα μακριά κουρέματα για μετά τα 60

Ποιος είπε ότι τα μακριά μαλλιά είναι προνόμιο μόνο των 20 και 30+;

Περισσότερα από

Ομορφιά

09 Αυγ 2022

Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν και το φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

To κόκκινο κραγιόν και όλες οι αποχρώσεις του θα είναι must φέτος το καλοκαίρι.

08 Αυγ 2022
05 Αυγ 2022

Half Moon: Το αγαπημένο μανικιούρ των stars της δεκαετίας του 1930 επιστρέφει στη μόδα

Η ενδιαφέρουσα παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ, που λάτρευε η Κάρολ Λόμπαρντ και η Τζιν Χάρλοου.

04 Αυγ 2022

5 πράγματα που γίνονται καλύτερα μετά τα 50

Πέντε λόγοι που θα σας κάνουν να χαρείτε με την ημερομηνία γέννησης στην ταυτότητά σας.

04 Αυγ 2022
03 Αυγ 2022

5 +1 συμβουλές ομορφιάς που όλες οι γυναίκες άνω των 50 πρέπει να γνωρίζουν

Από το πώς να απομακρύνετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, μέχρι πώς να απαλύνετε τις ρυτίδες.

30 Ιουλ 2022

Τα πιο έξυπνα tips για υγιή και λαμπερά μαλλιά στις διακοπές

Ακόμη και όταν είσαι στο νησί μπορείς να έχεις μαλλιά απαλά, υγιή με ζωντανό, αναλλοίωτο χρώμα. Δες τι πρέπει να κάνεις.

30 Ιουλ 2022

Και όμως, κάποιες γυναίκες δεν κάνουν ρυτίδες. Εσύ είσαι από αυτές;

Υπάρχουν γυναίκες που δείχνουν μικρότερες και άλλες μεγαλύτερες από ότι είναι πραγματικά. Δες γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείς να δείχνεις νεότερη.

29 Ιουλ 2022

Summer Bodycare: Το ενυδατικό προϊόν σώματος που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Η ενυδατική κρέμα της σειράς δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE θα ανακουφίσει το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο και τη ζέστη δέρμα σου.

29 Ιουλ 2022

Golden Tan: Τα καλύτερα body oils για ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα

Η must προσθήκη στο νεσεσέρ για την παραλία.