ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μόλις ανακαλύψαμε τη μάσκα που κάνει τα ξανθά μαλλιά να λάμπουν σα να τα φωτίζει μονίμως ο ήλιος

Ένα ελληνικό καλλυντικό-φίλος για τα μαλλιά που θα διώξει μακριά θαμπάδα και κιτρινίλες.

Μόλις ανακαλύψαμε τη μάσκα που κάνει τα ξανθά μαλλιά να λάμπουν σα να τα φωτίζει μονίμως ο ήλιος

«Το ξανθό είναι το πιο χαρούμενο αλλά και πιο δύσκολο χρώμα» λέει μία φίλη που διατηρεί το φυσικό ξανθό της ελαφρώς ενισχυμένο σε κάποια λαμπερή, σαντρέ απόχρωση, μέσα στα χρόνια. «Γιατί έχει την τάση να ξεθωριάζει και να θαμπώνει» εξηγεί και σκάει ένα πονηρό γελάκι. «Εγώ, όμως, έχω ένα μυστικό» αποκαλύπτει και μοιράζεται μαζί μου την πηγή της χαράς της, επί του θέματος.

Παρατηρώ τα μαλλιά της και δεν μπορώ να μη δω ότι το ξανθό της λάμπει ιδαίτερα. Είναι ζωηρό, φωτεινό, «χαρούμενο». Με προκαλεί να ρωτήσω ποιο είναι το μυστικό της. «Η Hairmony Silver Hair Mask των ελληνικών καλλυντικών Dalon Cosmetics» τονίζει την κάθε λέξη η ξανθιά, λαμπερή φίλη μου, «αυτό είναι το μυστικό μου».

Η Silver Hair Mask είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα ενώ παράλληλα προστατεύει από το φριζάρισμα. Ειδικά, αυτό το τελευταίο, το φριζάρισμα, είναι ικανό να χαλάσει την εικόνα μιας κατά τα άλλα προσεγμένης εμφάνισης.

«Η χρήση της είναι πραγματικά πανεύκολη. Κάνω ό,τι με κάθε άλλη μάσκα» συνεχίζει έχοντας πραγματικό ενθουσιασμό για αυτό το ελληνικό καλλυντικό μαλλιιών. «Απλώνω ομοιόμορφα τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και την αφήνω να δράσει για 5 με 10 λεπτά. Ύστερα την ξεβγάζω με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, μοναδικό, απίστευτο. Τα μαλλιά μου είναι μεταξένια στην αφή τους».

Εξακολουθεί να με προκαλεί. «Μήπως να γίνω ξανθιά;» λέω δυνατά τη σκέψη μου. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι έχω έντονη την επιθυμία να προσθέσω λίγο έξτρα «φως» στα μαλλιά μου. Και η αλήθεια είναι ότι τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, τα μαλλιά χρειάζονται μία επιπλέον φροντίδα. «Ειδικά αν είσαι ξανθιά» συμπληρώνει η φίλη μου, που ξέρει καλά το θέμα μιας και φροντίζει τα δικά της μαλλιά, προστατεύοντάς τα από «τα λάθη του ξανθού», χρόνια τώρα.

«Τη Silver Hair Mask δεν την αποχωρίζομαι ποτέ. Ειδικά στις καλοκαιρινές μου διακοπές, είναι πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου. Αντιμετωπίζει το αλάτι και τη θάλασσα με τον πιο δυνατό τρόπο» καταλήγει, ενώ δε χάνει ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμα μέλος στην ομάδα της: «Ευκαιρία να γίνεις ξανθιά, τώρα ειδικά που έμαθες για το απόλυτο προϊόν προστασίας του χρώματος. Μην ξεχνάς, πρόκειται για μια γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση, που μπορείς να εφαρμόσεις μόνη σου, στο σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεται να πας σε κομμωτήριο» με παροτρύνει με όλους τους τρόπους.

Δε χρειάζομαι και ιδαίτερη πίεση, έχω το ζωντανό παράδειγμα μπροστά στα μάτια μου: βλέπω τα δικά της φωτεινά και στιλπνά μαλλιά.

*Τη Silver Hair Mask θα τη βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία/ Πληροφορίες στο www.biokalcosmetics.gr

facebook

instagram

Μόλις ανακαλύψαμε τη μάσκα που κάνει τα ξανθά μαλλιά να λάμπουν σα να τα φωτίζει μονίμως ο ήλιος
Η Silver Hair Mask είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.