ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια φίλη Γαλλίδα μου ψιθύρισε 3 μυστικά ομορφιάς

Τρία βήματα προς τον παράδεισο της λαμπερής και απαλής επιδερμίδας. Γιατί για την επιδερμίδα ισχύει ότι και για την πρώτη εντύπωση: δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία.

Μια φίλη Γαλλίδα μου ψιθύρισε 3 μυστικά ομορφιάς

Η σειρά Divine της Caudalie είναι εδώ για σένα. Ένα μυστικό τριών προϊόντων που περνάει από στόμα σε στόμα. Δες τα αναλυτικά.

Μια φίλη Γαλλίδα μου ψιθύρισε 3 μυστικά ομορφιάς
DIVINE SCRUB Ένα πλούσιο scrub για θεϊκή επιδερμίδα. Η εμφάνισή του: βαζάκι 150 gr Προτεινόμενη λιανική τιμή:: 150 g : 24,00 € Τι υπόσχεται: αυτό το πλούσιο scrub απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα και μετατρέπεται σε γαλάκτωμα μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απίστευτα απαλή, μεταξένια και διακριτικά αρωματισμένη. Το άρωμά του, είναι ίδιο με το άρωμα του εμβληματικού Divine Oil (γκρέιπφρουτ, φύλλα βιολέτας, absolute Βουλγάρικου τριαντάφυλλου, κέδρος, βανίλια, musks) τονισμένο απαλά, με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Η χρήση του: το scrub θα πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπή επιδερμίδα, δύο φορές την εβδομάδα. Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να λιώσουν οι κρύσταλλοι ζάχαρης και στη συνέχεια, ξεπλένετε. Τα βασικά του συστατικά: το scrub αυτό, που δεν περιέχει νερό, έχει παρασκευαστεί κατά 97% με συστατικά φυσικής προέλευσης. Η φόρμουλα ενώνει τους απολεπιστικούς κρυστάλλους καστανής ζάχαρης από το ζαχαροκάλαμο, με την ενυδατική δύναμη 4 εξαιρετικών φυτικών ελαίων (έλαια σταφυλιού και σησαμιού, παρθένο έλαιο ιβίσκου και βιολογικό, έξτρα παρθένο έλαιο αργκάν). Κοσμητική (Cosm’ethics): όπως όλα τα προϊόντα Caudalie, το Divine Scrub, δεν περιέχει parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια (mineral oils), λαουρυλοθειικό αιθέρα ή τεχνητά χρώματα. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα και δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Επιπλέον, όποιος αγοράσει ένα Divine Scrub συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη, καθώς η Caudalie προσφέρει το 1% των παγκόσμιων πωλήσεών της, σε ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στην προστασία του περιβάλλοντος.

DIVINE OIL Η εμφάνισή του: γυάλινο μπουκάλι με ξύλινο πώμα φράξινου πιστοποιημένου από το PEFC (από δάση αειφόρου διαχείρισης) . Προτεινόμενη λιανική τιμή:: 100 ml : 27,20 € Τι υπόσχεται: μοντέρνο, προκλητικό, ατέλειωτα επιθυμητό, αυτό το ξηρό λάδι πολλαπλών χρήσεων, έχει γίνει ένα « must-have ομορφιάς» για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το αποκλειστικό του άρωμα, που υπογράφει ο Jacques Cavallier, ενώνει την εσάνς του Μαροκινού τριαντάφυλλου με το absolute του Βουλγάρικου τριαντάφυλλου. Σπινθηροβόλο γκρέιπφρουτ και πικάντικο, εκτυφλωτικό ροζ πιπέρι εκτινάσσονται μαζί.. Το άρωμα ολοκληρώνεται με νότες από κέδρο και βανίλια, ενισχυμένες από λευκό musk. Ένα άρωμα θεϊκά εθιστικό. Η χρήση του: αυτό το έλαιο ομορφιάς εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, ή προστίθεται στο νερό της μπανιέρας. Τα βασικά του συστατικά:η φόρμουλά του είναι καρπός μιας μοναδικής αλχημείας 4 μοναδικών, εξαιρετικά ανάλαφρων φυτικών ελαίων. Έλαιο σταφυλιού, σησαμέλαιο, παρθένο έλαιο ιβίσκου και βιολογικό έξτρα παρθένο έλαιο αργκάν, συνδυάζονται με θρεπτικό, υγρό βούτυρο καριτέ δίκαιου εμπορίου και με τις πατενταρισμένες αντιοξειδωτικές Πολυφαινόλες σταφυλιού της Caudalie. Κοσμητική (Cosm’ethics): όπως όλα τα προϊόντα Caudalie, το Divine Oil, δεν περιέχει parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια (mineral oils), λαουρυλοθειικό αιθέρα ή τεχνητά χρώματα. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα και δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Επιπλέον, όποιος αγοράσει ένα Divine Oil συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη, καθώς η Caudalie προσφέρει το 1% των παγκόσμιων πωλήσεών της σε ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην προστασία του περιβάλλοντος.
PERFUME DIVINE Η εμφάνισή του: Το μπουκάλι είναι εξίσου εντυπωσιακό με το άρωμα, σαν να έχει ποτιστεί σε υδράργυρο ή καθαρό χρυσό και έχει στολιστεί με ένα όμορφο πώμα από ξύλο φράξινου (από δάση αειφόρου διαχείρισης) Προτεινόμενη λιανική τιμή : Parfum Divin - 50 ml : 44,80 € Το άρωμα αυτό, που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Jacques Cavallier (πριν μια γνωστή μάρκα εξασφαλίσει την αποκλειστικότητά του), είναι βασικά η εξέλιξη του Divine Oil, που άνοιξε με την επιτυχία του, ένα δρόμο χωρίς σταματημό. Η φόρμουλα έχει την παρουσία και την πολυπλοκότητα που περιμένει κανείς από ένα άρωμα Υψηλής Αρωματοποιίας. Διαθέτει επίσης τον αισθησιασμό και όλη την αύρα του. Η βασίλισσα των ρόδων (ή μάλλον δύο, η λεπτή και εύθραυστη εσάνς του Μαροκινού τριαντάφυλλου και το absolute του Βουλγάρικου τριαντάφυλλου) αναπτύσσεται πάνω στο σπινθηροβόλο γκρέιπφρουτ και στο πικάντικο ροζ πιπέρι, σε λοβούς βανίλιας από τρία σπάνια είδη της “Uganda Planifolia”, υπέροχο κέδρο και εκπληκτικά musks. Μια εσάνς, ένα αρωματικό ίχνος, ένα βασίλειο.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.