ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάθαμε τα μυστικά περιποίησης της Μαρίας Ναυπλιώτου

Για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα.

Μάθαμε τα μυστικά περιποίησης της Μαρίας Ναυπλιώτου

Η Μαρία Ναυπλιώτου αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο λαμπερές και κομψές παρουσίες στην Ελλάδα, ενσαρκώνοντας επάξια το ιδεώδες της κλασικής ελληνικής ομορφιάς. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερη Brand Ambassador λοιπόν για την Shiseido, αφού εκφράζει όλες τις αξίες του brand, εκπροσωπώντας την έννοια της φυσικής ομορφιάς και λάμψης που πηγάζει κυρίως από μέσα μας, αλλά και την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές η γοητευτική ηθοποιός, θεωρεί ότι είναι σημαντικό να διατηρούμε μια ζωντανή σχέση με τον εαυτό μας:

"Όταν αγκαλιάζουμε την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά, ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας και την εσωτερική μας δύναμη και εμπνέουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Μόνο τότε οδηγούμαστε σε έναν ομορφότερο κόσμο και αισθανόμαστε Alive with Beauty".

Μάθαμε τα μυστικά περιποίησης της Μαρίας Ναυπλιώτου

Ποια είναι όμως εκείνα τα (αγαπημένα της) προϊόντα που τη βοηθούν να περιποιηθεί το πρόσωπό της και να αναδείξει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού της, χαρίζοντας της μια επιδερμίδα σφριγηλή, λαμπερή και νεανική;

Η σειρά περιποίησης Vital Perfection που όχι μόνο αναζωογονεί και φωτίζει την επιδερμίδα, αλλά αναδεικνύει τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της.

Τα νέα προϊόντα–σύμμαχοι ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Οι νέες συνθέσεις εντατικής φροντίδας, στοχεύουν στα σημάδια γήρανσης και στο κάτω τμήμα του προσώπου, μια περιοχή που υφίσταται σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα προϊόντα της σειράς Vital Perfection είναι αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας περιποίησης της Μαρίας Ναυπλιώτου, όπως και το Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate που το χρησιμοποιεί πριν από την καθημερινή της ενυδατική φροντίδα πρωί και βράδυ.

Εμπλουτισμένες με την ReNeura Technology++TM συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εσωτερικών αισθητήριων σημάτων της επιδερμίδας, τα οποία φθίνουν με την ηλικία, ενώ συγχρόνως ενισχύουν και επιταχύνουν τις δράσεις που καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης.

Το Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum συμβάλλει στην ανάκτηση της φωτεινότητας ενώ συγχρόνως συσφίγγει την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό. Η υφή των έντονων ρυτίδων βελτιώνεται.

Το Vital Perfection WrinkleSpot Treatment με καθαρή ρετινόλη στην σύνθεσή του, μειώνει την εμφάνιση των γραμμών του χαμόγελου αλλά και των έντονων ρυτίδων σε 4 μόλις εβδομάδες.

Η Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask συμβάλλει στη αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και βελτιώνει την θαμπή επιδερμίδα σε 10 μόλις λεπτά. Η εμποτισμένη με serum μάσκα προσώπου για την τόνωση του περιγράμματος, προσφέρει ορατή ανόρθωση και μια φωτεινή, σμιλευμένη όψη.

Μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου μπορείς να βρεις όλα τα αγαπημένα προϊόντα Shiseido με έκπτωση -35% σε όλα τα καταστήματα και e-shops!

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.