ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νέα σειρά καλλυντικών, Gabriella Salvete υπόσχεται να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σου

Μην θλίβεστε για το τέλος του καλοκαιριού και προσπαθήστε να βρείτε κάποια θετικά συναισθήματα αυτή την περίοδο.

Η νέα σειρά καλλυντικών, Gabriella Salvete υπόσχεται να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σου

Το καλοκαίρι έχει σχεδόν τελειώσει, τώρα είναι η ώρα να προλάβουμε τα τελευταία στον κόσμο του μακιγιάζ ή όλα τα νέα που χάσαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα διακοσμητικά καλλυντικά Gabriella Salvete θα σας προσφέρουν μια τέλεια εμφάνιση σε όλες τις συνθήκες. Μην θλίβεστε για το τέλος του καλοκαιριού και προσπαθήστε να βρείτε κάποια θετικά συναισθήματα αυτή την περίοδο. Για παράδειγμα, πολλές μάρκες καλλυντικών παρουσιάζουν τα νέα τους προϊόντα εκείνη την εποχή. Μία απο αυτές είναι η τσεχο-ιταλική Gabriella Salvete, η οποία κατάφερε να μας εκπλήξει με кαινούργιο make up, κραγιόν μακράς διαρκείας, lipgloss και βερνίκια νυχιών σε πολλές δελεαστικές αποχρώσεις. Χάρη στις εκπληκτικές τιμές αυτών των καλλυντικών, μπορείτε να προσθέσετε νέα best seller για να έχετε μια ακαταμάχητη εμφάνιση.

Μία απο αυτές είναι η τσεχο-ιταλική Gabriella Salvete, η οποία κατάφερε να μας εκπλήξει με кαινούργιο make up, κραγιόν μακράς διαρκείας, lipgloss και βερνίκια νυχιών σε πολλές δελεαστικές αποχρώσεις. Χάρη στις εκπληκτικές τιμές αυτών των καλλυντικών, μπορείτε να προσθέσετε νέα best seller για να έχετε μια ακαταμάχητη εμφάνιση.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΓΡΟ MAKE UP CORRECT & COMFORT

Η νέα σειρά καλλυντικών, Gabriella Salvete υπόσχεται να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σου

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, το καινούργιο make up θα καλύψει όλες σας τις ασήμαντες ατέλειες και το δέρμα θα αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο μετά την εφαρμογή. Έχει απαλή υφή, ενοποιείται τέλεια και χάρη στην αποτελεσματική του σύνθεση το διατηρεί τέλεια ενυδατωμένο. Μπορείτε να εφαρμόσετε το make up με τα δάχτυλά σας, με ένα πινέλο ή με κάποιο άλλο απλικατέρ, αυτό εξαρτάται μόνο απο εσάς. Πριν καιρό είχα ερωτευτεί το απλικατέρ για make up, εξαιρετικά απαλό και βολικό για εφάρμοση του υγρού ή πούδρας μακιγιάζ. Η προσπάθεια είναι ελάχιστη, ενώ τα αποτελέσματα επαγγελματικά. Για ευκολότερη εφαρμογή και ανθεκτικότητα προτείνω να χρησιμοποιήσετε την δημοφιλή βάση Diamante Primer πριν να εφαρμόσετε το make up σας. Για να έχετε ένα φρέσκο και υγιές δέρμα σας προτείνουμε το duo ρουζ.

ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ LIPGLOSS GABRIELLA SALVETE

H Gabriella Salvete έχει ετοιμάσει δυο καινοτομίες για τα χείλη σας. Απο εσάς εξαρτάται αν θέλετε να αποκτήσετε ένα έντονο χρώμα στα χείλη ή αντίθετα, να τα τους δώσετε μόνο με ένα λεπτό χρώμα, αλλά με θρεπτικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε ένα κομψό λεπτό κραγιόν με ψηλή χρώση για ένα έντονο χρώμα. Η μεταξένια υφή κάνει τα χείλη απαλά και αυξάνει οπτικά τον όγκο των χειλιών. Ή μήπως προτιμάτε να χρησιμοποιείτε βάλσαμο για τα χείλη; Το πρακτικό πινέλο διευκολύνει την εφαρμογή και μπορεί πάντα να είναι μαζί σας οπουδήποτε. Τα χείλη σας θα ενυδατωθούν, θα τρέφονται και θα έχουν ανοιχτόχρωμο χρώμα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Το πρακτικό πινέλο διευκολύνει την εφαρμογή και μπορεί πάντα να είναι μαζί σας οπουδήποτε. Τα χείλη σας θα ενυδατωθούν, θα τρέφονται και θα έχουν ανοιχτόχρωμο χρώμα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η συλλογή συμπληρώνεται με βερνίκι μακράς διαρκείας. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από είκοσι αποχρώσεις κατάλληλες για κάθε περίσταση. Η πλούσια υφή του φαίνεται εκπληκτικά στα νύχια και στεγνώνει πολύ γρήγορα. Πιστεύετε ακόμα ότι κάτι σας λείπει για μια τέλεια εμφάνιση; Εάν δεν έχετε ψεύτικες βλεφαρίδες σαν εμένα, μάλλον θα χρειαστεί να επιλέξετε μια κατάλληλη μάσκαρα. Πολλοί απο τους πελάτες μας προτειμούν την μάσκαρα για όγκο Panoramico, η οποία τονίζει εξαιρετικά τις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα τις φροντίζει.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.