ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ευωδία είναι μέρος του στυλ σου: Το νέο άρωμα που θα κάνει τους πάντες να σε θυμούνται

Ένα άρωμα που συνεχίζει την εξερεύνηση, επαναπροσδιορίζοντας τη φύση της υψηλής αρωματοποιίας.

Η ευωδία είναι μέρος του στυλ σου: Το νέο άρωμα που θα κάνει τους πάντες να σε θυμούνται

Για τα αρώματα Prada, κάθε άρωμα είναι ένα ταξίδι για εξερεύνηση. Το La Femme Prada και το L 'Homme Prada είναι εμπνευσμένα από μια οσφρητική αναζήτηση της φύσης της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας, συνδυάζοντας παραδοσιακά, υψηλής ποιότητας συστατικά για τη δημιουργία ενός αρώματος που προκαλεί την έννοια των δύο φύλων και της ταυτότητας τους. Με τη δημιουργία του La Femme Prada Absolu και του L 'Homme Prada Absolu, τα αρώματα του οίκου Prada αγγίζουν την πιο πλούσια εκδοχή τους; ένα άρωμα που συνεχίζει την εξερεύνηση, επαναπροσδιορίζοντας τη φύση της υψηλής αρωματοποιίας μέσα από το πρίσμα του οίκου Prada.

Η ευωδία είναι μέρος του στυλ σου: Το νέο άρωμα που θα κάνει τους πάντες να σε θυμούνται
Το La Femme Prada και το L 'Homme Prada είναι εμπνευσμένα από μια οσφρητική αναζήτηση της φύσης της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας.

Μια εξαίσια ανατροπή των προσδοκιών

Το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu αναδεικνύουν τις οσφρητικές προσδοκίες της θηλυκότητας και της αρρενωπότητας, χρησιμοποιώντας φαινομενικά αντιφατικά συστατικά ώστε να προκαλούν συναισθηματικές αισθήσεις. Το La Femme Prada Absolu είναι βασισμένο στις νότες καρδιάς από Άνθη Πορτοκαλιάς, που έρχεται σε αντίθεση με το άρωμα Piment Bale Essence, τις έντονες νότες από σαγκουίνι και το ζεστό τελείωμα του Baume Tolu και της βανίλιας. Το L 'Homme Prada Absolu φέρει την υπογραφή της ίριδας στην καρδιά, σε αντίθεση με το ξύλο κέδρου και τις κεχριμπαρένιες πινελιές Μαύρου Πιπεριού στο βάθος, και σε κοντράστ με τις δροσερές εσπεριδοειδείς νότες από Περγαμόντο και Μανταρίνι.

Ένας κύκλος, δύο ταυτότητες

Ως φόρο τιμής για την κληρονομιά του οίκου Prada στον χώρο της μόδας, τα μπουκάλια είναι ντυμένα με το δέρμα Saffiano και φέρουν πάνω τους το εμβληματικό λογότυπο Prada Milano. Για αυτή τη νέα αρωματική εκδοχή, ως έναν ακόμα φόρο τιμής στη μόδα του οίκου Prada, το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu φορούν ένα από τα πιο εικονικά σχέδια του οίκου Prada, εμπνευσμένο από το ξεχωριστό σχέδιο του δαπέδου της Galleria Vittorio Emanuele II στο Μιλάνο που σήμερα υπάρχει στα καταστήματα του οίκου ανά τον κόσμο.

Το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu δημιουργούν μια οικεία, άπιαστη οσφρητική αναζήτηση της διαφοράς, της συσχέτισης και του συναισθήματος που προκαλούν την ακαθόριστη ταυτότητα της γυναίκας Prada και του άνδρα Prada.

Το La Femme Prada Absolu και το L 'Homme Prada Absolu δημιουργούν μια οικεία, άπιαστη οσφρητική αναζήτηση της διαφοράς, της συσχέτισης και του συναισθήματος που προκαλούν την ακαθόριστη ταυτότητα της γυναίκας Prada και του άνδρα Prada.

Σχετικά με τα αρώματα του οίκου Prada: Η ποιητική της αντίφασης

Μια επίδειξη μόδας του οίκου Prada είναι πάντα μια αποκάλυψη, μια εντελώς μοναδική κολεξιόν, που αποτελείται από φαινομενικά αντιφατικά στοιχεία, σχεδιασμένα ώστε να προκαλούν μια ζωντανή αντίδραση, ταυτόχρονα πνευματική και συναισθηματική. Ένα άρωμα από τον οίκο Prada είναι η ένδειξη αυτής της μοναδικής μεθοδολογίας. Ξεκινάει με κάτι - μια ιδέα, μια τεχνική, ένα εξαιρετικό συστατικό - στη συνέχεια, γυρνάει από την άλλη, , σπάει σε κομμάτια, ανακατεύεται με κάτι απροσδόκητο. Στη συνέχεια, αρχίζει η ανοικοδόμηση με τρόπο που θυμίζει κάτι από παλιά αλλά με τα στοιχεία επανασυνδυασμένα. Ξαφνικά συμβαίνει κάτι μυστηριώδες και αλχημικό και το γνώριμο επαναπροσδιορίζεται ως κάτι εντελώς νέο και σουρεαλιστικό. Τα αρώματα Prada αποτελούνται από αυτές ακριβώς τις ιδέες: πλούσιες οσφρητικές αναζητήσεις για την ουσία της σύγχρονης ομορφιάς, της μόδας και της πολυτέλειας.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.