Οι βαφές μαλλιών, η συχνή χρήση της πρέσας για ίσια χτενίσματα, του ψαλιδιού για μπούκλες και το πιστολάκι έχουν ως αποτέλεσμα να καταστρέφουν την τρίχα και να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Και όπως είναι γνωστό, τα ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά δε μακραίνουν γρήγορα, ενώ το χρώμα από τη βαφή δεν κρατάει πολύ και ξεθωριάζει αμέσως.

Τελικά, ίσως να υπάρχει λύση για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας και συγκεκριμένα εάν είστε ξανθιά να τα κάνετε να μην πρασινίζουν στις άκρες. Η Σιένα Μίλερ ξέρει τον τρόπο, καθώς είναι μία γυναίκα που δε φοβάται να πειραματίζεται συνεχώς, υιοθετώντας νέες τάσεις στο hairstyling. Και παρόλο που την έχουμε δει και με κατακόκκινη απόχρωση, το ξανθό σαντρέ είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της.

Η Σιένα αποφάσισε να βάλει στα μαλλιά της μία μάσκα με σάλτσα ντομάτας, που έχει την ικανότητα να διώχνει το πράσινο χρώμα από τις τούφες.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως είχε την ατυχία να δει τις τούφες της να αποκτούν ένα περίεργο πράσινο χρώμα, που έμοιαζε με μούχλα. Κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί και σ' εσένα, ειδικά εάν η απόχρωσή σου είναι πολύ σαντρέ και κολυμπάς συχνά σε πισίνα με χλώριο. Δυστυχώς οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις έχουν την τάση να πρασινίσουν. Αυτό συνέβη και στη διάσημη ηθοποιό, αλλά παρόλο αυτά κατάφερε να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Και τι έκανε; Μάσκα με ένα μόνο συστατικό που έχουμε όλες στο ψυγείο μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από την κέτσαπ.

Η Σιένα αποφάσισε να βάλει στα μαλλιά της μία μάσκα με σάλτσα ντομάτας, που έχει την ικανότητα να διώχνει το πράσινο χρώμα από τις τούφες. Όπως το silver σαμπουάν απομακρύνει την κιτρινίλα, έτσι και η κέτσαπ απομακρύνει τους πράσινους τόνους. Μάλιστα, το ξύδι που περιέχει η κέτσαπ τους χαρίζει μία τέλεια λάμψη στο τέλος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε την ατυχία να δει τις τούφες της να αποκτούν ένα περίεργο πράσινο χρώμα, που έμοιαζε με μούχλα.

Εάν λοιπόν παρατηρήσεις τα μαλλιά σου να αποκτούν ένα περίεργο χρώμα, μην πανικοβληθείς. Ξέρεις πλέον πως να το αντιμετωπίσεις.

Και αφού το δοκίμασε η Σιένα, κάτι παραπάνω ξέρει.

*Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS