ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα πολυχρηστικό λάδι περιποίησης που σε ταξιδεύει στα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας

Η ανεμελιά μπορεί να συνδυαστεί με τη φροντίδα και όλα αυτά να χωρέσουν σε ένα θαυματουργό μπουκάλι εξωτικών αρωμάτων και αισθήσεων.

Ένα πολυχρηστικό λάδι περιποίησης που σε ταξιδεύει στα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας

«Ω σώμα του καλοκαιριού γυμνό καμένο Φαγωμένο από το λάδι και το αλάτι Σώμα του βράχου και ρίγος της καρδιάς», έγραφε ο Οδυσσέας Ελύτης στο «Σώμα του Καλοκαιριού» μεταφέροντας με γλαφυρότητα και λυρισμό όλα όσα σημαίνει για τον Έλληνα η πιο όμορφη εποχή του χρόνου: Θάλασσα, αλάτι, ήλιος, ανεμελιά και ευτυχία. Λίγα πράγματα μπορείς να γράψεις για το καλοκαίρι ή Θέρος αν προτιμάς, που να μην είναι γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδα. Το καλοκαίρι σημαίνει το τέλος μίας δύσκολης και παγωμένης χρονιάς- και τι χρονιάς – και την έναρξη της μεγάλης ημέρας, της υψηλής θερμοκρασίας και των αναζωογονητικών περιπάτων στις πανέμορφες ακρογιαλιές μας.

Το καλοκαίρι σημαίνει το τέλος μίας δύσκολης και παγωμένης χρονιάς- και τι χρονιάς – και την έναρξη της μεγάλης ημέρας, της υψηλής θερμοκρασίας και των αναζωογονητικών περιπάτων στις πανέμορφες ακρογιαλιές μας.

Ο ενθουσιασμός μας αναμφισβήτητα μεγάλος, και η ανυπομονησία μας για τις διακοπές πιο έντονη από ποτέ. Το ελληνικό καλοκαίρι έχει δημιουργηθεί για να το απολαμβάνουμε με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και φέτος. Σύμμαχος και μόνιμος σύντροφός μας τα τελευταία χρόνια, τα εξωτικά προϊόντα HEI POA τα οποία έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και λεπτομέρεια, ώστε να φροντίζουν σε βάθος δέρμα και μαλλιά τους «καυτούς» μήνες που έχουμε μπροστά μας.

Είναι γεγονός ότι η έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, μπορεί να μας γεμίζει ευφορία, αλλά παράλληλα επιβαρύνει ιδιαίτερα την επιδερμίδα αλλά και την ποιότητα των μαλλιών μας. Η συνολική και σε βάθος φροντίδα ήταν και η κινητήριος δύναμη που ενέπνευσε τη HEI POA ώστε να παρουσιάσει ένα νέο πολυχρηστικό λάδι, το οποίο υπόσχεται να περιποιηθεί δέρμα και μαλλιά και να τα κρατήσει λαμπερά και ενυδατωμένα, ακόμα και έπειτα από καθημερινή έκθεση στον ήλιο.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 45 χρόνια, έτσι και αυτή τη φορά, η HEI POA αντλεί την έμπνευσή της από τα τελετουργικά της Πολυνησίας με βάση το λάδι monoï Ταϊτής (Π.Ο.Π.), το οποίο είναι βασικό συστατικό όλων της των προϊόντων. Το REINE DES MARQUISES, προερχόμενο από τις Νήσους Μαρκέζα του Ειρηνικού, αποτελείται κατά 95% από λάδι και υπόσχεται μία στιγμή απόδρασης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα.

Ένα πολυχρηστικό λάδι περιποίησης που σε ταξιδεύει στα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας

Το REINE DES MARQUISES, προερχόμενο από τις Νήσους Μαρκέζα του Ειρηνικού, αποτελείται κατά 95% από λάδι και υπόσχεται μία στιγμή απόδρασης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα.

Το πολυχρηστικό λάδι, REINE DES MARQUISES, με συστατικά το αιθέριο έλαιο ylang-ylang, καθώς και τη διαβροχή των λουλουδιών του σε λάδι καρύδας μαζί με άνθη Tiaré, προορίζεται για τη φροντίδα σώματος και μαλλιών ενώ συνοδεύεται από ένα μαγευτικό άρωμα χάρη στις νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα, τα οποία δημιουργούν αισθήσεις που σας ταξιδεύουν στην καρδιά των νήσων Μαρκέζα, των άγριων και παραδεισένιων νησιών της Πολυνησίας.

Ευεργετικό τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά προτείνεται για καθημερινή χρήση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και όλο τον χρόνο, είτε ως εξαιρετική φροντίδα ενυδάτωσης και θρέψης για το σώμα ή και ως λάδι μασάζ είτε ως ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά πριν το λούσιμο.

Το REINE DES MARQUISES με τις πολλαπλές του δράσεις και τα μαγευτικά, εξωτικά του αρώματα, είναι σίγουρο ότι θα έχει τη δική του θέση στη βαλίτσα των διακοπών αλλά και στην καθημερινή μας περιποίηση από εδώ και πέρα.

Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερωθείτε για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.