Υπάρχουν φορές που ξυπνάμε και δε ξέρουμε τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας. Και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να μας χαλάσει η διάθεση από το πρωί. Γιατί, είτε μας φαίνονται αχτένιστα και νομίζουμε ότι έχουν χάσει τη φόρμα τους, είτε έχουμε βαρεθεί να τα αφήνουμε συνέχεια κάτω ή να τα πιάνουμε έναν απλό και εντελώς αδιάφορο κότσο.

Ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις το λουκ σου και να τραβήξεις τα βλέμματα είναι να αναβαθμίσεις το στυλ σου με κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ.

Ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις το λουκ σου και να τραβήξεις τα βλέμματα είναι να αναβαθμίσεις το στυλ σου με κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ.

Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Και αυτός δεν είναι άλλος από μία όμορφη σατέν ή βελούδινη κορδέλα. Σίγουρα εάν ψάξεις, θα βρεις φυλαγμένες σε κάποιο συρτάρι κορδέλες σε διάφορες αποχρώσεις από μπομπονιέρες. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι ποια κορδέλα ταιριάζει με το outfit, που έχεις επιλέξει και τι ύφος θέλεις να δώσεις κάθε φορά στα μαλλιά σου. Έτσι μπορείς να τα πλέξεις, να τα πιάσεις μισά, να τα δέσεις ψηλά κότσο ή να τα πιάσεις ανάλαφρα και χαλαρά στο ύψος του αυχένα, δίνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη νότα με το αγαπημένο αυτό αξεσουάρ. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι λες και έχεις βγει από το κομμωτήριο και θα αποχαιρετήσεις μια για πάντα τα βαρετά χτενίσματα.

Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Ανάλογα με το πως θα δέσεις την κορδέλα, κάνοντας ένα φιόγκο, το στυλ των μαλλιών μπορεί να γίνει από ρομαντικό μέχρι πιο εκκεντρικό και εξεζητημένο. Εξάλλου, τα πιο όμορφα και μοντέρνα χτενίσματα είναι τα μαλλιά με κορδέλα, αυτά που μπορείς πολύ εύκολα να τα φτιάξεις μόνη σου.

Εάν δεν σου αρέσει η κορδέλα στα μαλλιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πολύχρωμο μαντήλι, το οποίο δημιουργεί ένα εξαιρετικά δροσερό και καλοκαιρινό λουκ. Και το μαντήλι σού δίνει τη δυνατότητα να το φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε κάθε μέρα να φαίνεσαι διαφορετική και ταυτόχρονα πολύ ελκυστική.

Πάρτε ιδέες και εμπνευστείτε από τα παρακάτω λουκ.

Με κορδέλα:

Με μαντήλι:

TAGS