ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έκπληξη: «Το concealer των 6 ευρώ που με έπεισε να αλλάξω τη ρουτίνα ομορφιάς μου»

«Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω ξαναδοκιμάσει τόσο οικονομικό concealer που να καλύπτει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους» ισχυρίζεται μια beauty editor.

Έκπληξη: «Το concealer των 6 ευρώ που με έπεισε να αλλάξω τη ρουτίνα ομορφιάς μου»

Όσες γυναίκες έχουμε μαύρους κύκλους από την εφηβεία μας ακόμα, θα μπορούσαμε να απαρνηθούμε σχεδόν όλα τα προϊόντα ομορφιάς μας εκτός από το concealer. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, να αναζητώ εφημερεύον φαρμακείο γιατί μου τελείωσε απροειδοποίητα το απόθεμα στο σπίτι και έπρεπε να προετοιμαστώ για ένα σημαντικό ραντεβού. Πλέον όμως δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αποκτήσεις ένα αληθινά αποτελεσματικό προϊόν. Ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς που συνδυάζουν την εκπληκτική τιμή με την καλή κάλυψη είναι το νέο λανσάρισμα της Ordinary, που μπορούμε να βρούμε online μόλις για 6 ευρώ.

Το μόνο μειονέκτημα; Είναι πρακτικά αδύνατον να δοκιμάσουμε κάθε μία από τις 36 αποχρώσεις, στις οποίες διατίθεται, για να καταλήξουμε στην ιδανική για εμάς. Με τόσο χαμηλή τιμή, ωστόσο, μπορούμε άνετα να αγοράσουμε 2-3 διαφορετικούς τόνους κατά προσέγγιση και να χαρίσουμε σε φίλες αυτούς που μας ταιριάζουν λιγότερο. Και πάλι θα μας έρθει πιο οικονομικά από άλλες προτάσεις της αγοράς, αν μάλιστα σκεφτούμε ότι με αυτό τον τρόπο κάνουμε μια επένδυση και για το μέλλον.

Ευχάριστα ξαφνιασμένη δηλώνει από τη χρήση του η beauty editor Shannon Lawlor, πάντως: «Λόγω των μαύρων κύκλων μου, έχω δοκιμάσει σχεδόν όποιο concealer υπάρχει και η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα που προσφέρουν πραγματική κάλυψη μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού.[…] Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο οικονομικό που καμουφλάρει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους. Σε υγρή μορφή, σε ένα πρακτικό σωληνάριο, είναι εύκολο να το απλώσεις με τα δάχτυλα και αρκεί μια μικρή ποσότητα».

«Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο οικονομικό που καμουφλάρει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους. Σε υγρή μορφή, σε ένα πρακτικό σωληνάριο, είναι εύκολο να το απλώσεις με τα δάχτυλα και αρκεί μια μικρή ποσότητα»

Επιπλέον, όπως μας διαβεβαιώνει η συντάκτρια ομορφιάς, το νέο concealer της Ordinary δεν έχει την πηχτή υφή που «σπάει» στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τονίζοντάς τις αντί να τις κρύβει, όπως κάνουν πολλά άλλα προϊόντα της κατηγορίας του. «Η κρεμώδης φόρμουλά του απλώνεται αψεγάδιαστα στην επιδερμίδα προσφέροντας κάλυψη και είναι τέλεια τόσο για αρχάριες όσο και για ειδικούς. Βασικά, είναι τόσο καλό που από τότε που το πρωτοδοκίμασα, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα». Η αδυναμία του, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι δεν έχει εξίσου καλή καλυπτική δράση για σπυράκια, αλλά αν το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι δυσχρωμίες και οι μαύροι κύκλοι, μπορούμε να ποντάρουμε άνετα σε αυτό.

Δείτε το εδώ

Έκπληξη: «Το concealer των 6 ευρώ που με έπεισε να αλλάξω τη ρουτίνα ομορφιάς μου»
The Ordinary Concealer, theordinary.deciem.com, 5.80 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.