X

Double Serum Eye: Το επαναστατικό προϊόν που μεταμορφώνει την επιδερμίδα σε λιγότερο από ένα μήνα

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και γι' αυτό χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα που στοχεύουν στη βάση του προβλήματος.

Μόνο ως δώρο θα μπορούσε κανείς να εκλάβει τον χρόνο που περνάει. Είναι τεράστια ευλογία να είσαι σε θέση να μεγαλώνεις, να ωριμάζεις και να βλέπεις τον κόσμο γύρω σου να αλλάζει. Βέβαια, το να αποδεχόμαστε τον χρόνο και να συμβιβαζόμαστε με αυτόν, δεν σημαίνει ότι παύουμε να φροντίζουμε την εμφάνισή μας. Τουναντίον. Μία περιποιημένη εμφάνιση, σε οποιαδήποτε ηλικία, λειτουργεί και ως ενισχυτικό για την ψυχολογία και την καλή μας διάθεση. Και κάπως έτσι, η αναζήτησή μας για τα τέλεια beauty products που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και θα την διατηρούν ενυδατωμένη και νεανική, ξεκινά.

Στη «μάχη» μας με τον χρόνο, ή μάλλον ας πω καλύτερα στην κοινή μας πορεία, συναντάμε χιλιάδες προϊόντα εκ των οποίων κάποια μας κάνουν και κάποια όχι. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μιλήσουμε, για το Double Serum Eye της Clarins το οποίο περιορίζει τις ρυτίδες, μειώνει το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, ενισχύει και προστατεύει την περιοχή γύρω από τα μάτια, φωτίζει το περίγραμμα των ματιών ενώ χάρη στο anti-pollution complex, συμβάλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλεί τo blue light.

Mειώνει το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, ενισχύει και προστατεύει την περιοχή γύρω από τα μάτια, φωτίζει το περίγραμμα των ματιών ενώ χάρη στο anti-pollution complex, συμβάλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλεί το blue light.

Πρόκειται για ένα προϊόν με συμπυκνωμένη διπλή σύνθεση, 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από βιολογικό άγριο μυρώνι και κουρκουμά για διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά, η επιδερμίδα γύρω από τα ματιά γίνεται πιο νεανική.

To Double Serum Eye απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, γνωρίζοντας ότι η περιοχή των ματιών και η φροντίδα της, είναι εκείνη που τις απασχολεί περισσότερο. Eίναι ιδανικό για κάθε μία από εμάς. Για εκείνες που έχουν ευαίσθητα μάτια ή φορούν φακούς επαφής αλλά και για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας.

Το Εμβληματικό, υψηλής τεχνολογίας φιαλίδιο, τώρα για τα μάτια σας

Η φιάλη του Double Serum Eye, είναι «must-have»: η διπλού τύπου συσκευασία προσφέρει αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Σε ταξίδι, στη δουλειά ή το Σαββατοκύριακο, το μέγεθος των 20ml είναι εξαιρετικά πρακτικό ώστε να το έχεις παντού μαζί σου. Το 90% των γυναικών που το δοκίμασαν ομολογούν πως η συσκευασία είναι μοναδική και αποτελεί καινοτομία.

Διπλή υφή σε απόλυτη ισορροπία με την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια

Μια εξαιρετική αίσθηση κατά την εφαρμογή. Δυο υφές που έρχονται σε επαφή μόνο μετά την έξοδό τους από την αντλία. Η μίξη τους δημιουργεί μια ανάλαφρη σύνθεση που απορροφάται εύκολα. Αυτή η εξαιρετικά αναζωογονητική, μη-λιπαρή, διπλή υφή συνδυάζει το αποτέλεσμα σύσφιξης ενός τζελ με την άνεση μιας κρέμας: σε τέλεια ισορροπία με την επιδερμίδα γύρω από το περίγραμμα των ματιών, απορροφάται αμέσως και χαρίζει μια πιο λεία, ξεκούραστη και νεότερη όψη γύρω από τα μάτια.

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της απίστευτης φόρμουλας;

2 προϊόντα περιποίησης ματιών σε 1 για να διατηρηθεί η μοναδική διπλή του φόρμουλα. Συγκεντρώνει αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα διαλυτά σε νερό και σε έλαιο σε ένα καινοτόμο μπουκάλι διπλής τεχνολογίας

Τα αποτελέσματα μελέτης ικανοποίησης μετά από δοκιμή σε περισσότερες από 500 γυναίκες διεθνώς έδειξαν ότι:

Το 89% των γυναικών παρατήρησε ανανεωμένη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών

Μετά από 7 μέρες χρήσης:

Το 90% παρατήρησε πιο απαλή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

Μετά από 28 μέρες χρήσης:

Το 89% παρατήρησε την περιοχή των ματιών να φαίνεται πιο νεανική και τα σημάδια κούρασης να περιορίζονται ορατά.

Η αφοσίωση στη φύση, ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της Clarins: με το 96% των συστατικών να είναι φυσικής προέλευσης, το Double Serum Eye ενσωματώνει την «πράσινη» δέσμευση. Με τόπο προέλευσης την Ωβέρνη, το βιολογικό εκχύλισμα μυρωνιού είναι πιστοποιημένο και η συγκομιδή του γίνεται με υπεύθυνο τρόπο.

Επίσης...

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

Περισσότερα από

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".