ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 πρόσωπα που κατάφεραν να αλλάξουν εντελώς τα πρότυπα ομορφιάς

Πόσο γοητευτικός μπορεί να θεωρηθεί κάποιος με εμφανή δερματική πάθηση, σύνδρομο Down ή τεχνητό άκρο; Η απάντηση δίνεται μόνο έμπρακτα.

10 πρόσωπα που κατάφεραν να αλλάξουν εντελώς τα πρότυπα ομορφιάς

Είναι γνωστό ότι τα πρότυπα γυναικείας και ανδρικής ομορφιάς που προβάλλουν η βιομηχανία της μόδας και τα media είναι συγκεκριμένα. Ωστόσο, 10 πρόσωπα είχαν το θάρρος και την αποφασιστικότητα να τα αμφισβητήσουν και, τελικά, να τα αλλάξουν. Αξίζει, λοιπόν, να τα γνωρίσουμε:

1. Winnie Harlow

Η Winnie Harlow είναι ένα 21χρονο μοντέλο από τον Καναδά που διαγνώστηκε με λεύκη σε ηλικία μόλις 4 ετών. Στην παιδική της ηλικία, οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν κοροϊδευτικά «ζέβρα» και «αγελάδα» λόγω του διαφορετικού χρώματος του δέρματός της. Κι εκείνη αποφάσισε ότι δεν θα ανεχόταν άλλο αυτό το bullying. Μετά από οντισιόν για το «America's Next Top Model» κέρδισε την έκτη θέση, ενώ έχει συμμετάσχει και σε βιντεοκλίπ.

10 πρόσωπα που κατάφεραν να αλλάξουν εντελώς τα πρότυπα ομορφιάς

2. Cassandra Naud

Είναι επαγγελματίας χορεύτρια και πάσχει από «υπερτρίχωση», μια πάθηση αυξημένης τριχοφυίας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Η Naud έχει αυτό το χαρακτηριστικό κάτω από το δεξί της μάτι και, ως παιδί, δέχτηκε έντονο bullying. Οι γονείς της αποφάσισαν να μην το αφαιρέσουν με το φόβο ότι θα της έμενε ουλή. Ως σήμερα, η Naud έχει συμμετάσχει σε πολλά χορευτικά σόου, ενώ το εκ γενετής σημάδι της την έχει βοηθήσει να ξεχωρίσει. Το θεωρεί μοναδικό στοιχείο της εμφάνισής της και δεν σκοπεύει να το αφαιρέσει.

3. Nadia Aboulhos

Η Nadia Aboulson, με καταγωγή από το Λίβανο και την Αμερική, είναι υπέρβαρο μοντέλο και fashion blogger. Επίσης, εργάζεται και ως σχεδιάστρια ρούχων και είναι γνωστή για τα ρούχα που έχει σχεδιάσει για υπέρβαρες γυναίκες. Έχει συνεργαστεί με γνωστά brands της μόδας και, επίσης, έχει περπατήσει πολλές φορές στην πασαρέλα επιδεικνύοντας τις καμπύλες της. Κι έτσι, δείχνει ότι οι παχουλές γυναίκες μπορούν να είναι όχι μόνο όμορφες, αλλά και επιχειρηματικά πολύ ικανές.

4. Maria Borges

Η Μaria Borges είναι μοντέλο από την Ανγκόλα της Αφρικής. Το 2013 ανακηρύχθηκε Top Model του Forbes Africa Magazine. Έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες εταιρειών μόδας όπως η Victoria's Secret και η Givency. Η σκουρόχρωμη επιδερμίδα της δεν την έχει εμποδίσει σε τίποτα.

5. Rain Dove

Eίναι ανδρόγυνο μοντέλο που αρνείται να δεχθεί τις κοινωνικές συμβάσεις περί διαχωρισμού των δύο φύλων. Του αρέσει να διαφημίζει τόσο ανδρικά, όσο και γυναικεία ρούχα. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι έχει άδικα πλεονεκτήματα να ανήκεις σε ένα και μόνο συγκεκριμένο φύλο.

6. Jillian Mercado

Η Jillian Mercado είναι Αμερικανή fashion blogger και μοντέλο με σπαστική μυική δυστροφία. Έχει εμφανιστεί σε διαφημιστική καμπάνια της Diesel, ενώ έχει προβληθεί και μέσω του Wall Street Journal.

7. Madeline Stuart

Η Madeline Stuart είναι ένα 18χρονο κορίτσι με σύνδρομο Down που θέλει να γίνει διάσημο top model. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα της New York Fashion Week, ενώ έχει και δικό της site για θέματα μόδας.

8. Waris Ahluwalia

Ο Waris Ahluwalia είναι μοντέλο, με καταγωγή από την Ινδία και οπαδός της θρησκείας του σιχισμού. Επίσης, είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε ταινίες όπως οι «The Darjeeling Limited» και «The Grand Budapest Hotel». Σε μια βιομηχανία που προβάλλει λευκούς άνδρες, εκείνος δείχνει την ομορφιά της διαφορετικής του εμφάνισης και των θρησκευτικών του «πιστεύω». Έχει συμμετάσχει σε καμπάνια της Gap φορώντας τουρμπάνι και είναι υπέρμαχος της αποδοχής του.

9. Sgt. Taylor Urruela

Είναι Αμερικανός στρατιώτης που έχει υπηρετήσει στη Βαγδάτη. Έχασε το πόδι του σε έκρηξη ενός μηχανισμού και έχει προσθέσει τεχνητό άκρο. Παρόλα αυτά, εργάζεται ως μοντέλο και personal trainer, ενώ έχει υπάρξει και ομιλητής σε διάφορες εκδηλώσεις, εμψυχώνοντας το κοινό.

10. Chrissy Teigen

Η, αμερικανικής καταγωγής, Τeigen είναι μοντέλο που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Sports Illustrated». Επίσης, είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια και έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών όπως η «Vogue» και το «Cosmopolitan». Αφότου έβαλε βάρος, δεν δίστασε να δείξει δημοσίως τα σημάδια στο σώμα της στο λογαριασμό της στο twitter,

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.