ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Yαλουρονικό στα χείλη: Μύθοι και αλήθειες

10 μύθοι και 10 αλήθειες για το υαλουρονικό στα χείλη, το "μαγικό φιλί" της ομορφιάς.

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις

Διάσημο όσο και οι επώνυμοι που το επιλέγουν αλλά και αγαπημένο όσο και όλες και όλοι οι ανώνυμοι που το ζητούν, το υαλουρονικό οξύ είναι το "μαγικό φιλί" που μεταμορφώνει τα χείλη. Φέρνει πίσω τον χαμένο, όγκο, ζωντανεύει τον αισθησιασμό, ισορροπεί τις αναλογίες του προσώπου και χαρίζει υπέροχα, σαρκώδη, ζουμερά χείλη, που αποτελούν όνειρο πολλών γυναικών. Ζητήσαμε από τους ειδικούς της facemed clinic να φωτίσουν μύθους και αλήθειες που αφορούν μια από τις πλέον περιζήτητες θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Μύθος: Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να παραμορφώσει τα χείλη.

Αλήθεια: Το υαλουρονικό οξύ ως υλικό δεν θα φέρει την υπερβολή στα χείλη. Η εμπειρία του ειδικού που χειρίζεται τις πληρωτικές ουσίες –και το υαλουρονικό-και η συζήτηση που πρέπει να προηγηθεί της θεραπείας, εγγυώνται το αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Μύθος: Το υαλουρονικό οξύ απευθύνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Αλήθεια: Το υαλουρονικό οξύ δεν έχει… ηλικία. Μπορεί να χαρίσει επιπλέον όγκο και να διορθώσει ασυμμετρίες στις νεαρότερες ηλικίες, ενώ στις μεγαλύτερες μπορεί να αποκαταστήσει τον χαμένο όγκο και να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες "μαριονέτας" ή του καπνιστή.

Μύθος: Αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό δεν γίνεται τίποτα.

Αλήθεια: Μοναδικό πλεονέκτημα του υαλουρονικού είναι ότι έχει αντίδοτο. Πρόκειται για την ουσία υαλουρονιδάση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθωθεί κάποια πιθανή ασυμμετρία μετά τη θεραπεία ή ακόμη και για να αφαιρεθεί το υλικό.

Μύθος : Η εφαρμογή υαλουρονικού δεν δίνει φυσικό αποτέλεσμα

Αλήθεια: Ίσως ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που αφορά στο υαλουρονικό οξύ. Η αλήθεια είναι ότι τα χείλη ούτε φαίνονται αλλά ούτε τα αισθάνεστε αφύσικα. Ο σωστός χειρισμός από την πλευρά του γιατρού και οι ρεαλιστικές προσδοκίες κινούνται συνήθως σε μια μικρή αύξηση της πληρότητας των χειλιών.

Μύθος: Το υαλουρονικό οξύ απευθύνεται σε πρόσωπα με λεπτά χείλη…

…Και όχι μόνο! Η αλήθεια είναι ότι τα λεπτά χείλη πράγματι αποτελούν μία πρόκληση για τον ειδικό που χειρίζεται το ενέσιμο υλικό του υαλουρονικού. Ωστόσο αυτό δεν χρησιμοποιείται μόνο στα λεπτά χείλη. Μπορεί επίσης να διορθώσει το περίγραμμα των χειλιών καθώς και ρυτίδες που τυχόν βρίσκονται στην περιοχή.

Μύθος: Η εφαρμογή υαλουρονικού προκαλεί πόνο

Η άνεση που νιώθει κάθε πελάτης-ισσα, είναι απαραίτητη σε κάθε εφαρμογή υαλουρονικού, Έτσι πριν από την έναρξη της διαδικασίας στα χείλη εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ώστε να μην υπάρχει η αίσθηση του πόνου.

Μύθος: Η εφαρμογή υαλουρονικού έχει παρενέργειες

Αλήθεια: Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας παρατηρείται πρήξιμο, το οποίο μπορεί να είναι πιο έντονο την επόμενη ημέρα, ωστόσο υποχωρεί σε χρονικό διάστημα δύο ημερών. Αυτό δεν θεωρείται παρενέργεια αλλά αναμενόμενη αντίδραση.

Μύθος: Τα αποτελέσματα του υαλουρονικού στα χείλη δεν έχουν διάρκεια.

Αλήθεια: Τα αποτελέσματα του υαλορουνικού διαρκούν από 8 έως 12 μήνες. ‘Σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του αποτελέσματος παίζουν η σύνθεση του υαλουρονικού, καθώς επίσης και ο οργανισμός του ατόμου που κάνει τη θεραπεία

Μύθος: Μόλις ξεκινήσω το υαλουρονικό πρέπει να συνεχίσω εφ όρου ζωής.

Αλήθεια. Τίποτα δεν σας δεσμεύσει να συνεχίσετε την εφαρμογή υαλουρονικού εφόρου ζωής. Το υλικό έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα θα διαλυθεί και τα χείλη σας θα επιστρέψουν στο αρχικό τους σχήμα.

Μύθος: Το υαλουρονικό θα χαλάσει το χαμόγελο μου.

Αλήθεια: Ο δερματολόγος που γνωρίζει τις τεχνικές του ενέσιμου υαλουρονικού θα φροντίσει να ενισχύσει το φυσικό σας χαμόγελο, διορθώνοντας για παράδειγμα, τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη.

Είναι σημαντκό να μπορείτε να συζητήσετε με το γιατρός σας όλες σας τις απορίες για τα οφέλη, τη χρήση και τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής υαλουρονικού οξέος στα χείλη, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί της Facemed Clinic.

Read Next

02 Οκτ 2022
29 Ιουλ 2022

Πώς μπορείς να αυξήσεις την ερωτική απόλαυση το καλοκαίρι

Η ενυδάτωση με υαλουρονικό που θα αλλάξει την ερωτική σου ζωή.

Περισσότερα από

Ομορφιά

06 Ιουλ 2022

Kayak: Το παγωτό που λιώνει για εμάς και εμείς για αυτό

Φέτος το παγωτό Kayak γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής με δύο νέες, εντελώς ανατρεπτικές γεύσεις εμπνευσμένες από το ελληνικό καλοκαίρι και τα παραμύθια της Ανατολής.

28 Ιουν 2022

Τα notos καλωσόρισαν το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή εμπειρία shopping

Ένα μοναδικό event στα πολυκαταστήματα notos.

27 Ιουν 2022

Η mat.fashion διακρίνεται σε Plus Size Brand της χρονιάς από το Best in Fashion

Απευθυνόμενη στις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και με κεντρικό σύνθημα το body positivity, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά.

26 Μαϊ 2022

Ποια φορέματα κολακεύουν τις γυναίκες με καμπύλες; 3 ιδέες για κάθε σωματότυπο

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φορέματα αναδεικνύοντας τις καμπύλες σας. Γιατί να επιλέξετε ενδύματα με ζώνη.

23 Μαϊ 2022

Ήξερες ότι μία στις τρεις μπουκιές φαγητού προέρχεται από τις μέλισσες;

Η Nestlé συμβάλλει στην προστασία των μελισσών, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά τη δράση του The Bee Camp!