ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Olvos Koufonisia: Ο δικός μου παράδεισος

Τα Κουφονήσια είναι ο δικός μου παράδεισος και το Olvos Koufonisia, το δικό μου εξωτικό καταφύγιο.

fanos-olvos

Κάθε χρόνο που το καράβι πλησιάζει τα σμαραγδένια αυτά νερά, νιώθω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα: ότι τώρα για μένα ο χρόνος σταματά και ότι το μόνο που έχει σημασια είναι οι στιγμές που θα ζήσω εδώ. Η σχέση μου με τα Κουφονήσια είναι μία σχέση γεμάτη ιστορίες με θαλάσσιες σπηλιές, Ανεμόμυλους, αιγαιοπελαγίτικο φως, φίλους και μία ενέργεια πρωτόγνωρα χαλαρή.

Φοίνικας, Φανός, Ιταλίδα, Πορί, όλες οι παραλίες μια εξωτική πισίνα. Τα Κουφονήσια είναι, αδιαμφισβήτητα, ο προορισμός για τον οποίο έχετε ακούσει μαγικές ιστορίες, και αν δεν τον έχετε ακόμη επισκεφθεί, κάντε το!

Olvos Koufonisia: Το δικό μου καταφύγιο

Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική λέξη "όλβος" που σημαίνει ευμάρεια, ευδαιμονία, η Olvos Collection δημιούργημα της SWOT Hospitality, δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν την επιτομή της καλής ζωής και της άνεσης.

Το Olvos Koufonisia στο Άνω Κουφονήσι είναι ένας μικρός παράδεισος που αντανακλά την κυκλαδίτικη αισθητική με λιτή πολυτέλεια. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 90 μέτρων από την παραλία, προσφέροντας 55 όμορφα ανακαινισμένα δωμάτια που συνδυάζουν άψογα την άνεση με την καλοκαιρινή κομψότητα.

Σε απόσταση μόλις 90 μέτρων από την παραλία, το Olvos Koufonisia διαθέτει 55 όμορφα ανακαινισμένα δωμάτια, που συνδυάζουν άνεση και καλοκαιρινή κομψότητα.

Το Olvos Koufonisia, δανείστκε το όνομά του από την ελληνική λέξη όλβος που είναι συνώνυμη των λέξεων πλούτος, ευμάρεια, ευτυχία, ευδαιμονία, και αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά του κοντινού νησιού Κέρος, ενός από τα πρώτα θαλάσσια καταφύγια του κόσμου και ένα ακμάζον κέντρο παραγωγής μετάλλων κατά την πρώιμη Εποχή του Χαλκού.

Το εστιατόριο του Olvos Koufonisia, εγγυάται απολαυστικές μεσογειακές δημιουργίες με τον πολυβραβευμένο σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη στο "τιμόνι", ενώ οι πιο δραστήριοι μπορούν να κάνουν πεζοπορικές εξορμήσεις, αλλά και τουρ με γιοτ στην Κέρο και το μαγευτικό Κάτω Κουφονήσι.

Οι πιο δραστήριοι μπορούν να κάνουν πεζοπορικές εξορμήσεις, αλλά και τουρ με γιοτ στην Κέρο και το μαγευτικό Κάτω Κουφονήσι.

Στοιχεία επικοινωνίας Website: www.olvoskoufonsia.com

E-mail: reservations@olvoskoufonisia.com

Phone: +30 2285074067

Read Next

31 Μαϊ 2024

2 ασκήσεις που ανακουφίζουν από το πολύωρο καθισιό!

Κάνεις καθιστική εργασία, στο σπίτι κάθεσαι για να δεις τηλεόραση, πιάνεσαι... Δες πώς να μειώσεις τις επιπτώσεις από το καθισιό με δύο εύκολες ασκήσεις.

31 Μαϊ 2024

Ανακάλυψε το δικό σου Hobby στις φετινές διακοπές

Mαθήματα μαγειρικής, τοξοβολία, αστροτουρισμός, πεζοπορία, καταδύσεις και ό,τι μπορείς να ονειρευτείς. Tο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, a Registry Collection Hotel και το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέες δραστηριότητες σε βουνό ή θάλασσα, σε συνδυασμό με την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια

Περισσότερα από

Life

30 Μαϊ 2024

Πώς θα οργανώσεις ένα decluttering ρούχων στη βεράντα σου

Φέρε τη μόδα στη βεράντα ή τον κήπο σου με σύμμαχο την Urban Kipos της Praktiker.

30 Μαϊ 2024

Cindy Sherman at Cycladic: Έκθεση της διάσημης Αμερικανίδας φωτογράφου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Η έκθεση περιλαμβάνει πρώιμα έργα της Σίντι Σέρμαν και θα παρουσιαστεί από τις 30 Μαΐου έως τις 4 Νοεμβρίου 2024 στο Μέγαρο Σταθάτου.

30 Μαϊ 2024

Ο Ίντρις Έλμπα έπαιξε μουσική στην πρώτη παρουσίαση της Grey Goose Altius στην Ibiza - Μαζί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσα έγιναν στο λανσάρισμα της νέας GREY GOOSE Altius, της ultra premium βότκας που αποτυπώνει το θαύμα και τις σπάνιες φυσικές αρετές των γαλλικών Άλπεων.

30 Μαϊ 2024

Ένας μίνι πρακτικός οδηγός για karaoke nights στην ταράτσα

Ξέρουμε τι θα κάνεις εκείνα τα βαρετά, καλοκαιρινά βράδια. Και κυρίως, πώς θα το κάνεις.

29 Μαϊ 2024

Κρήτη: Ανάγκη για εξοικονόμηση νερού στις γεωργικές κοινότητες - Γνώρισε την ιστορία του Ηρακλή

Το καλοκαίρι του 2023 το πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων "Zero Drop" σε συνεργασία με την Coca-Cola Τρία 'Εψιλον, ταξίδεψε στο Ηράκλειο.

28 Μαϊ 2024
28 Μαϊ 2024

Kastri Gardens @ Domotel Kastri Contemporary Hotel

All Day Café Bar Restaurant στον μοναδικό καταπράσινο κήπο φυσικής ομορφιάς,στα βόρεια προάστια

27 Μαϊ 2024

"Posidonia Oceanica: Do Not Disturb":Το πρόγραμμα που διαφυλάσσει έναν ανεκτίμητο ελληνικό υποθαλάσσιο θησαυρό

Το "Posidonia Oceanica: Do Not Disturb", είναι ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και δράσης σχετικά με την προστασία των Λιβαδιών Ποσειδωνίας.

22 Μαϊ 2024

Summer In The City | Ραντεβού στο Athénée για dinner και Paloma cocktails με Patrón super premium τεκίλα

Το Athénée κήρυξε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με μία βραδιά με φίλους, καλή διάθεση, summer vibes και μοναδικά Patrón Palomas.