ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πιο δύσκολο σημείο: 10 τρόποι για να απαλλαγείτε από τα παχάκια στη μασχάλη

Μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Το πιο δύσκολο σημείο: 10 τρόποι για να απαλλαγείτε από τα παχάκια στη μασχάλη

Όλοι κάποια στιγμή έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει λίγο λίπος ανάμεσα στο στήθος και το χέρι. Μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο και οφείλεται στο ότι είναι δύσκολο να παρατηρήσουμε και να μειώσουμε το λίπος στη συγκεκριμένη περιοχή. Φυσικά, αν γυμνάζετε όλο το σώμα σας είναι εύκολο να γυμνάσετε και να τονώσετε την περιοχή γύρω από τις μασχάλες.

Υπάρχουν 2 σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε:

1. Να προσθέσετε περισσότερες καρδιαγγειακές ασκήσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης στην καθημερινότητά σας.

2. Για τόνωση της μασχάλης, οι πιο σημαντικές περιοχές στις οποίες πρέπει να εστιάσετε, είναι η πλάτη και το στήθος σας.

Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν στη μείωση του πάχους στις μασχάλες

1. Ξαπλωμένη «μύγα»

Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μυς της μασχάλης. Για να την κάνετε σωστά, ξαπλώστε με την πλάτη σας τελείως ίσια και σηκώστε τα γόνατα πάνω από τους γοφούς σας, σε γωνία 90 μοιρών. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα γόνατά σας ψηλά και την πλάτη στο πάτωμα. Κρατώντας μικρά βαράκια, ανοίξτε τα χέρια σας προς το πλάι, με την παλάμη προς τα πάνω.

2. Μονόζυγο

Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι ιδανικό για την περιοχή των μασχαλών. Το Body Building εξηγεί ότι οι ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως αυτή, βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών και την καύση λίπους. Ιδανική άσκηση για την τόνωση των χεριών, της πλάτης και του στήθους.

3. Πιέσεις στήθους

Χρησιμοποιώντας αλτήρες χαμηλού βάρους, ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα γόνατά σας. Φέρτε τους αγκώνες σας στο πλάι σε γωνία 90 μοιρών και μετά σπρώξτε τα χέρια σας προς την οροφή. Λίγο πριν τα χέρια σας βρεθούν σε πλήρη ευθεία, χαμηλώστε τα προς το πάτωμα. Αυτή η άσκηση θα γυμνάσει το στήθος και τα χέρια σας, σύμφωνα με το Women’s Running.

4. Ανάποδη «μύγα»

Κρατήστε από ένα βαράκι σε κάθε χέρι, λυγίστε ελαφρώς τα γόνατά σας, κρατώντας την πλάτη ίσια. Σηκώστε και τα δυο χέρια, πιέζοντας του ώμους. Στη συνέχεια, χαμηλώστε αργά τα χέρια σας και επαναλάβετε.

5. Βάρη

Ξαπλώστε μπρούμυτα, κρατώντας βαράκια στα χέρια σας, που έχετε βάλει στο πλάι. Ενώ δουλεύετε τον κορμό σας, τραβήξτε τα χέρια προς τα πόδια σας και μετά σηκώστε το στήθος και το κεφάλι σας. Επεκτείνετε τα χέρια σας πάλι προς το πλάι και χαμηλώστε προς το έδαφος.

6. Κύκνος

Ξαπλώστε μπρούμυτα με τα χέρια σας ακριβώς κάτω από τις μασχάλες. Κρατήστε τους αγκώνες ανοιχτούς, σηκώστε το σώμα σας μερικά εκατοστά από το έδαφος και στη συνέχεια χαμηλώστε.

7. Κολύμπι

Ξαπλώστε μπρούμυτα και τεντώστε τα χέρια και τα πόδια σας. Σηκώστε τα χέρια και τα πόδια σας από το έδαφος και αρχίστε να τα κουνάτε σαν να κολυμπάτε. Αν κάνετε τακτικά αυτές τις ασκήσεις, θα εξαφανίσετε τα παχάκια από τις μασχάλες σας. Μπορεί η γυμναστική να μην είναι πάντα διασκεδαστική, αλλά αξίζει τον κόπο. Η Τζίλιαν Μάικλς εξηγεί ότι διατηρώντας τη δύναμη του πάνω μέρους του σώματος, θα βελτιωθεί η στάση του σώματος και η συνολικότερη υγεία.


Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο:

Πηγή: tilestwra.com

Read Next

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Περισσότερα από

Life

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.