ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Live Love Your Feet»: Το νέο σύνθημα της Hansaplast που αγαπάει τα πόδια σου

Τα επιθέματα ανώτερης τεχνολογίας Hansaplast για φουσκάλες έρχονται με ανανεωμένο design και μας προστατεύουν, ενώ απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες

«Live Love Your Feet»: Το νέο σύνθημα της Hansaplast που αγαπάει τα πόδια σου

Λατρεύεις το jogging και την πεζοπορία; Αγαπάς τα ταξίδια και σε αυτά αφιερώνεις ώρες περπατώντας για να ανακαλύψεις τους νέους προορισμούς; Ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας και οι ψηλοτάκουνες γόβες είναι μέρος του στυλ σου; Με λίγα λόγια, ζεις την κάθε σου στιγμή και μένεις συνεχώς δραστήριος; Τότε, το νέο σύνθημα της Hansaplast “Live Love your Feet” σε εκφράζει απόλυτα καθώς μεταφέρει το μήνυμα ότι η κάθε σου μέρα είναι για να την απολαμβάνεις, όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς ενοχές ότι η αυξημένη σωματική δραστηριότητα επιβαρύνει την υγεία των ποδιών σου.

Η αυξημένη σωματική δραστηριότητα επιφέρει συνεχή πίεση και τριβή στα κάτω άκρα, που πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πληγών και επώδυνων φουσκάλων. Ακόμα και μία μικρή φουσκάλα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά μας.

«Live Love Your Feet»: Το νέο σύνθημα της Hansaplast που αγαπάει τα πόδια σου

Με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση άνω των 90 ετών, η Hansaplast έχει την απάντηση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της φουσκάλας, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Οι φουσκάλες επουλώνονται γρηγορότερα, όταν αντιμετωπίζονται με ειδικά επιθέματα. Βασισμένα στην υδροκολλοειδή τεχνολογία, η οποία εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη επούλωση πληγών, τα επιθέματα ανώτερης τεχνολογίας Hansaplast για φουσκάλες κυκλοφορούν με ανανεωμένο design σε τρία μεγέθη: μικρό, μεγάλο και XL.

Τα Hansaplast Επιθέματα για Φουσκάλες ανακουφίζουν από την πίεση και τον πόνο άμεσα χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τη βρωμιά και τα βακτήρια. Ταυτόχρονα, είναι κατάλληλα για κάθε φουσκάλα σε οποιοδήποτε σημείο των ποδιών.

Ακόμα και οι φουσκάλες ανάμεσα στα δάχτυλα που δύσκολα φτάνονται, μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία με το Hansaplast Blister Plaster Small, ενώ και οι φουσκάλες των φτερνών γίνονται παρελθόν με το Hansaplast Blister Plaster Large.

Είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση φουσκαλών στα πόδια όταν είστε εν κινήσει και έτσι μπορείτε γρήγορα να επιστρέψετε άμεσα στο πρόγραμμά σας. Η αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων Hansaplast επιβεβαιώνεται και από σχετική έρευνα, στην οποία ποσοστό 94% των ατόμων που τα δοκίμασαν, δήλωσαν ότι τα συστήνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.hansaplast.gr/careforyourfeet.

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.