ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η συγκλονιστική αφήγηση μιας γυναίκας: Τελείωσε το σεξ, χωρίς η ίδια να φτάσει σε οργασμό

«Ο άνδρας ερεθίζεται, ο άνδρας διεισδύει στη γυναίκα, ο άνδρας εκσπερματώνει – αυτό μας είπαν ότι είναι το σεξ». Μια πραγματική ιστορία που αναζητάει την ολοκλήρωση.

Η συγκλονιστική αφήγηση μιας γυναίκας: Τελείωσε το σεξ, χωρίς η ίδια να φτάσει σε οργασμό

Φίλε μου, έφτασες σε οργασμό και αποκοιμήθηκες. Εγώ δεν είχα οργασμό και τώρα δεν με παίρνει ο ύπνος, που σημαίνει ότι είμαι ξύπνια, που σημαίνει ότι τώρα πρόκειται να σου μιλήσω για τον φεμινισμό.

Ποιος είσαι; (Μεγάλο ερώτημα). Είσαι κάθε άνδρας, κάθε άνθρωπος, είσαι ένα από τα τυχερά καθάρματα με τα οποία έτυχε να κυληστώ στο κρεβάτι.

Ποιος είσαι; Είσαι ένα αξιοπρεπής τύπος. Είσαι ξεκάθαρος. Δεν αισθάνομαι σαν να πρόκειται να με βιάσεις.

Όχι, δεν είσαι κακός. Ούτε το σεξ ήταν ιδιαίτερα κακό. Και ξέρω από κακό σεξ. Ξέρω το σεξ του εξαναγκασμού και ξέρω το σεξ στο οποίο ο σύντροφός σου απολυμαίνει τα χέρια του πριν χρησιμοποιήσει το δάχτυλό του.

Όχι, φίλε, δεν ήταν κακό σεξ. Ήταν φυσιολογικό σεξ. Κανονικό, βαρετό, αόριστα απάνθρωπο ετεροφυλικό σεξ.

Κι εκεί είναι το πρόβλημα: Στην κανονικότητα.

Πίστεψέ με: Μου αρέσει να είναι κάποιος από πάνω και να μου κάνει το «γουδοχέρι». Αλλά φίλε μου, έχω την αίσθηση ότι μπορείς και καλύτερα. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Επειδή υπήρχε κάτι «στην χορογραφία του όλου πράγματος» που με άφησε ανικανοποίητη.

Ναι, μιλώ για την έλλειψη οργασμού.

Πριν μιλήσουμε όμως για τον οργασμό, ας μιλήσουμε για το σεξ. Τι είναι το σεξ;

Εγώ κάνω σεξ μέχρι να τελειώσει ο άνδρας, εγώ δεν τελειώνω, δεν ρωτάει αν θα ήθελα να τελειώσω ή αν μπορεί να με βοηθήσει να τελειώσω, και στη συνέχεια το σεξ σταματάει γιατί ο ίδιος ήρθε σε οργασμό.

Εδώ, είναι υποθετικά αυτό που θεωρείς σεξ: Φιλιόμαστε, παίζεις με το στήθος μου, σε παίρνω στο στόμα, ωστόσο δεν κατεβαίνεις χαμηλα σε μένα, ακόμη και αν το ζητώ [* λες μερικές μαλακίες τύπου «Κατεβαίνω χαμηλά μόνο στις γυναίκες με τις οποίες είμαι ερωτευμένος. Τώρα το βάλτον τον στο στόμα σου»]. Το πέος μπαίνει στον κόλπο, το πέος κινείται μέσα έξω στον κόλπο, το πέος αναγκάζει τον αέρα να εισέλθει στον κόλπο και να να κάνει πολλούς αστείους ήχους, και τέλος το πέος εκσπερματώνει.

Θα φύγεις από πάνω μου, θα σηκωθείς, θα βγάλεις το προφυλακτικό, θα κατουρήσεις, θα κάνεις ό,τι κάνουν οι άνθρωποι με πέη στο μπάνιο αφού έχουν φτάσει σε οργασμό, θα βάλεις τα εσώρουχά σου, θα έρθεις πίσω στο κρεβάτι και θα κοιμηθείς. Το σεξ έχει τελειώσει τώρα. Το σεξ έχει τελειώσει, επειδή έχεις αποφασίσει ότι έχει τελειώσει. Έχεις αποφασίσει ότι το σεξ έχει τελειώσει ​​επειδή είσαι άνδρας, και επειδή αυτό το σεξ ευνοεί τα άτομα με πέη - ο άνδρας ερεθίζεται, ο άνδρας διεισδύει στη γυναίκα, ο άνδρας εκσπερματώνει – αυτό μας είπαν ότι είναι το σεξ.

Επειδή μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.

Έχεις ακούσει ποτέ γι’ αυτό που ονομάζεται πατριαρχία; Είναι ένα φανταχτερό όνομα που οι φεμινίστριες (εμείς οι όμορφοι άνθρωποι) έχουμε εφεύρει για τα συστήματα ισχύος (όπως οι κοινωνίες), που ευνοούν τους άνδρες.

Η πατριαρχία είναι ένα σύστημα που λειτουργεί σε κάθε επίπεδο. Δομεί όχι μόνο τις εμφανείς περιπτώσεις διακρίσεων λόγω φύλου, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

Επηρεάζει τον τρόπο που μας διδάσκουν να δρούμε και να υπάρχουμε στον κόσμο. Αυτό επηρεάζει τη συμπεριφορά μας σε επίπεδα που δεν μπορούμε να δουμε ή να καταλάβουμε γιατί τα θεωρούμε δεδομένα. Φτιάχνει ένα μοτίβο στις πεποιθήσεις του πώς αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι δομεί και τη συμπεριφορά μας.

Η πατριαρχία, ή αλλιώς ένα σύστημα με προνόμια ανδρών, είναι σαν τροφή για το μυαλό τις καρδιές μας και τις κοινωνικές μας εμπειρίες: Τη βιώνουμε στα σπίτια μας, σε δημόσιους χώρους, στο σχολείο, στην κοινωνική μας ζωή, στις σχέσεις, ή μέσα από τα ΜΜΕ. Την έχουμε χωνέψει, και την έχουμε κάνει δομικό στοιχείο των σκέψεών μας, των συμπεριφορών μας, των πεποιθήσεων μας σχετικά με το τι είναι σωστό και τι λάθος.

Επίσης δομεί και το σεξ.

Και τώρα, συγχώρεσέ με, αλλά πάω στο μπάνιο να αυνανιστώ.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους αυτή η δομή -που ευνοεί τους άνδρες- επηρεάζει το σεξ. Ένας από αυτούς είναι η συναίνεση και τι είναι ευπρόσδεκτο στο σεξ.

Αυτό βοηθάει στον καθορισμό του τι είναι σεξ, και το πώς βιώνουμε. Για να καθοριστεί αμέσως μετά ποιος δικαιούται να αισθάνεται σεξουαλική ευχαρίστηση και ποιος όχι.

Έτσι τώρα, με αυτό το πλαίσιο στη θέση του, μπορούμε να μιλήσουμε για το χάσμα του οργασμού.

Το χάσμα του οργασμού είναι μεγάλο και ρεαλιστικό. Όταν πρόκειται για σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών, οι άνδρες έχουν πολύ περισσότερους οργασμούς από τις γυναίκες.

Οι οργασμοί είναι διασκέδαση. Οι οργασμοί είναι σούπερ διασκέδαση! Έχω γεννηθεί για οργασμούς. Πιστεύω όμως ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι για πολλούς ανθρώπους, η σεξουαλική ευχαρίστηση μπορεί να υπάρχει και πέρα ​​από τον οργασμό, έξω από τον οργασμό. Το να εστιάζουμε μόνο στους οργασμούς μπορεί να κάνει το σεξ απογοητευτικό για τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να έχουν έναν. Μπορεί επίσης να προωθήσει τον προσανατολισμό στο στόχο που νομίζω ότι είναι μέρος του προβλήματος: τον στόχο της ανδρικής εκσπερμάτωσης.

Αλλά είναι σημαντικό να σκεφτούμε το χάσμα του οργασμού, επειδή ο οργασμός, και συγκεκριμένα ο ανδρικός οργασμός, είναι το καθοριστικό στοιχείο του σεξ μεταξύ αρσενικού και θηλυκού. Και αυτό γιατί συμβαίνει το εξής: Εγώ κάνω σεξ μέχρι να τελειώσει ο άνδρας, εγώ δεν τελειώνω, δεν ρωτάει αν θα ήθελα να τελειώσω ή αν μπορεί να με βοηθήσει να τελειώσω, και στη συνέχεια το σεξ σταματάει γιατί ο ίδιος τελείωσε, και όλοι είναι ευχαριστημένοι δήθεν.

Η φεμινιστική αυτή διάλεξη δεν είναι γιατί ανησυχώ μόνο για τον ίδιο τον οργασμό. Αν ήμουν τόσο παθιασμένη με τους οργασμούς θα μπορούσα να πάω κάπου και να έχω έναν. Πιο πολύ, αγαπητέ φίλε, με απασχολεί η αδικία. Ανησυχώ και απογοητεύομαι με την αποκτήνωση του σεξουαλικού συστήματος που είναι τόσο συντριπτικά προσανατολισμένη προς την ευχαρίστηση του άνδρα, ενώ αγνοεί τη δική μου.

Μπορούμε να σκεφτούμε διάφορες εξηγήσεις για την έλλειψη οργασμού.

1. πέη και αιδοία είναι διαφορετικά, και ίσως είναι βιολογικά πιο δύσκολο για τον κόλπο να φτάσει σε οργασμό.

Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες τείνουν να έρχονται σε οργασμό, λιγότερο από τους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι οι γυναίκες έρχονται σχεδόν πάντα σε οργασμό κατά τη διάρκεια του λεσβιακού σεξ από ό, τι κατά τη διάρκεια του ετεροφυλόφιλου έρωτα. Αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα δεν είναι οι κόλποι, αλλά τι κάνουμε με αυτούς.

2. πέη και αιδοία είναι διαφορετικά, και τα πράγματα που οι άνθρωποι έχουν την τάση να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεξ τείνουν να είναι πιο συμβατά με την ανδρική σεξουαλική ευχαρίστηση.

Μπορείτε να μας κάνετε σεξ σαν γυναίκες.

Γιατί εγώ δεν αισθάνομαι σαν την βασική διάκριση ανάμεσα στις λεσβιακές σεξουαλικές εμπειρίες μου και τις ετεροφυλικές, το θέμα της ανατομίας. Οι γυναίκες εκπαιδεύονται να σκέφτονται τους άλλους ανθρώπους περισσότερο, να νοιάζονται για τους άλλους ανθρώπους και να παρέχουν πράγματα σε αυτούς.

Αγαπητέ φίλε που βρίσκεσαι δίπλα μου, παρασυρμένος από την ευχαρίστηση, αύριο θα φύγω από το σπίτι σου.

Αύριο το πρωί θα πάρω το μετρό, και θα έχω παγιδευτεί σε έναν φαρισαϊκό θυμό λόγω μη οργασμού, την ώρα που γύρω μου θα υπάρχουν άνθρωποι εργάτες ή φτωχοί. Και θα αισθάνομαι ντροπή, που είμαι μια πλούσια κυρία με ελευθερία και μεγάλο εισόδημα και χωρίς πίεση να παντρευτεί, της οποίας το μεγαλύτερο παράπονο είναι ότι οι άνδρες δεν της δίνουν αρκετή σεξουαλική ευχαρίστηση.

Αλλά εδώ είναι το ζητούμενο: Οι ιδεολογίες των φύλων, όπως και οι άλλες καταπιεστικές ιδεολογίες, λειτουργούν σε κάθε επίπεδο. Από το βασικό δικαίωμα στην τροφή και τη στέγη μέχρι τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Μπορούμε να καταλάβουμε ότι επηρεάζουν όχι μόνο το δικαίωμά μας στη ζωή, αλλά και το δικαίωμά μας στην όμορφη ζωή.

Η ισότητα των φύλων είναι ένα μόνο μέρος της δημιουργίας ενός κόσμου στον οποίο τα άτομα με μεγαλύτερη δύναμη θα εκπαιδεύονται να δώσουν προτεραιότητα σε εκείνους με λιγότερη.

Και τώρα, συγχώρεσέ με, αλλά πάω στο μπάνιο να αυνανιστώ.

Αll credits: Reina Gatusso.

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.