ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αναγέννηση του δέρματος με Fraxel Laser. Μια "καινούργια" εσύ

Το fraxel ενεργοποιεί το κολλαγόνο της καρδιάς του δέρματος και αποτελεί αποδοτική θεραπεία για ρυτίδες, σύσφιξη σε στέρνο και χέρια, πανάδες, και ραγάδες

Αναγέννηση του δέρματος με Fraxel Laser. Μια "καινούργια" εσύ

Γράφει ο Κυριάκος Βολονάκης,

Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ


Το Fraxel αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία στη φαρέτρα του έμπειρου δερματολόγου – πλαστικού χειρουργού, στην αντιμετώπιση δερματικών βλαβών που δημιούργησε ο χρόνος και οι συνθήκες ζωής. Αποτελεί ίσως την πιο διαδεδομένη και αποδεκτή λύση παγκοσμίως για την αναγέννηση του δέρματος, εξασφαλίζοντας ένα υγιές δέρμα.


Το υγιές δέρμα είναι το ζητούμενο τόσο από τους ιατρούς που ασχολούνται με την αισθητική δερματολογία όσο και από τον κόσμο, που σκέφτεται να κάνει κάτι καλό για το δέρμα του με το λιγότερο επεμβατικό τρόπο. Το Fraxel εξασφαλίζει υγεία στο δέρμα και το υγιές δέρμα φαίνεται καλύτερο και διορθώνει από μόνο του τις ατέλειες, που ο χρόνος, ο ήλιος και άλλοι παράγοντες δημιούργησαν. Με άλλα λόγια, το Fraxel ξυπνά την αναγεννητική ικανότητα του οργανισμού και αυτός είναι ο λόγος που τα αποτελέσματά του είναι απολύτως φυσικά. Απόλυτα φυσικά αποτελέσματα, γιατί ο στόχος της θεραπείας με Fraxel είναι η ενεργοποίηση του κολλαγόνου, της «καρδιάς» του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι αυτό στο οποίο οφείλεται ο όγκος, η στήριξη και η ελαστικότητα του δέρματος και είναι αυτό που φθείρεται - μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Συχνά το κολλαγόνο του δέρματος παρομοιάζεται ως το νερό μίας δεξαμενής, η οποία έχει ρηγματωθεί και χάνει σταθερά νερό με το χρόνο. Το Fraxel έρχεται να συμπληρώσει αυτή τη δεξαμενή με φρέσκο νερό, η οποία θα συνεχίσει αφενός να έχει απώλειες, αφετέρου θα έχει αναπληρώσει τον όγκο νερού που είχε πριν από τρία – τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Το μεγάλο πλεονέκτημα

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της θεραπείας με Fraxel είναι η δυνατότητα που δίνει στον έμπειρο χειριστή να έχει πλήρη έλεγχο του χρόνου αποθεραπείας μετά τη συνεδρία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογής από τον ασθενή επιθετικής θεραπείας με ερύθημα, το οποίο μπορεί να διαρκέσει 5 ή 6 ημέρες, ή λιγότερο επιθετικής θεραπείας, όπου την επόμενη της συνεδρίας ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις κοινωνικές υποχρεώσεις του. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες για την εξασφάλιση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το Fraxel Laser είναι μία ασφαλής και αποδοτική θεραπεία, που δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο για την αντιμετώπιση ρυτίδων, δυσχρωμικών αλλοιώσεων ή ουλών ακμής. Αποτελεί θεραπεία εκλογής στο λαιμό για σύσφιγξη, στο στέρνο και στη ραχιαία επιφάνεια των χεριών για βελτίωση της υφής και την εξάλειψη πανάδων, ενώ εντυπωσιάζει με τη δράση του στην καταπολέμηση των ραγάδων της εφηβείας και των ραγάδων που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Read Next

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

Περισσότερα από

Life

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.