ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 σημεία στα οποία πρέπει να βάζεις αποσμητικό (εκτός από τις μασχάλες)

Σταμάτα τον ιδρώτα, τις μυρωδιές και την αίσθηση της υγρασίας τώρα.

10 σημεία στα οποία πρέπει να βάζεις αποσμητικό (εκτός από τις μασχάλες)

Ενώ οι μασχάλες μας ιδρώνουν περισσότερο από τα υπόλοιπα μέρη στο σώμα μας, δεν είναι το μόνο σημείο που χρειάζεται προστασία. Έχετε ακούσει για κάτι που ονομάζεται ιδρώτας στήθους; ή ιδρώτας της μέσης; Ένα stick μπορεί να μειώσει δραστικά την εφίδρωση, και να σκοτώσει τα βακτήρια από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα (ειδικά τα δάχτυλα των ποδιών).

Παρακάτω θα ανακαλύψετε άλλα 10 σημεία για να εφαρμόσετε αποσμητικό πριν οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού χτυπήσουν κόκκινο.

Στο πρόσωπό σας

Εντάξει, ακούγεται λίγο αστείο, αλλά εφαρμόζοντας το stick του αποσμητικού στο πρόσωπό σας, σταματά την εφίδρωση και σας δίνει ένα ματ αποτέλεσμα. Επίσης, μερικά φυσικά αποσμητικά περιέχουν ανόργανα άλατα (όπως το κρύσταλλο) που μπορεί να βοηθήσουν στην εξαφάνιση των σπυριών, την ώρα που άλλα συστατικά σκοτώνουν τα βακτήρια.

10 σημεία στα οποία πρέπει να βάζεις αποσμητικό (εκτός από τις μασχάλες)

Στα τακούνια σας

Τα νέα παπούτσια, σάς κάνουν να βγάζετε φουσκάλες; Για βγάλτε το αποσμητικό stick... Τρίψτε το roll on μέσα στα τακούνια σας και κατά μήκος των πλευρών των ποδιών σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα στρώμα λιπαντικού το οποίο σταματά την τριβή, και έτσι δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε χάνζαπλαστ.

Στην γραμμή μεταξύ προσώπου και μαλλιών

Αυτό το τρικ μπορεί να κρατήσει τον ιδρώτα μακριά από τα μάτια και είναι ό,τι πρέπει για όσους τρέχουν ή ιδρώνουν πολύ εύκολα. Απλά τρίψτε το stick γύρω από την γραμμή των μαλλιών και κατά μήκος του λαιμού σας για να κρατήσετε μακριά από το πρόσωπο τον ιδρώτα. Προσοχή: χρησιμοποιήστε ένα αόρατο stick αντί του λευκού, για να αποφύγετε χρωματισμό.

Στην γραμμή του μπικίνι

Η φαγούρα και οι κοκκινίλες γύρω από τη γραμμή του μπικίνι είναι κάτι που θέλετε να αποφύγετε κατά τη διάρκεια διακοπών σας. Μια λύση που ήδη έχετε στο μπάνιο σας είναι το άοσμο αποσμητικό. Εφαρμόστε στην περιοχή γύρω από το μπικίνι σας και σταματήστε τις τρίχες που γυρίζουν προς τα μέσα και το έγκαυμα από το ξυραφάκι. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό stick από αυτό που χρησιμοποιείτε στις μασχάλες.

Στο εσωτερικό των μηρών σας

Οκ, είμαστε ενθουσιασμένες που επιτέλους θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας σορτσάκια. Δεν θέλουμε όμως ερεθισμούς. Το τρίψιμο μεταξύ των μηρών μπορεί να προκαλέσει εφίδρωση, κοκκινίλες, και ερεθισμένο δέρμα. Περάστε λίγο stick στο εσωτερικό της περιοχής του μηρού για να μειώσετε την τριβή.

Στα πόδια σας

Προσπαθείτε να μπείτε στα αγαπημένα σας τζιν, αλλά τα ιδρωμένα πόδια αρνούνται; Χρησιμοποιήστε roll on για να γλιστρήσετε εύκολα μέσα.

Πίσω από τα γόνατα σας

Αφορά κυρίως τους ποδηλάτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα της συγκέντρωσης του ιδρώτα στο σημείο. Το πρόβλημα με τον ιδρώτα πίσω από τα γόνατα μπορεί να λυθεί εύκολα με ένα αποσμητικό σπρέι ή το κλασικό stick.

Kάτω από τις πατούσες σας

Ακριβώς όπως και με τις μασχάλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντιιδρωτικά για τα πόδια σας, ώστε να περιορίσετε τον ιδρώτα και τη μυρωδιά. Ισχύει και για τις πατούσες. Εφαρμόστε, αφήστε να στεγνώσουν και φορέστε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια.

Κάτω από το στήθος σας

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, αυξάνεται η εφίδρωση του μαστού (είναι γεγονός). Μπορείτε να αποφύγετε τους λεκέδες από ιδρώτα στο αγαπημένο σας sundress στην περιοχή κάτω από το στήθος σας με ένα αποσμητικό σπρέι.

Στα χέρια σας

Έχετε ιδρωμένα χέρια; Το αποσμητικό μπορεί να είναι η λύση. Είναι λογικό βέβαια ότι δεν θέλετε να βάλεε αποσμητικό στις παλάμες σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, σας προτείνουμε να βρείτε ένα καλό αντιιδρωτικό και να εφαρμόσετε πριν τον ύπνο. Θα βοηθήσει στον περιορισμό του ιδρώματος τη διάρκεια της ημέρας.

Read Next

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.