ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Μάθετε να είστε διαδραστικοί, συντονισμένοι με την σύντροφό σας  και αυτή θα αρχίσει να τρέφει σοβαρή εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

10 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Το σεξ έχει τα πάνω και τα κάτω του. Όπως και οι σχέσεις. Αν ωστόσο εσείς αγόρια ξεκινήσετε από μια σωστή βάση, τότε είναι πολύ πιθανό να βρείτε στόχο. Να χτυπήσετε κόκκινο. Να -πώς το λένε... να μην έχετε κάτω αλλά μόνο πάνω. Κάντε τη ζωή και των δυο σας ευχάριστη - μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα - και η σχέση σας μπορεί να φτάσει σε νέα ύψη.


Δώστε προσοχή σε όσα δεν λέει
Δυστυχώς, κάποιοι άνδρες δεν ξέρουν πώς να συντονιστούν με τις συντρόφους τους. Ορισμένοι απλά δεν ανταποκρίνονται στα σήματα που στέλνουν οι γυναίκες. Μάθετε να είστε διαδραστικοί, συντονισμένοι με την σύντροφό σας και αυτή θα αρχίσει να τρέφει σοβαρή εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Μαζί με όσα σας λένε, δώστε προσοχή στα σωματικά μηνύματά τους (γκρίνια, βαριά αναπνοή, αυξημένη υγρασία) και κάντε το κάτι παραπάνω.

Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να ερμηνεύσει ένα σήμα, απλά ρωτήστε: «Σου αρέσει αυτό;» ή «Μήπως δεν το κάνω σωστά;» Η σύντροφός σας ίσως είναι ντροπαλή για να πει κάτι από μόνη της και θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ρωτήσατε.


Προκαταρκτικά και afterplay
Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι σεξ είναι ως επί το πλείστον η διείσδυση, μια γυναίκα χρειάζεται προκαταρκτικά και afterplay. «Αν ένας άντρας γυρίσει και αποκοιμηθεί μετά το σεξ, η γυναίκα θα νιώσει εγκαταλελειμμένη» λέει η Δρ Gilda Carle, συγγραφέας του "8 Συμβουλές για να καταλάβετε το αντίθετο φύλο". Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι «Μια γυναίκα θέλει ερωτικά παιχνίδια για να "ζεσταθεί" πολύ πριν την πράξη της συνουσίας, με φλερτ, μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα, κ.α.». Σεξ για μια γυναίκα δεν είναι μόνο το σεξ, είναι μια φυσική και συναισθηματική αντανάκλαση του συναισθήματος που επιθυμεί.


Εξερευνήστε τα κοινά σας hot spots
Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα να την εξερευνήσει μέσα και έξω με τα δάχτυλά του, και να κάνει την σεξουαλική πράξη μια περιπέτεια και για τους δύο. Το «Ας δούμε αν μπορώ να βρω το G-spot σου», για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι μια αμοιβαία εξερεύνηση για το ζευγάρι, λέει η Δρ Gilda. Φιλήστε τη και χαϊδέψτε τη σε ερωτογενείς ζώνες όπως το εσωτερικό των μηρών της, το αυτί, και ακόμη χαμηλότερα στην πλάτη της.

Μίλα της βρώμικα
Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται θελκτικές. Θέλουν να ξέρουν ότι σας ερεθίζουν. Θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές. Ότι τις εκτιμάτε και τις τιμάτε. Οι ατομικές προτιμήσεις φυσικά ποικίλουν (βρώμικες λέξεις, περιγραφικές, ρομαντικές), αλλά δοκιμάστε διαφορετικό dirty talking για να δείτε σε ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα η σύντροφός σας. Σε κάθε περίπτωση, ΜΗΝ ντρέπεστε.


Διέγερση της κλειτορίδας
Ναι, αγόρια, οι γυναίκες θέλουν περισσότερη από αυτή. Μερικές γυναίκες με ένα δάχτυλο και άλλες με τρία, στα οπίσθια και στο αιδοίο ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πειράγματα με τη γλώσσα σας, ασκώντας πίεση (όχι μεγάλη) στην κλειτοριδική περιοχή. Δοκιμάστε διαφορετικές ποσότητες πίεσης, ρυθμών, και διάρκειας χρόνου για να δείτε τι της αρέσει καλύτερα (για πολλές γυναίκες, η άμεση επαφή με την κλειτορίδα μπορεί να είναι πολύ έντονη, γι αυτό να είστε ευγενικοί).



Λατρέψτε την ίδια, όχι μόνο τον οργασμό της
Μια γυναίκα θέλει να την χαϊδέψετε αισθησιακά και όχι να την ζουλήξετε. «Μια πελάτισσά μου παραπονιέται ο σύζυγός της αρπάζει τα στήθη της, και η ίδια αισθάνεται σαν ένα κομμάτι κρέας», λέει η Δρ Gilda. «Η γυναίκα θέλει να δει λατρεία στα μάτια του συντρόφου της. Αν μια γυναίκα αισθάνεται ότι μόνος στόχος σας είναι να την κάνετε να φτάσει σε οργασμό, μπορεί να αισθανθεί ότι αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το εγώ σας.


Βεβαιωθείτε ότι θα τελειώσει πρώτη
Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να έχουν οργασμό περισσότερες από μία φορές. Και αυτό σημαίνει ότι η δουλειά είναι να βεβαιωθείτε ότι -αν μπορούν- θα έχουν περισσότερους από έναν. «Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το 70% των γυναικών χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση για να φτάσουν σε οργασμό [βλέπε πάνω]. Μην βασιστείτε λοιπόν στη διείσδυση. Αντίθετα, κάντε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε και κάντε την να τελειώσει ακόμη και πριν τη διείσδυση.

Πείτε της ότι είναι όμορφη
Γιατί πολύ απλά είναι. Να της το πείτε εκεί που δεν το περιμένει. «Εκτός και αν μιλάμε για την Angelina Jolie, όλοι έχουμε μια φράση που δεν χορταίνουμε να ακούμε, και αυτή είναι η εξής: " είσαι τόσο όμορφη!" » λέει η Wendy Newman, συγγραφέας του "121 πρώτα ραντεβού".


Να είστε αυθόρμητοι
Στις γυναίκες αρέσουν οι εκπλήξεις, ιδιαίτερα οι σέξι. Όταν μια γυναίκα ξέρει ότι έχετε αγοράσει κάτι γι 'αυτήν, σκέφτεται πόσο σας αρέσει και μπορεί να την εμπνεύσετε να είναι λίγο πιο τολμηρή επόμενη φορά που κάνει ψώνια.

Δώστε προσοχή και πέρα από το σεξ
Μια γυναίκα θέλει να ξέρει ότι ένας άντρας "βγαίνει από το δρόμο του" για εκείνη. Θα μπορούσε να είναι ένα κόσμημα που της αγοράσατε γιατί την σκεφτήκατε, ή ο χρόνος που ξοδέψατε για να της πάρετε ένα μπουκέτο λουλούδια. Όταν ένας άντρας αποδεικνύει ότι νοιάζεται, η γυναίκα θα νιώσει πιο όμορφα και ζεστά μαζί του, λέει η Δρ Gilda.Επίσης ακούστε την. Αυτό αποδεικνύει ότι μια γυναίκα είναι αρκετά σημαντική για έναν άντρα.

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.