ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εύη Φραγκάκη: Το άστοχο σχόλιό της περί «ανωμαλίας» για διεμφυλικό άτομο on air ανέβασε τους τόνους

Η άποψη που εξέφρασε τουλάχιστον άκομψα προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνομιλητών της.

Εύη Φραγκάκη: Το άστοχο σχόλιό της περί «ανωμαλίας» για διεμφυλικό άτομο on air ανέβασε τους τόνους

Αυτό το σχόλιο σίγουρα δεν περιμέναμε να το ακούσουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Παρόλο που η διάσημη παρουσιάστρια αποφεύγει συνειδητά τα αιχμηρά ή άκομψα σχόλια στον αέρα της εκπομπής της, η Εύη Φραγκάκη επέλεξε να εκφράσει τη δική της άποψη για ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά η διατύπωση μάλλον ήταν ατυχής.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Τεργιάκης έκανε ένα αφιέρωμα στη Gigi Gorgeous και τη «συναρπαστική ζωή της ηθοποιού, μοντέλου και youtuber που κάποτε ήταν αγόρι».

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρέα της εκπομπής κλήθηκε να σχολιάσει τη ζωή της Gigi με την Εύη Φραγκάκη να μένει στην επιλογή της διεμφυλικής χρήστριας του YouTube να κάνει σχέση με γυναίκα και συγκεκριμένα μια διάσημη κληρονόμο.

«Απλώς να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα, γιατί έχει αρχίσει να γίνεται λίγο το νέο trend αυτό με το “διεμφυλικό”, την αλλαγή φύλου και τη νομιμοποίηση στα 15. Αλλο που τα παιδιά επιτρέπεται να ψηφίζουν στα 18, αλλαγή φύλου μπορούν να κάνουν στα 15... Εκ των πραγμάτων ένα παιδί σε μία τόσο τρυφερή ηλικία δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει αλλαγή φύλου και ούτε να είναι σίγουρο» σχολίασε η Εύη Φραγκάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να εκφράζει τη διαφωνία με τη συνεργάτιδά της από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η Εύη Φραγκάκη, ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Εγώ να πω ένα “μπράβο” στην οικογένεια, που στηρίζει και ότι δεν επέτρεψε το bullying στο παιδί της. Αλλά τα τρία εκατομμύρια συνδρομητές που την προωθούν και την ακολουθούν τόσο πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι όλοι με διεμφυλικές τάσεις.

»Επίσης, η ανωμαλία, ανωμαλία ή το “μη σύνηθες”, δεν τίθεται μόνο στη σεξουαλική τάση, γιατί είδαμε ότι έγινε κορίτσι η Gigi και αποφάσισε να είναι με κορίτσι. Που σημαίνει ότι έχει τις ανδρικές ορμόνες, γιατί θέλει να είναι με κορίτσι» σχολίασε η Εύη Φραγκάκη.

Τότε, στην κουβέντα παρενέβησαν τόσο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όσο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως «η σεξουαλικότητα δεν συνδέεται με τον προσανατολισμό», ενώ η Εύη Φραγκάκη επέμεινε: «Όταν έχουμε ένα αγόρι που γίνεται κορίτσι αλλά θέλει να είναι με κορίτσια, εκεί έχουμε κάτι, βιολογικά υπάρχουν οι ορμόνες οι αντρικές».

«Εννοείς πως μία λεσβία έχει ορμόνες αντρικές;» σχολίασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Εύη Φραγκάκη να απαντά: «Όχι, αλλά αυτή ήταν αγόρι πρώτα. Οι ορμόνες δεν μπορούν να αλλάξουν, ακόμα και αν γίνει η επέμβαση».

Οι συνεργάτες της εξακολούθησαν να διαφωνούν μαζί της, διορθώνοντάς την αυστηρά πως δεν μιλάμε για ανωμαλία με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν μιλάμε για ανωμαλία, για κανονικό ή μη κανονικό. Όλα αποδεκτά είναι. Αλλά βλέπουμε πως είναι ένα αγόρι που ήταν κορίτσι από πάρα πολύ μικρό. Τα trans άτομα θα σου πουν ότι από πάρα πολύ μικρή ηλικία αισθάνονταν πως έχουν λάθος σώμα. Γιατί να μην έχει δικαίωμα να το αλλάξει αυτό;» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσθέτει: «Και δεν συμβαίνει με όλα τα παιδιά που έχουν διαφορετική σεξουαλικότητα. Δεν θέλουν όλα τα παιδιά να αλλάξουν φύλο, δεν είναι και καθόλου σίγουρα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Ελένη Μενεγάκη κράτησε αυστηρά απόσταση χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο πάνω στη συζήτηση ή τη διαφωνία των συνεργατών της.

Δες το σχετικό βίντεο.

Πηγή: www.yupiii.gr

Read Next

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

Περισσότερα από

Stories

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.

13 Απρ 2024

"Παίρνω το πιάνο και ίπταμαι": Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα δικά του συγκλονιστικά λόγια

"Πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε μια τόσο βάρβαρη εποχή που ζούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην φοβόμαστε". Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Απριλίου 1947.

12 Απρ 2024

O.J. Simpson: Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο O.Τζ. Σίμπσον, κι' εμείς θυμόμαστε την πιο απεχθή δολοφονία που συγκλόνισε την Αμερική

Η αδιανόητη κακοποίηση που υπέφερε η δολοφονημένη Νικόλ Μπράουν στα χέρια του συζύγου της Ο. Τζ. Σίμπσον μέσα από τα προσωπικά της ημερολόγια.

12 Απρ 2024

Τζέισον Στέιθαμ: Ο 23χρονος (παρολίγο Ολυμπιονίκης) Τζέισον, σε μια υπέροχη κατάδυση το μακρινό 1990. Και με μαλλιά!

Πριν κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη ο Τζέισον Στέιθαμ προπονούνταν στις καταδύσεις για την Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.