ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Viral: Η καθημερινή τρυφερή "τελετουργία" του νεαρού ζευγαριού, που λιώνει καρδιές

Είναι "σύζυγος- golden retriever" λέει η Holly για τον Emre που κατέκτησαν το TikTok με το βίντεο τους.

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, αυτός ο αφοσιωμένος σύζυγος αδημονεί να γυρίσει σπίτι και να περάσουν το βράδυ παρέα με τη σύζυγό του.

Στις 24 Φεβρουαρίου, η Holly Burt, η TikToker με έδρα το Λονδίνο, μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο που την έδειχνε να περιμένει στο παράθυρό της να περάσει ο σύζυγός της, Emre Okay, από ένα διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου - έτσι ώστε να την υποδεχτεί καθώς επέστρεφε από τη δουλειά.

"Κάθε βράδυ που ο σύζυγός μου επιστρέφει από τη δουλειά, με καλεί από το λεωφορείο και θέλει να τον χαιρετήσω από το σαλόνι μας", έγραψε η Burt πάνω από το βίντεο με τον σύζυγό της να χαιρετάει καθώς το λεωφορείο περνούσε από το σπίτι τους κατευθυνόμενο σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Έβαλε το γλυκό κλιπ να ακουστεί με τη μουσική που δεν είναι άλλη από το "Waterloo" των ABBA.

"Παντρεύτηκα ένα γκόλντεν ριτρίβερ", έγραψε αστειευόμενη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Για τους μη μυημένους, το "golden retriever boyfriend" αναφέρεται σε "ένα σημαντικό άλλο άτομο που είναι χαλαρό και καθιστά αρκετά απλή τη διατήρηση μιας ευτυχισμένης και ικανοποιητικής σχέσης" - τουλάχιστον σύμφωνα με το Urban Dictionary. Ο μοντέρνος όρος απογειώθηκε στο TikTok το 2023, με τα ζευγάρια να ανακαλύπτουν νέους τρόπους με τους οποίους μπορούν να θεωρούν τους συντρόφους τους "golden retriever".

Η Burt είπε στο PEOPLE ότι αυτή και ο Okay -με τον οποίο άρχισαν να βγαίνουν το 2016 - εργάζονται και οι δύο στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά εκείνη εργάζεται από το σπίτι, ενώ το γραφείο του είναι μια βόλτα με το λεωφορείο πιο μακριά. Δεδομένου ότι η διαδρομή του περνάει από το διαμέρισμά τους, τηλεφωνεί πάντα στην Burt όταν είναι σχεδόν στο σπίτι και έτοιμη να τον χαιρετήσει.

@holly_burt Asking him to act like my boyfriend on national TV for our third date and saying yes… first green flag! #marriage #goldenretriever #couples #fyp #viral #love ♬ original sound - Holly Burt


"Μένουμε σε μια πολύ ωραία γωνιακή μονάδα με όλα τα παράθυρα, οπότε είτε είμαι στην κουζίνα και βλέπω το λεωφορείο να περνάει είτε είμαι στο σαλόνι", λέει.

Το κλιπ με το αξιαγάπητο ζευγάρι κέρδισε τις εντυπώσεις. Το βίντεο έχει σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές, καθώς και 2,7 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια - πολλά από αυτά προέρχονται από χρήστες του TikTok που γοητεύτηκαν από τη γλυκιά σχέση του ζευγαριού. "Πρέπει να καταγράψεις όσες περισσότερες μπορείς και να κάνεις ένα μοντάζ", συνέστησε ένας άλλος χρήστης του TikTok στην Burt. "Φαντάσου να το βλέπεις αυτό όταν θα είστε και οι δύο 80 ετών!"

Η Burt είπε στο PEOPLE ότι ο σύζυγός της είναι ακριβώς τόσο γοητευτικός όσο δείχνει το βίντεο.

Και πρόσθεσε ότι ο Okay - ο οποίος κατάγεται από την Τουρκία - ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στη Γερμανία και δεν χρησιμοποιεί το TikTok, οπότε δεν έχει πλήρη επίγνωση της ευρείας δημοτικότητας του βίντεο στο διαδίκτυο.

"Με παίρνει τηλέφωνο κάθε τρεις ώρες περίπου και ρωτάει: "Τι γίνεται με τα νούμερα;" ", λέει. "Νομίζω ότι είναι αστείο γιατί έχω βρεθεί στο προσκήνιο και στο παρελθόν, και ο Emre δεν είναι στα social media [και] δεν καταλαβαίνει πραγματικά τι συμβαίνει".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

23 Απρ 2024

Ο Ελον Μασκ αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη - "Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα" -βίντεο

Το δημοφιλές βίντεο που συγκρίνει την πρόγνωση καιρού σε Ελλάδα και Γερμανία και κάνει τον γύρο του Χ, σχολίασε και ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, 'Ελον Μασκ.

18 Απρ 2024

Viral: Πήγε τον νεκρό θείο της στην Τράπεζα για να υπογράψει δάνειο για εκείνη!

Τον γύρο του κόσμου κάνει το απίστευτο βίντεο με την αποτρόπαια πράξη. Ο άνθρωπος είχε πεθάνει λίγες ώρες πριν.

Περισσότερα από

Viral

20 Σεπ 2023

Η σπάνια φωτογραφία γενεθλίων της Ιταλίδας ντίβας Σοφία Λόρεν στην Αθήνα

Όταν η Σοφία Λόρεν γιόρτασε τα 22α γενέθλια της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σήμερα η Ιταλίδα ντίβα κλείνει τα 89.

18 Σεπ 2023

Ασύλληπτο έγκλημα: παππούς και γιαγιά σκότωσαν την 5χρονη εγγονή τους επειδή λερώθηκε

Την μαστίγωσαν με ζώνη επειδή λερώθηκε -πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία το παιδί.

10 Απρ 2023

Σάλος με τον Δαλάι Λάμα: φίλησε ένα αγοράκι στο στόμα και του ζήτησε να του ρουφήξει τη γλώσσα "για πλάκα"

Με το επίμαχο βίντεο να έχει γίνει viral ο θρηκευτικός ηγέτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό.

29 Μαρ 2023

"Καλησπέρα από Σταύρο": ο "γύπας" του διαδικτύου έγινε και τραγούδι που παίζει στα κλαμπ

Χρήστης των social media στέλνει σε χιλιάδες κοπέλες το ίδιο μήνυμα προσδοκώντας ένα add.

31 Δεκ 2022

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει τον influencer Άντριου Τέιτ, ο οποίος συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και βιασμό

Πριν μερικές μέρες είχαν "λογοφέρει" στο Twitter και τώρα η Γκρέτα τον έλιωσε.

17 Ιουν 2022

Η μία φωτογραφία της Νταϊάνα που καθορίζει τη μόδα 20 χρόνια μετά

Ήταν το ρούχο που όπως και η Νταϊάνα έγινε viral