ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υπάρχουν κάποια emojis τα οποία δεν ξέρουμε τι σημαίνουν και τα χρησιμοποιούμε λάθος

Τα emojis έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια τα χρησιμοποιούμε όπως τα ερμηνεύουμε εμείς και όχι με την πραγματική τους έννοια

Υπάρχουν κάποια emojis τα οποία δεν ξέρουμε τι σημαίνουν και τα χρησιμοποιούμε λάθος

Δεν χρειάζονται έρευνες για να αποδειχθεί πόσο εθισμένοι είμαστε στα emojis. Μας βοηθούν να επικοινωνούμε και είναι ταυτοχρόνως διασκεδαστικά. Μελέτες ωστόσο έχουν αναφέρει ότι υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με το τι σημαίνουν ορισμένα emojis. Καθώς η Emojipedia σχεδιάστηκε στην Ιαπωνία, μερικές φορές δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τις αρχικές έννοιες ή προθέσεις. Μερικοί λένε ότι φταίνε οι διαφορετικές συσκευές στις οποίες λαμβάνουμε τις εικόνες που δημιουργούν αντικρουόμενες ιδέες, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι τις περισσότερες φορές είναι απλώς θέμα ερμηνείας του καθενός. Δείτε παρακάτω ορισμένα διφορούμενα emojis.

1. Υπόκλιση

Υπάρχουν κάποια emojis τα οποία δεν ξέρουμε τι σημαίνουν και τα χρησιμοποιούμε λάθος

Αυτό το emoji μοιάζει σαν ένα παιδάκι που είναι απλώς πολύ γλυκούλι. Στην πραγματικότητα είναι ένα ανθρωπάκι που υποκλίνεται βαθιά.

2. Ταχυδρομείο

Δίπλα στα υπόλοιπα κτίρια που υπάρχουν στα emojis, τα οποία στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε ακριβώς σε τι χρησιμεύουν ή τι αντιπροσωπεύει το καθένα, υπάρχει και αυτό το κτίριο που είναι το Ιαπωνικό Ταχυδρομείο.

3. Γλυκό; Λουλούδι;

Aυτό είναι ένα κέικ ρυζιού.

4. Αυτό δεν είναι ένα έκπληκτο πρόσωπο;!;!

Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένα πρόσωπο που εκφράζει σιωπή, για παράδειγμα: "Είσαι στη βιβλιοθήκη οπότε σώπασε." Η αλήθεια είναι ότι όλοι πιστεύαμε ότι εκφράζει έκπληξη...

5. Κι αυτό δεν είναι μπισκότο;!;!

Αυτό το emoji χρησιμοποιείτε κυρίως σαν μπισκότο αλλά στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει ένα κράκερ ρυζιού.

6. Προσευχή ή "κόλλα πέντε";

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το emoji βγάζει κάτι θρησκευτικό και όλοι το χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε την προσευχή. Θα μπορούσαν όμως να είναι και δύο χέρια που "κολλάνε πέντε".

7. Η γάτα που κλαίει

Οι Ιάπωνες έχουν τρέλα με τις γάτες. Στις υπόλοιπες χώρες, που γενικά δεν είναι βέβαιοι γιατί να υπάρχει emoji που δείχνει μια γάτα να κλαίει ή τι μπορεί να σημαίνει αυτό, το χρησιμοποιούν απλώς σαν μια πολύ λιγότερο σοβαρή έκφραση από ό, τι ένα emoji που δείχνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο να κλαίει.

8. Διακοσμητικό

Νομίζατε πως είναι κάποιο φρικιαστικό είδος μανιταριών; Ή μήπως η Σμαραγδένια Πόλη από τον Μάγο του Οζ; Στην πραγματικότητα είναι ένα Kadomatsu, μια γιαπωνέζικη σύνθεση από πεύκο που τοποθετείται μπροστά από ένα νέο σπίτι για να καλοσωρίσει καλά πράγματα.

9. ΟΚ!

Αυτό είναι πιθανότατα το πιο διφορούμενο εmoji που έγινε ποτέ. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι ένα κορίτσι που χορεύει. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απλώς παιχνιδιάρικο. Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει είναι η χειρονομία που κάνει κάποιος με όλο του το σώμα όταν θέλει να πει "OK".

10. Όχι. Αυτό δεν είναι κλ@νι@.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι αυτό που νομίζετε! Δεν είναι σύμβολο για κλ@νι@! Είναι το σύμβολο που έχουν και τα κινούμενα σχέδια όταν φεύγουν με ταχύτητα.

Read Next

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

Περισσότερα από

Stories

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.

13 Μαϊ 2024

Η ανατριχιαστική ιστορία της Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ των ABBA που έγινε πείραμα στα χέρια των Ναζί

Η τρομακτική, αληθινή ιστορία της Άνι που κατάφερε να γλιτωσεί όταν δραπέτευσε στη Σουηδία.

13 Μαϊ 2024

"Μια φιλενάδα μου είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να μαλώνω ποτέ με κάποιον που δεν αγαπάω"

Από τους πιο ποθητούς άντρες του Χόλιγουντ, με άπειρους έρωτες, έναν γάμο, εννιά παιδιά και ξέχειλο ταλέντο. Η παρανοϊκή γοητεία του Τζακ Νίκολσον εμπνέει.

13 Μαϊ 2024

Ο μοναχογιός της Ντόρις Ντέι ήταν ο στόχος του Τσάρλς Μάνσον στην στυγερή δολοφονία του 1969

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την μαζική δολοφονία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ του 60'.

12 Μαϊ 2024

John Lennon: Το πιο συγκινητικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ για τη μητέρα δεν μιλάει για μία σχέση αγάπης

Δεν μιλούν όλα τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη μαμά για έναν τρυφερό δεσμό αγάπης και αφοσίωσης. Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του John Lennon "Mother"

12 Μαϊ 2024

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού Θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

12 Μαϊ 2024

Κάθριν Χέπμπορν: Τα τέσσερα Όσκαρ, ο Σπένσερ Τρέισι και η αυτοκτονία που στιγμάτισε την ζωή της

Φεμινίστρια, ασυμβίβαστη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη η Κάθριν Χέπμπορν που μαγνήτιζε τους θεατές υπήρξε role model για τις γυναίκες.

12 Μαϊ 2024

"Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι; Πότε θα ‘ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι, να συνοδεύσουνε την βλακεία στην τελευταία της κατοικία";

Σαν σήμερα πεθαίνει ο Νίκος Γκάτσος, ο ποιητής των αθάνατων ελληνικών τραγουδιών. Τα ποιήματα και οι στίχοι του έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γαλλικά, Δανέζικα, Ισπανικά, Ιταλικά, Καταλανικά, Κορεατικά, Σουηδικά, Τουρκικά, Φινλανδικά.