ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Υπάρχει σοβαρός λόγος για να πας στο Noel στις 4 Ιουνίου και να καλοπεράσεις

Στις 4 Ιουνίου το Noel γιορτάζει μ ένα μεγάλο πάρτι τα τέταρτα γενέθλια του.

Υπάρχει σοβαρός λόγος για να πας στο Noel στις 4 Ιουνίου και να καλοπεράσεις

Ήταν Άνοιξη του 2015 όταν μια στοά στην καρδιά του κέντρου άνοιξε τις πόρτες της δημιουργώντας ένα μοναδικό και διαφορετικό χώρο που κάθε μέρα είναι γιορτή, που όλο τον χρόνο διατηρεί τη μαγεία, τη χαρά και την όμορφη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Υπάρχει σοβαρός λόγος για να πας στο Noel στις 4 Ιουνίου και να καλοπεράσεις

Από τότε μέχρι σήμερα, η Στοά Κουρτάκη δεν επαναπαύτηκε ποτέ, αφού δημιουργούσε διαρκώς διαφορετικούς κόσμους προς εξερεύνηση. Πάντα σε ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό φτιαγμένο με θεατρικότητα και φθαρτή πολυτέλεια, το Noel άλλαζε πρόσωπα, μετατράπηκε σε ένα γλυκό κόσμο γεμάτο γλειφιτζούρια, μεταμορφώθηκε σε βοτανικό κήπο, υπήρξε το εργαστήρι των noelves, υποδέχτηκε Δόγηδες και οι Μαρκησίες, μας μετέφερε για μια βραδιά στο πιο ιστορικό καμπαρέ του Παρισιού, έγινε ένας μπλε παράδεισος εξωτικών πουλιών.

Στα φετινά του γενέθλια, το Noel θα σβήσει 4 κεράκια κι έτσι η Στοά του που είναι πλέον πορτοκαλεώνας με την υπογραφή του Grand Marnier, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος, το εξωτικό μπλε και το μπαρ που μας μεταφέρει στο Μεξικό της Frida Kahlo θα γιορτάζουν την Τρίτη 4 Ιουνίου από νωρίς.

Τα τέταρτα γενέθλια του Noel θα ξεκινήσουν από τις 5 το απόγευμα με Dolce Vita και τα άκρως δροσιστικά italian aperitivi, με brands της εταιρείας Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, δια χειρός του head bartender του εστιατορίου Hytra, Παναγιώτη Φράγκου. Ιδανικά για την ώρα, θα μας δροσίσουν και θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τις 8.

Από τις 8 και μετά οι μπάρες του Noel θα μυρίσουν πορτοκάλι και τα cocktails της βραδιάς θα κάνουν την εμφάνιση τους με πρωταγωνιστή το legendary Grand Marnier. Τρεις υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις με Grand Marnier Rouge θα σε περιμένουν να τσουγκρίσεις και να ευχηθείς για τα τέσσερα χρόνια του αγαπημένου bar.

Οι Djs του πιο γιορτινού μπαρ της Αθήνας θα έχουν λάβει θέση από νωρίς στα decks επιλέγοντας τις αγαπημένες μουσικές, που έχουν χαρακτηρίσει όσο τίποτα το bar της οδού Κολοκοτρώνη, μουσικές φτιαγμένες από μεγάλες φωνές, με μεθυστικές νότες, αέρα άλλων εποχών, χτίζοντας όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, το soundtrack της βραδιάς.

Στις 4 Ιουνίου θα χορέψουμε ανάμεσα σε αμέτρητα μπαλόνια, θα φωτογραφηθούμε στο photobooth και φυσικά, θα σβήσουμε την τούρτα που είναι μια στιγμή μοναδική σε κάθε γενέθλιο πάρτι του Noel και δεν πρέπει να τη χάσεις.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.