ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι κρασί που έκανε θαύματα": Το σύντομο love affair Μαντόνα+Μάικλ Τζάκσον

"Η σχέση τους κράτησε όσο ένα βράδυ" λέει ο θρύλος, ενώ φήμες συμπληρώνουν ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα φιλί. Όλα αυτά το νοσταλγικό 1991.

«Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι κρασί που έκανε θαύματα»: Το σύντομο love affair Μαντόνα+Μάικλ Τζάκσον

"Ένα σχόλιο της Μαντόνα για την εμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον ήταν αρκετό για να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι" σύμφωνα με την ραδιοφωνικό παραγωγό, δημοσιογράφο και φίλη του βασιλιά της ποπ, Φλο Άντονι. Η Φλο αποκάλυψε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον (ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 50 του, το 2019), μερικές λεπτομέρειες, ο οποίες ορίζουν ακριβώς το πόσο ρηχός ήταν ο έρωτας του βασιλιά και της βασίλισσας της ποπ.

"Ο λόγος που η σχέση τους δεν συνεχίστηκε ήταν γιατί σε συνέντευξή της στην τηλεόραση η Μαντόνα είπε on camera ότι θα ήθελε ένα καινούργιο λουκ για τον Τζάκσον και συγκεκριμένα θα ήθελε αυτός να αποχωριστεί τις μπούκλες του" αποκάλυψε η Φλο.

Η ίδια αποκάλυψε ακόμα, πως ο ίδιος ο Τζάκσον της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Μαντόνα είχε περάσει μόνο μια νύχτα μαζί του στην Ολλανδία και ότι του είχε ξεκόψει από την αρχή ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάει μαζί του στη Disneyland, που ήταν το αγαπημένο του μέρος -κάτι που σίγουρα ράγισε την καρδιά του Μάικλ.

Οι αποκαλύψεις αυτές ήρθαν στο φως, το 2016, λίγο μετά την εξομολόγηση της Μαντόνα στην εκπομπή του James Corden, "Carpool Karaoke", όταν η ίδια σε μια έκρηξη νοσταλγικής ειλικρίνιας παραδέχτηκε ότι είχε κάνει πρώτη το βήμα για να προσεγγίσει τον τραγουδιστή και ότι τον είχε φιλήσει με γλώσσα στο στόμα.

"Ήταν λίγο ντροπαλός, αλλά μετά αποδείχθηκε πρόθυμος συνεργός. Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι κρασί που έκανε θαύματα", εξομολογήθηκε στην εκπομπή.

Η Μαντόνα και ο Μάικλ Τζάκσον στα Όσκαρ, το 1991 -Δείτε το βίντεο

"Ναι φιληθήκαμε στο στόμα με γλώσσα. Ήταν λίγο ντροπαλός. Παρόλ’ αυτά ήταν πρόθυμος συνεργός. Τον κατάφερα να χαλαρώσει με ένα ποτήρι Chardonnay. Κι έκανε θαύματα. Δούλεψε τέλεια" θα πει με περισσότερες λεπτομέρειες ενθυμούμενη ακόμα και την ποιλικία κρασιού που διαμεσολάβησε στο να έρθει ο ένας με τον άλλο κοντά.

Το άδοξο τέλος βέβαια αυτού του βραχύβιου ειδυλλίου ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο -είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει. Η Μαντόνα μάλλον μέσα στην έμφυτη περιέργειά της να δοκιμάσει όλα τα είδη ερώτων, θέλησε να γευτεί και αυτό με τον Μάικλ Τζάκσον, χωρίς όμως να δεχτεί να παίξει με τους όρους τους, να πάνε ίσως στη Ντίσνεϊλαντ. Κατά πάσα πιθανότητα έβαλε ενήλικους όρους στο φλερτ.

Δείτε τις αποκαλύψεις της Μαντόνα στον James Corden και την εκπομπή του "Carpool Karaoke":

Ίσως για αυτό και ο Μάικλ Τζάκσον δε την συγχώρεσε. Χρόνια μετά, σε ηχογραφημένη συνομιλία που ήρθε στη δημοσιότητα, την περιγράφει ως "κακιά μάγισσα", ενώ ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι η Μαντόνα τον ζήλευε για την επιτυχία του. "Δεν ήταν καλή, καθόλου ευγενική μαζί μου. Προσπαθούσε να με εκμεταλλευθεί για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά προς απογοήτευση της, εγώ βρισκόμουν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό δεν της άρεσε καθόλου" θα πει.

Στην ερώτηση πως δικαιολογεί την κοινή έξοδο τους σε δείπνο, το 1991, ο Τζάκσον διευκρινίζει ότι τότε η Μαντόνα είχε φορέσει το καλό της προσωπείο. Στη συνέχεια όμως αποκαλύπτει: "Προσπάθησε να με παρασύρει κλείνοντας μου στην αρχή ραντεβού στο εστιατόριο. Μετά όμως ήθελε να πάμε μαζί σε στριπτιζάδικο. Δεν πάω σε μπαρ με στριπτίζ. Εκεί που οι άντρες είναι γυναίκες και το αντίστροφο".

Ακούστε τον Μάικλ Τζάκσον να μιλάει για την Μαντόνα:

"Δεν έρχομαι με τίποτα" της είπε.

"Για να με εκδικηθεί έκανε κακεντρεχή σχόλια για το πρόσωπο μου στον τύπο. Και τότε εγώ κατάλαβε ότι μια κακιά μάγισσα" συμπληρώσε.

Η γυναίκα πάντως που είχε καταφέρει να κλέψει την καρδιά του Τζάκσον ήταν η πριγκίπισσα Νταιάνα, με την οποία συναντήθηκε το 1988 στην διάρκεια της περιοδείας του "Bad" , στο Λονδίνο και την οποία θεωρούσε "ιδιαίτερη θηλυκή και κομψή"

Κάπως έτσι το love affair της Μαντόνα και του Μάικλ Τζάκσον έμεινε στην ιστορία σαν το πιο ανύπαρκτο. Πόσοι βασιλιάδες να χωρέσουν σε ένα κρεβάτι;

Δείτε ένα βίντεο με το σύντομο ρομάντζο της μουσικής βιομηχανίας:

Read Next

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.

28 Απρ 2024

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Τι φοβόταν πολύ, ο μετρ του φόβου;

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας

Περισσότερα από

Stories

28 Απρ 2024

Όσκαρ Σίντλερ: Η αληθινή ιστορία του Γερμανού επιχειρηματία, που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων

Η ιστορία έγινε γνωστή από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Η λίστα του Σίντλερ".

27 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Στις 27 Απριλίου 1941 η Πηνελόπη Δέλτα.πήρε δηλητήριο, που κρατούσε πάντα κοντά της και πέντε μέρες αργότερα, στις 2 Μαΐου, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών.

27 Απρ 2024

Μπετόβεν- Für Elise: Ποια ήταν η Λίζα που απέρριψε ερωτικά τον Μπετόβεν;

Η πρεμιέρα της πιο δημοφιλούς σύνθεσης του Μπετόβεν, Für Elise, δόθηκε στις 27 Απριλίου 1810. Και σχετίζεται με την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του σπουδαιότερου συνθέτη όλων των εποχών.

26 Απρ 2024

Η Βασίλισσα με τα Ανδρικά Πόδια

Η Φάνι Μπλάνκερς - Κουν, η θρυλική μορφή του στίβου που κουβαλούσε τα μωρά της στο στάδιο σ’ ένα καλάθι και τα τάιζε στα διαλείμματα, γεννήθηκε σαν σήμερα.

26 Απρ 2024

Ρετρό κλικ: Όταν ο Ηλίας Ψινάκης διαφήμιζε τσίχλες 40 χρόνια πριν

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ στο χώρο του θεάματος ως μανεκέν την δεκαετία του 1980.

25 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: H 34χρονη Άννα Βίσση αγκαλιά με την μοναχοκόρη της, την 9χρονη Σοφία Καρβέλα

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά πίσω στο μακρινό 1993. Πάντα κολλητές και αγαπημένες.

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.