ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το παρακάνανε με φωτισμό και μακιγιάζ; Η Καμάλα Χάρις υπερβολικά «άσπρη» στην αμερικανική Vogue

Έντονες αντιδράσεις στις ΗΠΑ καθώς η νέα αντιπρόεδρος της χώρας ποζάρει για το εξώφυλλο του μεγάλου περιοδικού, αλλά κάτι μοιάζει λιγάκι αλλόκοτο στην εμφάνιση της.

Το παρακάνανε με φωτισμό και μακιγιάζ; Η Καμάλα Χάρις υπερβολικά «άσπρη» στην αμερικανική Vogue

Με την Αμερική να βρίσκεται σε αναβρασμό μετά από τα πρόσφατα, απερίγραπτα γεγονότα στο Καπιτώλιο η ημέρα διαδοχής του Ντόναλντ Τραμπ από τον Τζο Μπάιντεν πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και πλεον μία τεράστια πλειοψηφία στη χώρα δε βλέπει την ώρα να αλλάξει ο Πρόεδρος που κάθεται πίσω από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Μαζί με τον λαοφιλή Μπάιντεν καθήκοντα θα αναλάβει και η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, μία εκπληκτική, δυναμική γυναίκα, η οποία αναμένεται να σημαδέψει με την παρουσία της τις εξελίξεις στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Έχοντας όλα τα παραπάνω κατά νου η αμερικανική Vogue φωτογράφισε τη χαρισματική Χάρις για το νέο της τεύχος, μόνο που τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για την Γουίντορ και την ομάδα της οι οποίοι έχουν δεχθεί σφοδρή κριτική από τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στο εξώφυλλο του περιοδικού. Σε αυτό βλέπουμε την Χάρις αρκετά αλλαγμένη, αφού το δέρμα της μοιάζει πολύ πιο «άσπρο» απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ίδιο το περιοδικό πραγματοποίησε μία ανάρτηση στο Twitter με τις δύο φωτογραφίες της Καμάλα Χάρις στο εξώφυλλό του. Στην πρώτη, η αντιπρόεδρος ποζάρει μπροστά σε μια γυαλιστερή ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα διάσημα sneakers της, η οποία όμως προκάλεσε την οργή των επικριτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά «το ξεπλυμένος χάος του εξωφύλλου».


«Η Καμάλα Χάρις είναι τόσο ανοιχτόχρωμη όπως όλες οι έγχρωμες γυναίκες αλλά η Vogue τα σκ@@@ με τον φωτισμό» έγραψε κάποιος.

Την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλοι λίγοι εκείνοι που τα έχουν βάλει απευθείας με τη Γουίντορ για το κακό αποτέλεσμα του εξωφύλλου: «Τι χάος» έγραψε ο συντάκτης των New York Times Γουατζαχάτ Άλι. «Η Άννα Γουίντουρ δεν πρέπει πραγματικά να έχει φίλους και συναδέρφους, μαύρους. Θα τραβήξω δωρεάν φωτογραφίες της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις χρησιμοποιώντας το κινητό μου και είμαι 100% σίγουρός ότι θα είναι καλύτερες από το εξώφυλλο της Vogue».

Εκπρόσωπος της Vogue, ωστόσο, αρνήθηκε πάντως στην New York Post ότι έχει ασπρίσει το δέρμα της Καμάλα Χάρις για την φωτογράφηση αλλά η διαβεβαίωση δεν φαίνεται να έγινε δεκτή. «Η ίδια η φωτογραφία δεν είναι τόσο χάλια. Απλά απέχει πολύ από τα πρότυπα της Vogue. Δεν την σκέφτηκαν καθόλου. Όπως όταν τελειώνεις τις ασκήσεις για το σπίτι την ημέρα, λίγο πριν τον καθορισμένο χρόνο παράδοσης» τουίταρε η ακτιβίστρια LGBTQ Σάρλοτ Κλάιμερ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

03 Μαϊ 2024

Αυτοκτόνησαν και οι τρεις μεγάλοι έρωτες της ζωής της: Η τραγική ιστορία της ντίβας Δαλιδά

Στις 3 Μαΐου 1987, η Δαλιδά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας πάρει ισχυρή δόση βαρβιτουρικών. "Η ζωή μου έγινε ανυπόφορη, συγχωρήστε με".

03 Μαϊ 2024

Μαρίκα Κοτοπούλη - Ίωνας Δραγούμης. Ένας δύσκολος έρωτας σαν αρχαία τραγωδία

Αυτό είναι το χρονικό μίας από τις πιο παθιασμένες και δύσκολες ιστορίες αγάπης στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την σπουδαία ηθοποιού που γεννήθηκε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

02 Μαϊ 2024

"Δεν μπορούσα να του αρνηθώ, ήταν Θεός, ένας Νουρέγιεφ, ένα ελάφι που χόρευε"

Η έντονη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Βαγγέλη Σειληνού, όταν ήταν πολύ νέοι. Τους χώριζαν πολλά αλλά τους ένωνε η αγάπη για τον χορό.

02 Μαϊ 2024

Ποια ήταν στα αλήθεια η τρομακτική και γοητευτική Δούκισσα της Πλακεντίας;

Η Σοφία Λεμπρέν κράτησε ταριχευμένη την κόρη της στο υπόγειο του σπιτιού της και αποτελεί ακόμα και σήμερα να μυστήριο που πλανάται στον αέρα της Αθήνας.

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.