ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Την περασμένη βδομάδα χάσαμε τον Ζήκο, τον γάτο μας»: Η τρυφερή ανάρτηση των Think Pig για το μαζί

«Είμαστε όλοι μικροί κρίκοι που άμα τους ενώσεις φτιάχνουν μια αλυσίδα που ενώνει τις ζωές με αγάπη».

«Την περασμένη βδομάδα χάσαμε τον Ζήκο, τον γάτο μας»: Η τρυφερή ανάρτηση των Think Pig για το μαζί

Συνήθως οι Think Pig τοποθετούνται μέσα από το προφίλ τους στο Facebook πάνω σε θέματα της επικαιρότητας με εύστοχο χιούμορ, εκείνο που δίνει ταυτότητα και στις δημιουργίες τους. Αυτή τη φορά όμως ανέβασαν μια πολύ προσωπική ανάρτηση γεμάτη συναίσθημα, έναν ειλικρινή συλλογισμό με αφορμή την απώλεια του γάτου τους. Ο γάτος, ευτυχώς, ξαναβρέθηκε, με τη βοήθεια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, αλλά τα κορίτσια αποφάσισαν να μοιραστούν τα μαθήματα που αποκόμισαν από αυτή την εμπειρία.

Διαβάστε το κείμενο:

«Την περασμένη βδομάδα χάσαμε τον Ζήκο, τον γάτο μας. Τέσσερις μέρες μετά, που αρχίσαμε πια να ανησυχούμε πολύ, ζητήσαμε τη βοήθεια της ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION και με τη δική τους παρέμβαση ανακαλύψαμε πως ο Ζήκος ήταν άρρωστος και είχε κρυφτεί σε ένα γιαπί χωρίς να τρώει και να πίνει νερό. Ευτυχώς οι εθελοντές της ένωσης τον βρήκαν, τον μάζεψαν και τον πήγαν στο γιατρό κι έτσι ο Ζ. είναι ζωντανός ακόμα και λίγο πιο αδύνατος από πριν και ξανά κοντά μας. Τώρα τον κυνηγάμε και τον ψάχνουμε πιο πολύ από πριν και ενώ αυτός θέλει την ησυχία του μέχρι να αναρρώσει πλήρως εμείς τον πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο και έχουμε βάλει όλη τη γειτονιά να τον τσεκάρει πράγμα για το οποίο σίγουρα δε χαίρεται και πολύ γιατί είναι ελέυθερη ψυχή ο Ζ. αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η αγάπη, σε πιέζει ωρες ώρες αλλά είναι για καλό.

»Τι μάθαμε από αυτή την ιστορία?

»1. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν τους εαυτούς τους και τη ζωή τους στην άκρη για να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη και τους ευχαριστούμε από καρδιάς και προσπαθούμε κι εμείς να τους στηρίζουμε όπως μπορούμε για να μπορούν να συνεχίσουν να απλώνουν τα χέρια τους όπου χρειάζεται

»2. Όταν είμαστε αδύναμοι, ή άρρωστοι ή χαμένοι καλό ειναι να ζητάμε βοήθεια, είτε από τους δικούς μας είτε από τους πιο μακρυνούς. Όλα πάνε καλύτερα αν έχεις μια αγκαλιά να μπείς μέσα και κάποιον να σε φροντίσει μέχρι να ξανασταθείς στα πόδια σου.

«Η πιο δύσκολη και ανακουφιστική ταυτόχρονα διαπίστωση στη ζωή είναι πως τίποτα δεν κραταει για πάντα».

»3. Η αγάπη είναι λυτρωτικό πράγμα και σώζει ζωές (κυριολεκτικά) αν και στην περίπτωση του Ζ. τώρα είναι μάλλον σπασμένα νεύρα και ο λόγος για να πάρει αεροπλάνο και να φύγει

»4. Η πιο δύσκολη και ανακουφιστική ταυτόχρονα διαπίστωση στη ζωή είναι πως τίποτα δεν κραταει για πάντα και όλα αλλάζουν μαζί με τον καιρό. Κι εμείς αποφασίσαμε πως όσο έχουμε τον γάτο μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε αγκαλιά και να του δείχνουμε όση αγάπη έχουμε γιατί τώρα είναι η στιγμή, τώρα είμαστε μαζί, παρακάτω δεν ξέρει κανείς τι γίνεται. Κι αυτό το τελευταίο ισχύει για όλα.

»*Οι Stereophonics τραγουδούν:
"There's a time for love and to feel things
There's a time for us to heal this
And the time is now
Before time runs out"
και δεν μπορούν να έχουν περισσότερο δίκιο.

»**Μπείτε στη σελίδα της Ζωοφιλικής Ενωσης Ηλιούπολης ή σε όποιου άλλου δήμου θέλετε, δείτε τη δουλεία που κάνουν και στηρίξτε τους με εθελοντική εργασία ή με φάρμακα ή τροφές ή χρήματα. Είμαστε όλοι μικροί κρίκοι που αμα τους ενώσεις φτιάχνουν μια αλυσίδα που ενώνει τις ζωές με αγάπη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

Περισσότερα από

Stories

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.

13 Μαϊ 2024

Η ανατριχιαστική ιστορία της Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ των ABBA που έγινε πείραμα στα χέρια των Ναζί

Η τρομακτική, αληθινή ιστορία της Άνι που κατάφερε να γλιτωσεί όταν δραπέτευσε στη Σουηδία.

13 Μαϊ 2024

"Μια φιλενάδα μου είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να μαλώνω ποτέ με κάποιον που δεν αγαπάω"

Από τους πιο ποθητούς άντρες του Χόλιγουντ, με άπειρους έρωτες, έναν γάμο, εννιά παιδιά και ξέχειλο ταλέντο. Η παρανοϊκή γοητεία του Τζακ Νίκολσον εμπνέει.

13 Μαϊ 2024

Ο μοναχογιός της Ντόρις Ντέι ήταν ο στόχος του Τσάρλς Μάνσον στην στυγερή δολοφονία του 1969

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την μαζική δολοφονία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ του 60'.

12 Μαϊ 2024

John Lennon: Το πιο συγκινητικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ για τη μητέρα δεν μιλάει για μία σχέση αγάπης

Δεν μιλούν όλα τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη μαμά για έναν τρυφερό δεσμό αγάπης και αφοσίωσης. Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του John Lennon "Mother"

12 Μαϊ 2024

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού Θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

12 Μαϊ 2024

Κάθριν Χέπμπορν: Τα τέσσερα Όσκαρ, ο Σπένσερ Τρέισι και η αυτοκτονία που στιγμάτισε την ζωή της

Φεμινίστρια, ασυμβίβαστη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη η Κάθριν Χέπμπορν που μαγνήτιζε τους θεατές υπήρξε role model για τις γυναίκες.