ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Τι εννοείς στο GNTM δεν ξέρουν ποια είναι η Τζόαν Κόλινς, που να πάρει η ευχή;»

Τα επίδοξα μοντέλα στερούνται - δυστυχώς - βασικών γνώσεων.

«Τι εννοείς στο GNTM δεν ξέρουν ποια είναι η Τζόαν Κόλινς, που να πάρει η ευχή;»

Το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν ομολογουμένως απολαυστικό. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχω προλάβει να αφιερωθώ στα επίδοξα μοντέλα, τα οποία έχουν κατακλύσει τη χώρα όπως και οι επίδοξοι τραγουδιστές, κυρίως γιατί η απουσία της Βίκυς Καγιά μου δημιούργησε την αίσθηση ότι δεν θα έχει την αίγλη του παρελθόντος. Όχι ότι ήμουν ποτέ φαν των καυγάδων και των υπονοούμενων στην κάμερα, αλλά όσο να πεις το «Συγκλό» και «Του ονείρου» από τα χείλη της Βίκυς, πάντα ήθελα να το ακούω.

Χθες λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που κάθισα να παρακολουθήσω την αναζήτηση του επόμενου μοντέλου της Ελλάδας, λες και θυμόμαστε τι απέγιναν τα προηγούμενα. Το κόνσεπτ ήταν σαπουνόπερα και υπερβολή. Διάλογοι βγαλμένοι από μεξικάνικες – στην καλύτερη – σειρές, φανταχτερά ρούχα και σπίτια, και δύο ηθοποιοί οι οποίοι καλούνταν να βοηθήσουν τα μοντέλα στην πρόζα τους: Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι ωραίοι και οι ωραίες, να τσαλακώνονται και να ξεστομίζουν φράσεις όπως: «Μα τις χίλιες πετούνιες που έκρυψες τα χρυσαφικά;» και «Φοβάμαι ότι πρέπει να πουλήσουμε το ιδιωτικό νησί» και «Oh mon Dieu θα λιποθυμήσω».

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι ωραίοι και οι ωραίες, να τσαλακώνονται και να ξεστομίζουν φράσεις όπως: «Μα τις χίλιες πετούνιες που έκρυψες τα χρυσαφικά;» και «Φοβάμαι ότι πρέπει να πουλήσουμε το ιδιωτικό νησί» και «Oh mon Dieu θα λιποθυμήσω».

Φράσεις που φέρνουν στο μυαλό τη «Μαρία της Γειτονιάς» και τη μισητή αντίπαλο Σοράγια, ή ακόμα και τη δική μας Βίρνα Δράκου και το «Αδύνατο να αρρωστήσω, είμαι πλούσια». Αλλά κυρίως φράσεις που φέρνουν στο μυαλό τη μία και μοναδική Τζόαν Κόλινς και τη δολοπλόκα Αλέξις της «Δυναστείας». Της σαπουνόπερας των σαπουνόπερων που άφησε εποχή, και ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να καθηλώνονται στους τηλεοπτικούς τους δέκτες, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα σατανικά σχέδια της σατανικής πρωταγωνίστριας. Και πάνω που αναπολήσαμε την Αλέξις, τα διακριτικά της κοσμήματα και το σχεδόν φυσικό της μακιγιάζ (!), η Ζενεβιέβ ρωτάει: «Την Τζόαν Κόλινς την ξέρετε;», για να ακουστεί ένα ρυθμικό «Όχι». Λογικό, ο μεγαλύτερος ήταν 25… Αλλά και πάλι. Πώς πας να κάνεις σαπουνόπερα χωρίς να ξέρεις τα βασικά;

Κεντρική φωτογραφία: @Greece'sNextTopModel

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"