ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Συμβαίνει στην Αθήνα: 30 ημέρες υπέροχου καφέ

Ο πολυχώρος Sowl και η κορυφαία ελληνική εταιρεία καφέ Taf συνεργάζονται σε ένα φεστιβάλ γευστικής καφεϊνολαγνείας.

Συμβαίνει στην Αθήνα: 30 ημέρες υπέροχου καφέ

Το The Sowl, ο πιο εντυπωσιακός πολυχώρος για ποτό, φαγητό και Τέχνη στην Αθήνα είναι ξεχωριστός και στον καφέ που επιλέγει να σερβίρει από το πρωί στην αυλή της “hacienda” του. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον καφέ της κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας Taf.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας λοιπόν, από τις 12/3 έως τις 9/4 τα Σάββατα στο The Sowl o καφές είναι βασιλιάς, καθώς οι άνθρωποι της Taf, μαζί με τον σεφ και τον head bartender του The Sowl θα μας μυήσουν σε ποικιλίες, τεχνικές, μυστικά και γεύσεις, όλα σχεδόν με μια απόχρωση «λατινοαμερικάνικη».

Συμβαίνει στην Αθήνα: 30 ημέρες υπέροχου καφέ

12 Μαρτίου – “Brumas, a great coffee exclusively at The Sowl”

Ο Γιάννης Ταλούμης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Taf μαζί με πρωταθλητές baristi της εταιρείας, παρουσιάζουν τον Brumas, που διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα το The Sowl αλλά και άλλους καφέδες από το ιδιαίτερο terroir την Κόστα Ρίκα. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το διαμάντι των καφέδων, την μοναδική Geisha, από Κολομβία και Παναμά.

19 Μαρτίου – “Champion brews + brunch”

Δυο πρωταθλητές, ο Στέφανος Δωματιώτης (Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2014) και ο Στάθης Κορέμτας (Εθνικό πρωτάθλημα 2016) θα παρουσιάσουν βήμα βήμα δύο τεχνικές για υπέροχο coffee brewing στο σπίτι ή και στον επαγγελματικό χώρο σας. Παράλληλα, ο σεφ μας, Μάνος Ευσταθίου θα ετοιμάζει νόστιμα πιάτα για το λατινοαμερικάνικο brunch που θα σερβίρεται.

2 Απριλίου – “Cafe con leche, καφές και γάλα. Το ταίριασμα”

Ο Πρωταθλητής Barista 2016, Στέφανος Πατεράκης παρασκευάζει ροφήματα καφέ με γάλα, παρουσιάζει τις τεχνικές και τα μυστικά τους και καθώς και την τέχνη του latte art. Ταυτόχρονα, η κουζίνα του The Sowl θα ετοιμάζει λαχταριστά νοτιοαμερικάνικα γλυκά.

9 Απριλίου – “Coffee and Cocktails”

Ένας από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders και δημιουργός της cocktail list του The Sowl, Σπύρος Κερκύρας μαζί με έναν πρωταθλητή barista της Taf θα ταιριάξουν καφέδες με αλκοόλ. Μέσα από ειδικές τεχνικές και μυστικά θα μας ετοιμάσουν να δοκιμασουμε τον τέλειο Irish Coffee, το espresso martini όπως και άλλα coffee based cocktails.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Πού έκαναν Ανάσταση οι μεγάλοι αστέρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου;

Σπάνιο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 70 από το αρχείο της ΕΡΤ.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που απέδειξε πως μπορείς να είσαι σέξι μέσα σε κουστούμι

Όταν η Μάρλεν Ντίτριχ ανέτρεψε μέσα σε μία στιγμή όλα όσα ξέραμε για τη μόδα.

Περισσότερα από

Stories

05 Μαϊ 2024

Η Άννα Παναγιωτοπούλου της ιστορικής Λιλιπούπολης των παιδικών μας χρόνων

Λίγοι γνωρίζουν την συνεργασία της Άννα Παναγιωτοπούλου με την ιστορική Λιλιπούπολη, το βαθύτατα δημοκρατικό, (αν και παιδικό) έργο, του Μάνου Χατζιδάκι στο Γ' Πρόγραμμα.

05 Μαϊ 2024

35 χρόνια πριν: Μαρινέλλα - Σταμάτης Φασουλής φίλοι για πάντα

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν μια μακροχρόνια φιλία και εδώ τους παρακολουθούμε σε έναν διαφορετικό διάλογο

05 Μαϊ 2024

Η μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα

Η Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τις δικές της ευχές για το Πάσχα το μακρινό 1992.

05 Μαϊ 2024

Λεωνίδιο: Το φαντασμαγορικό έθιμο της Ανάστασης, τα 600 φωτισμένα αερόστατα στο νυχτερινό ουρανό

Η μικρή όμορφη και γραφική πρωτεύουσα της Τσακωνιάς μετατρέπεται σ΄ένα γιγάντιο σκηνικό θεάματος, ήχου και φωτός.

04 Μαϊ 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μια σπάνια συνέντευξη της σπουδαίας ηθοποιού το 2001

Όταν η Έλενα Ακρίτα φιλοξένησε το 2001 στην εκπομπή "Φώτα Πορείας" την Άννα Παναγιωτοπούλου. Την ηθοποιό που όλοι λατρέψαμες και έφυγε σαν σήμερα από την ζωή.

04 Μαϊ 2024

"Πού πας ωρέ τσατσαμίνι μου;" Ένα νοερό πασχαλινό ταξίδι στην "Κοντέσα του Ιονίου"

Ένας Κερκυραίος θυμάται την βαθιά παραδοσιακή, ορθόδοξη, καθολική, ειδωλολατρική, βενετσιάνικη και τόσο ταπεραμεντόζα Λαμπρή του νησιού του.

04 Μαϊ 2024

Πάσχα: Τα έθιμα της Ζακύνθου

Από την επτανησιακή πολυφωνική εκκλησιαστική μουσική ως την Ανάσταση με τον Εσταυρωμένο και την εικόνα της της Mater Dolorosa.

04 Μαϊ 2024

Ειρήνη Παπά και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο 23 χρόνια πριν

Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την Ειρήνη Παπά και την Πενέλοπε Κρουζ, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"