ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πωλείται ανακαινισμένη, επιπλωμένη αλλά και «στοιχειωμένη» η έπαυλη του Ρόμπι Γουίλιαμς

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει δυσκολίες με την πώληση της στοιχειωμένης εξοχικής κατοικίας που διατηρούσε επί σειρά ετών στην κομητεία του Γουιλσάιρ.

Πωλείται ανακαινισμένη, επιπλωμένη αλλά και «στοιχειωμένη» η έπαυλη του Ρόμπι Γουίλιαμς

Αναμφίβολα η αγορά ακινήτου είναι μια σημαντική επένδυση που σίγουρα απαιτεί προσοχή αλλά και λεπτομερή έρευνα. Ειδικά όταν οι φήμες των στοιχειωμένων κατοικιών πυροδοτούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, η πώληση μπορεί να γίνει ακόμα δυσκολότερη. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως συνέβη με τον Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες προσπαθεί να πουλήσει την εξοχική έπαυλη που διατηρεί στην κομητεία του Γουιλσάιρ και δεν έχει λάβει καμία σοβαρή ανταπόκριση. Γιατί όμως;

Ο Βρετανός τραγουδιστής αποφάσισε να πουλήσει μια εκ των ταπεινών κατοικιών που διαθέτει στην κατοχή του στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, όμως δεν μπόρεσε να δελεάσει κανέναν αξιόπιστο αγοραστή παρά το ελικοδρόμιο και τους καταπράσινους κήπους τριγύρω. Το «Compton Bassett House», όπως ονομάστηκε η «φωλίτσα», όπου ο λαμπερός performer στέγασε τον έρωτα του με την μέλλουσα σύζυγό και μητέρα πλέον των τεσσάρων παιδιών τους, Αίντα Φιλντ, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ευάερη και ευήλια κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία καθώς και εσωτερική πισίνα για οικογενειακές βουτιές.

Αν και το υπερπολυτελές ακίνητο φαίνεται πως έχει «τεράστιο ενδιαφέρον» στις διαδικτυακές αγορές, στην πραγματικότητα μόνο ελάχιστα άτομα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, πηγαίνοντας να το επισκεφτούν από κοντά. Από την πλευρά του, ο Γουίλιαμς υποστηρίζει βέβαια πως δεν έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής, γιατί το σπίτι είναι στοιχειωμένο και όχι επειδή αρνείται να μειώσει την τιμή των 7 εκατομμύρια λυρών, που ζητάει για την πώληση αυτού. Μάλιστα, σε παλαιότερο podcast, όπου βρέθηκε καλεσμένος, χαρακτήρισε μόνος του το σπίτι «φρικιό» καθώς πίστευε πως υπάρχει κάτι στο αέρα μέσα σε αυτό. «Ο γιος μου κάποτε μου είπε ότι τον τρομάζει το δωμάτιο του και εγώ συμφώνησα απόλυτα μαζί του. Του είπα πως δεν υπάρχει λόγος να κοιμάται πια εκεί γιατί σύντομα θα το πουλήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για το σπίτι.

Αν υπάρχει μεγάλη θλίψη, πόνος ή τραγωδία, νομίζω ότι μπορεί να βυθιστεί στους τοίχους και να αφήσει εκεί μια ουσία που παραμένει για πολύ, πολύ καιρό.

Μεταξύ των όχι και τόσο «κολακευτικών» σχολίων, εξήγησε την πεποίθηση για την στοιχειωμένη έπαυλη του, λέγοντας «αν υπάρχει μεγάλη θλίψη, πόνος ή τραγωδία, νομίζω ότι μπορεί να βυθιστεί στους τοίχους και να αφήσει εκεί μια ουσία που παραμένει για πολύ, πολύ καιρό». Πάντως σε μια προσπάθεια να σώσει την κατάσταση και να επαναφέρει τον τίτλο της ευτυχισμένης κατοικίας, ο Ρόμπι Γουίλιαμς επισήμανε πως εκεί μέσα ερωτεύτηκε αληθινά την γυναίκα της ζωής του και κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. «Είναι εκεί που η Αίντα κι εγώ ερωτευτήκαμε αληθινά, βάλαμε ρίζες ως ζευγάρι και ονειρευόμασταν τη μελλοντική μας οικογένεια. Με τον ερχομό των παιδιών μας, το σπίτι γέμισε χαρά και όμορφες αναμνήσεις» είπε ο λαμπερός star, αναζητώντας πια τον επόμενο αγοραστή.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Μαϊ 2024

Βίκυ Βανίτα: Ο κρυφός έρωτας για τον Σειληνό η μοναχική ζωή και ο ακόμα πιο μοναχικός θάνατος

Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 15 Μαΐου 1948 και "έφυγε" στις 8 Μαρτίου 2007. Αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το μεγάλο μυστικό της ασθένειάς της.

15 Μαϊ 2024

"Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια απιστία" - Το απίστευτο σκάνδαλο της διαρροής των στοιχείων χιλιάδων χρηστών της εφαρμογής για παράνομες σχέσεις

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το διάσημο app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων το 2015.

Περισσότερα από

Stories

14 Μαϊ 2024

Slimane - Νίκος Αλιάγας: Όταν ο Αλιάγας βρισκόταν επί σκηνής με τον Slimane, τον Γάλλο που "μάγεψε" στη Eurovision

Ο Νίκος Αλιάγας είναι παρουσιαστής εδώ και πολλά χρόνια στο γαλλικό "The Voice: La Plus Belle Voix".

14 Μαϊ 2024

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ζήτησε "προστασία" στα γυρίσματα του Mad Max, μετά τις απειλές του Τομ Χάρντι

Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια σκληρή διαμάχη στα γυρίσματα της ταινίας "Mad Max: Fury Road".

14 Μαϊ 2024

46 χρόνια πρίν-Όταν ο Φαίδων Γεωργίτσης συνάντησε τη Ρίτα Χέιγουρθ στη Θεσσαλονίκη, το 1977

Όταν το όμορφο αγόρι του ελληνικού κινηματογράφου συνάντησε τη ντίβα του Χόλιγουντ, που πέθανε σαν σήμερα.

14 Μαϊ 2024

Ρίτα Χέιγουορθ: "Οι άνδρες κοιμούνται με τη Τζίλντα και ξυπνούν μαζί μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τη διάσημη φράση τηςπιο επιθυμητής κοκκινομάλλας του Χόλιγουντ που γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1918. και πέθανε στις14 Μαΐου 1987.

13 Μαϊ 2024

Η ανατριχιαστική ιστορία της Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ των ABBA που έγινε πείραμα στα χέρια των Ναζί

Η τρομακτική, αληθινή ιστορία της Άνι που κατάφερε να γλιτωσεί όταν δραπέτευσε στη Σουηδία.

13 Μαϊ 2024

"Μια φιλενάδα μου είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να μαλώνω ποτέ με κάποιον που δεν αγαπάω"

Από τους πιο ποθητούς άντρες του Χόλιγουντ, με άπειρους έρωτες, έναν γάμο, εννιά παιδιά και ξέχειλο ταλέντο. Η παρανοϊκή γοητεία του Τζακ Νίκολσον εμπνέει.

13 Μαϊ 2024

Ο μοναχογιός της Ντόρις Ντέι ήταν ο στόχος του Τσάρλς Μάνσον στην στυγερή δολοφονία του 1969

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την μαζική δολοφονία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ του 60'.

12 Μαϊ 2024

John Lennon: Το πιο συγκινητικό τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ για τη μητέρα δεν μιλάει για μία σχέση αγάπης

Δεν μιλούν όλα τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη μαμά για έναν τρυφερό δεσμό αγάπης και αφοσίωσης. Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του John Lennon "Mother"

12 Μαϊ 2024

Λίλυ Παπαγιάννη: Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού Θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

12 Μαϊ 2024

Κάθριν Χέπμπορν: Τα τέσσερα Όσκαρ, ο Σπένσερ Τρέισι και η αυτοκτονία που στιγμάτισε την ζωή της

Φεμινίστρια, ασυμβίβαστη, καλλιεργημένη και ανεξάρτητη η Κάθριν Χέπμπορν που μαγνήτιζε τους θεατές υπήρξε role model για τις γυναίκες.